bowling

God kväll!
Psykologi, fysisk aktivitet och bowling.

Dagen har varit helt otrolig. Jag fattade psykologin, vi hade träning på lektion och jag & Jennie fick ett skratt anfall! Som sagt det har varit en bra dag. Sen har jag gjort lite annat tänkte berätta om det imorgon :) Senare klockan 8 var det bowling med klassen! Jag började värdelöst men jag avslutade på topp. Första serien på 94,  andra på 101 och sista på 127. Men det var grymt kul!

Men nu ska jag packa lite!
Ha det gött!


hattfest

God morgon!
Idrottsmiddag, O´learys och hattar!

Tack alla idrottsvetare för en grymt kul kväll! Det var god mat, härliga människor och hattar :) Det är svårt att beskriva kvällen, så jag låter bilderna tala för sig själv! Dom kommer in om någon dag, de andra måste skicka dom till mig. Jag måste skaffa mig en kamera!

Idag vaknade jag 12.36, jag behövde det efter att jag kommit hem 3.58. Jag har duschat, handlat och nu ska jag snart börja plugga. Jag tänkte om jag pluggar lite idag och imorgon kanske jag inte behöver göra det i helgen. Jag har lite för mycket att göra onsdag till måndag. Men jag får väl lösa det på något sätt!

Nu ska jag gå och göra något vettigt!
Ha det gött!


simning

Halloj!
pluggning, simtränare och simning.

Idag har jag varit lite duktig. Jag satt i biblioteket och pluggade med Linnéa och Frida från 10.00 till 15.00. Jag har kanske inte gjort jätte mycket men jag vet i allafall var jag läst om. Sen blev det en snabb sväng hem då jag åt och kollade på cykel VM när Gustav Larsson tog VM-silver. Härligt! Därefter blev det cykling till storsjöbadet där jag var simtränare för första gången. Riktigt roligt att vara tillbaka i badhuset även om jag bara var tränare. Sen cyklade jag tillbaka till Frösön för att simma i en 16meters bassäng. Jag simmade sammanlagt 2200m på en timme, inte så långt men jag kan fortfarande simma :)

Imorgon blir det demo 3 med en ny lärare, sen ska jag och Linnéa på stan för att fixa hattar till idrottsmiddagen på lördag. Det blir nog sweet ;)

Nu ska jag gå och dejta kudden innan jag somnar!
Godnatt och dröm sött!


bodystep

Godkväll!
Psykologi, bodystep och godis.

Idag har jag varit lite duktig, pluggade psykologi i bibloteket i några timmar. Sen var jag på bodystep för första gången. Jag säger bara en sak: jag ska ha träningsvärk i gluteus maximus. Riktigt kul, men jag hoppas jag får med Louise nästa gång. Vi kommer skratta ihjäl oss efteråt. Därefter blev det att fixa mat och skynda mig till Frida C. för att äta godis och kolla på idol. Nu sitter jag här och pluggar lite muskler på latin. Det är mycket man ska kunna.

Fast jag borde gå och lägga mig, imorgon klockan 8.15 har jag min andra demo. Jag kommer inte orka gå upp, det är hemskt! Efteråt blir det hård plugg med Frida W. och Linnéa M. Det blir nog också någon träning av något slag. Men som sagt nu måste jag sova!

Godnatt och dröm om mig!


mormor

Godmorgon!
Nu är jag hemma i Östersund igen.



En hel helg med mormor.
Tv, bullar och massa prat. Riktigt trevlig!
Fredagen var jag hos mina kusiner Nanny, Carl och Teckla.
Det blev massa bus speciellt med mig :)

Imorgon börjar jag kvart över ett med humanbiologi, föreläsning om musklerna med Lasse.
Sen blir det att plugga och ett träningspass som jag ska hinna med!

Nu ska jag dejta kudden!
Ha det gött mina vänner!


muskulus quadriceps femoris och muskulus sartorius

Learn from yesterday
Live for today
Hope for tomorrow


en bra dag, föreläsning om skelettet.
har en demo imorgon om skelettet.

pluggade några timmar i bibloteket, sen blev det bodybalance.
jag har ingen balans och jag är vigg som ett kylskåp.
kanske ingen nyhet :)

nu har jag pluggat lite latin. det går ganska bra faktiskt.
jag har lite träningsvärk i muskulus quadriceps femoris och muskulus sartorius.

Nu ska jag dejta kudden.
Godnatt och dröm sött!


bilder

lite bilder från min lägenhet.
har glömt bort att visa lite bilder, tyvärr har jag inte många.
får fixa det när jag har städat ;)

   




simning

God kväll!
Sovmorgon, träningsvärk och solsken!

Jag tycker ni kommenterar dåligt, skulle vara roligt att få någon kommentar!

Dagen började med sovmorgon till halv elva och efter en god frukost och snack med syrran cyklade jag i solskenet till skolan. Idag gick vi igenom kroppens sinnen, riktigt intressant!
Och idag blev första simträningen sen jag flyttade hit. Det blev nog sammanlagt 3000m, helt okej. Det kändes som att vara tillbaka efter ett sommar uppehåll, men som sagt jag älskar vatten. Bassängen i Brunflo är inte som hemma, ni fattar inte hur bra Kristinehamns badhus egentligen är. Tack vare alla fönster så är det mycket ljusare vilket gör att man blir piggare. Jag simmade själv, det kostar ganska mycket pengar för att vara med i klubben och det är många träningstillfällen jag inte hinner vara med på. Så det blir två dagar simning, fyra dagar gruppträning (bodypump och step) och två dagar styrketräning. Sen får man väl se beroende på hur mycket skolarbete jag har.

Imorgon har vi inga föreläsningar men jag och några till ska plugga i bibloteket. Senare på dagen ska jag antingen på bodystep eller Box90, jag får se.

Nu måste jag gå och läsa, behöver verkligen komma in i pluggandet nu!
Ha det gött!


lugn lördag

God kväll!
Här sitter man i sin lägenhet en lördagkväll med te och vindruvor.

En grymt kul kväll igår med för-förfest hos Linnea,
förfest hos Kristin och sen introsittning.
Sammanfattning av kvällen
sjukt härliga människor, massa dans och många skratt.



I torsdags hade vi en ny lärare, Lasse. Jag har nog aldrig haft en så grym "bra" lärare. Han får en att vilja lära sig och gör lektionerna roliga medan man lär sig saker. Som sagt han är grym ;) Det blev även bodypump med Louise, Linnea och Sofia. Träningsvärk fick jag, äntligen!

Dagen startade inte så bra, hade gått och lagt mig runt tre. Jag skulle gå upp vid tio för att fixa picknick och göra mig i ordning för en båttur på Storsjön. Båten skulle åka klockan ett och jag försov mig såklart så jag vaknade halv ett. Jäklar va jag stressade, men så klart så hann jag! Lite halv dåligt väder, men en trevlig stund med tjejerna. Louise började såklart att prata om pizza så när vi kom tillbaka blev det pizza. Planen för kvällen var att vi skulle gå ut, men jag bestämde mig att stanna hemma för att friskna till lite. Så te och vindruvor passar perfekt!


Jag har inte börjat simma ännu men vi får se hur det kommer gå, det blir i alla fall simning på Frösön i en 16 meter lång bassäng. Det är gratis torsdagar och fredagar, det är inte riktigt som hemma där man bara kan komma när man vill. Det kostar 100kronor att komma in på storsjöbadet, även om man bara ska simma. Det är sjukt dåligt! Men det blir i alla fall massa styrketräning och lite simning.

Jag vet inte om jag hinner åka hem något innan jul, men som sagt vi får se :) Haha, jag kan dyka upp närsomhelst!
Men nu blir det mer te och en film!
Ha det gött!


Mon Dieu

Herregud!

Då har jag fått känna på psykologin, det är inte riktigt min grej. Eller iallafall hittills, det kanske blir bättre när man kommit in i det! Första föreläsningen höll jag på att somna, men sen gick det bättre. Nu har jag lagat några matlådor och ska nu läsa lite psykologi som vi gått igenom idag.

Ha det gött!


lite bilder

 


Mittuniversitet

 
Våra faddrar hade massa tävlingar åt oss, väldigt roliga!

 
Brännbollstunering

 
Sopptorsdag, rockabilly tema.


Utgång nästan varje dag, fredag blev lugn.


    
Flottrace, vi körde fem meter sen välte vi. Men vår "porrflotte" ägde ändå. Inte så himla kallt ändå!
  


SOPPTORSDAG, Idrottsvetarna :)

Mer bilder kommer när jag fått fler!

Godnatt och sov sött!


Skoldag

God morgon!
Första "riktiga" skoldagen avklarad och jag känner hur allvaret startat.

Vi började kvart över åtta med en fyra timmar lång föreläsning Humanbiologi om cellen och dess funktioner. Jag säger bara, tack gode gud att jag gått natur. Det är ganska mycket man måste få in på korttid. Men jag tror vi klarar det galant. Vår lärare tycker jag själv verkar otroligt bra.
Sen var det lunch, då köpte jag också biljett till introsittningen som är på Fredag. Skulle köpa biljett till en båtfärd på Lördag men jag hann inte, ska fixa det imorgon. Därefter blev det fortsättning av förmiddagens föreläsning i två timmar. Så klockan tre cyklade jag och Anna hem men tog en omväg för att kolla in badhuset på Frösön och
gymmet Friskis och Svettis.
Torsdagar och fredagar kommer jag spendera mina eftermiddagar i badhuset äntligen. Sen är jag också väldigt intresserad av att börja på gymmet men har som sagt dåligt med pengar. Men jag tror 1000kr är värt det. Nu har jag suttit framför datorn och försökt fixa med diverse saker, fixat bort virus och kollat resbiljett hem.

Nu ska jag gå och dejta kudden
Ha det gött mina vänner!


vecka 1

God morgon!
Lördagen kan sammanfattas med dessa ord
God mat, härliga människor och sjukt kul :)

Det blev en galen dag, flottracet gick inte som planerat men det var roligt! Vi kom fem meter sen välte flotten. Snabbt upp ur det kalla vattnet och försöka att paddla igen. Man kan säga såhär att det gick inte så bra, så vi bytte taktik. Vi försökte att sabba för alla, sno deras flagga och sånt. Haha, jag simmade från flotte till flotte och försökte men tyvärr lyckades jag inge vidare. Jag fick några blåmärken av att de slog mig med paddlarna, men så kallt var det inte i alla fall!
Sen blev det en varm dusch! Därefter var de tre återstående tävlingar, vi kom till final i dragkampen efter att vi vunnit över Ekonomerna. Vi vann sedan i finalen mot Byggarna, fy fan va bra vi var.
Jag tappade rösten av allt skrik!
Några av oss tjejer gick och fikade, sen blev det en snabbtur hem innan det var middag hos en av tvåorna.
Riktigt trevligt och väldigt god mat, många satt och kolla på Sverige-Ungern matchen. När Zlatan avgjorde på övertid skrek det i hela huset, fan va härligt! Och sen blev det den omtalade klädsträcket, innan har jag sagt att det skulle jag inte vara med på men det kunde man ju inte säga nej till. Så där stod man i bh och trosor, haha! Det blev många skratt på hela kvällen. Sen blev det utgång till Marité, väldigt trevligt ställe. Jag kom hem runt halv tre, det blev en långnatts sömn.
Jag vaknde halv två, perfekt i tid för min tvättid. Och idag har jag tvättat kläder, städat och lagat mat. Imorgon blir det den första riktiga dagen på programmet, vi får se hur det går :)

Nu ska jag gå och kolla på tv.
Ha det gött!


Flottebyggande

Trött som ett ass imorse, regnet hävde ned och vi skulle samlas 8.30.

Inte det bästa jag visste, men vad skulle man göra? Det blev en visning av Vintersportcentrumet. Det var mycket intressant, men som sagt var lite borta pga tröttheten. Sen hade vi en introduktion av Senior Puls som handlade om att vi som idrottvetare skulle få testa att hjälpa mäniskor över 50år att lägga upp en träningsplan för att hålla sig i form. Mycket inspirerande men vi får se om ett år vad jag ska välja.

Sen blev det att leta material med Marie och Louise, vi fick ihop lite grejer till Flotten. Själva bygget gick bra, vi får verkligen hoppas att den håller imorgon på Flotteracet. Såklart är jag bland dom som ska paddla, det är skit kallt! Men vi ska kötta hela vägen. Det är nervöst inför det kalla vattnet men också för att se hur flotten håller. Tänk om den bara välter omkull! Vi ska i allafall göra vårt bästa och hoppas att resten av idrottsvetarna blir nöjda med oss :) Min klädsel för imorgon: Löparbyxor eller leggings (rosa), en t-shirt och baddräkt (över resten av kläderna).  Sen blir det nog badmössa, simglasögon och nummerlapp. Vet inte hur jag ska göra med vanliga glasögonen men jag vill inte tappa dom i vattnet så det blir nog att vara halvblind! HAHA, ska lägga in bilder imorgon!

Nu ska jag gå och söva gött!
Ha det gött!


Sopptorsdag

God morgon!
Ännu en härlig dag med strålande sol. Tyvärr lite blåsigt men de säger att de alltid blåser här.

Två väldigt bra föreläsningar idag, nutrition och idrottspsykologi. Dessutom var det nolleslaget, dvs massa olika lekar mellan alla nya klasser. Det var många som var lite sega men vi höll stämningen uppe! Sen blev det att snabba sig hem för att duscha och byta kläder för senare skulle några samlas hos Linnea för att fixa i ordning oss till Sopptorsdag. Vi hade temat Rockabilly, ett lite svårt tema men vi blev otroligt snygga! Det blev en väldigt lyckad kväll men sång och skratt. Det var faktiskt sjukt kul, de sjöng 6 gånger "Ja må du leva". Jag tackar så mycket, men jag fyllde år för två veckor sedan. Men som sagt tack så mycket! Kvällen avslutades med en sväng inne på Plaza, sen tog jag min cykel och cyklade hem.

Nu ska jag dejta kudden igen, ska gå upp klockan 7 imorgon för att hinna till skolan för visning av Vintersportcentrumet.
 Ha det gött!


Fest, fest och fest!

God morgon!
Fest, fest och fest!

Igår blev det lite lekar, där det blir ett avslutande bad i Storsjön. Riktigt härligt! Senare på kvällen blev det förfest och studentfest på O´Learys. Det är som sagt sjukt kul! Det är svårt att beskriva men kanske kan lägga in lite bilder senare.

Föreläsningarna idag var väldigt inspirerande, jag längtar faktiskt lite till att ha Kinesiologi. Helt galet! Det är ända som var lite jobbigt det var att jag var sjukt trött efter gårdagen. Idag var det också brännbollsturnering. Dålig förlorare som jag är, blev lite besviken på vår första match. Men vi fick revansch men gick inte vidare. Sen blev det fest hos Johannes, kul kväll! Sen blev det inte Marité, utan cykeltur hem med Anna.

Imorgon blir det Nolleslaget, jag måste fixa en röd tröja. Får se om det blir en snabbtur på stan, har verkligen inget rött! Sen blir det att dra hem äta något snabbt, sen blir det shopping på secondhand efter Rocka Billy team till kvällen då det blir Sopptorsdag som det kallas. Det blir nog en lika kul kväll som resten av veckan som varit.

Nu ska jag dejta kudden en stund ;) Anna Värns uttryck!
Ha det gött!


RSS 2.0