Nyårsafton

När man tänker tillbaka under året som gått faller en tår båda av glädje och sorg.

2009 är påväg mot sitt slut och jag är helt mållös. Det har hänt så mycke nytt och jag vet inte om man skratta eller gråta. Min dag har inte varit så bra, den började skit och jag har inte känt någon lust för någonting. Jag har nog varit riktig jobbig för mitt sura uppförande men jag orkar faktiskt inte bry mig.


Höjdpunkter
Studenten - Det absolut bästa dagen i mitt liv, hittills. Förvisso regnade det hela dagen, men vi hade hur kul som helst ändå. NV3A! Låten som ekade på flaket "Jag är en vampyr - Markus Krunegård" väcker minnena.


Balen - Lite problem med klänningen, jag säger bara: träna inte för mycket innan balen. Men det löste sig och min klänning var underbar enligt min åsikt. Min kavaljer, Jesper, var en gentleman jämfört med andra. Några blåmärken på smalbenet och många skratt med Elin & Lovisa. 


Flytten - Flyttade upp till Östersund den 21 augusti, dvs på min födelsedag. Det var nog det bästa beslutet jag gjort i år. Jag trivs som fisken i vattnet, svårt att beskriva varför men det har varit perfekt. Jag fick en bra lägenhet på Frösön med några roliga grannar, nackdelen: så långt in till badhuset.


Nya människor - Det blir otroligt långt om jag ska skriva upp alla underbara människor jag träffat, speciellt uppe i Östersund.


Fester - Jag kanske aldrig festat så mycket som jag gjort de senaste halv året, men jäklar va kul vi har haft!


Moster - Jag blev moster den 16 augusti till lilla Otto.


Bodypump - En av de roligaste träningsformerna jag upplevt.

Skumparty - Jag var med Josefin, Elin & KB till Karlstad på skumparty i augusti. Det var jätte roligt, en aningen kallt men extremt kul hade vi. +En jätte rolig dag med thai, brandstation, minigolf och bio innan jag åkte upp till Ö-sund.


Vansbrosimmet - Alla utomhusträningar med Christer och Värn. Det är så annorlunda och roligare med utomhus träning. Långlopps-SM och Vansbrosimmet var en lyckad helg, inte jätte bra tider men kul var det.




Motgångar
Simning - Jag fick ett stor uppehåll från simningen pga flytten på till Östersund. Men det kommer bli allt mer simning när jag kommer flytta Odenslingan vilket vi gillar. Byt klubb från Kristinehamns Simsällskap till SK Ägir, så nu ska det bli ordentlig simning.


Försvunnen vän - En vän som betydde väldigt mycket försvann helt. Han har det säkert bra men jag skulle vara så glad att få höra från honom. Han var den man kunde prata med om allt, bara att tänka på det gör mig glad.


Viktökning - Inget jag gillar, men jag mår bra i själen vilket gör att det inte är så farligt. Men så fort jul är över ska det bli ändring på detta.


Årets citat - "ÅH GUD HJÄLP MEH"
Årets författare - Stephenie Meyer
Årets bästa bok - Twilight
Årets sämsta bok - Myers PSYKOLOGY
Årets bästa låt - Black Eyed Peas "I gotta feeling"
Årets sämsta låt - Caroline af Ugglas "Snälla, snälla, snälla"
Årets film - Twilight
Årets fest - Hattfesten
Årets dricka - Malibu och cola
Årets maträtt - Sagas köttfärssås
Årets nykomling - Jennie


Det finns så mycket mer att säga men det här är några av höjdpunkterna/motgångarna under 2009 gång. Men nu ska jag gå och äta lite dessert. Dessutom om 50min är klockan 00.00. Då startar ett nytt år som jag tror och hoppas kommer bli bättre än förra året!

Ha det gött!

28 december

Jag älskar julen, men måste man känna sig som en fet gris?

God mat, underbara människor och julklappar! Jag har haft ett par jätte bra dagar och än är det inte över. Jag har nu 7 dagar kvar innan jag drar hem till Östersund. Det ser ut som jag ska flytta till Odenslingan i februari, jag hoppas det blir av så jag kan simma lite oftare. Men som sagt nu är jag i Kr-hamn och snart är det nyårsafton och jag har ingen aning vad jag ska hitta på. Någon som har någon idé?


Äntligen hemma för att fira lite jul. Min goa katt börjar bli gammal.


Jag har hälsat på i Karlskoga, klippt & färgat håret och såklart har det blivit ett antal kort.



JULAFTON 2009



 




JULDAGEN


Party på Statt, träffade mycket trevligt folk.





Snön kom även till Kr-hamn i år!


Julafton

GOD JUL
&
GOTT NYTT ÅR



Dagens recept
En bröd skiva, två köttbullar, rödbetssallad och äppelmos.


(Måste prövas innan ni för en kommentar!)

Dan för doppardan

Va? Vad menar du med det? Det kan väl inte vara julafton imorgon eller?

Vad tiden går fort, här märker man knappt att det är julafton imorgon. Det är förvisso väldigt kul, men tiden bara rinner i väg. Jag ska börja utnyttja tiden man har, ordentligt. Idag ska jag köpa de allra sista julklapparna, klä julgranen och se grinchen med mamma & pappa.

Så nu blir det att använda varje minut. Då kan man väl inte sitta här och slösa massa tid!
Ha det gött!

GOD JUL
OCH
GOTT NYTT ÅR!


Kr-hamn

Till varje människa finns det en unik säng, jag letar fortfarande efter min.

Det var ett tag sedan jag skrev men jag har haft så mycket att göra. Jag har gått upp och lämnat min lägenhet klockan 8 och kommit hem klockan 22 varje dag denna vecka. Jag har i princip bott i biblioteket, badhuset och gymmet. Jag har nu simmat två pass med SK Ägir, första passet simmade jag 5800m. Riktigt skönt faktiskt, jag hade träningsvärk i ryggen i två dagar. Onsdags träningen började klockan 7.00 i Brunflo, en aningen trött Saga simmade 4000m: 80*50m. Det var riktigt skönt, så jag ska börja köra morgon passen med SK Ägir.

Det har inte hänt så mycket nytt förutom i fredags då det blev tenta och FEST!

Fredag
5 SMS väckte mig på fredag morgonen, äntligen var tentamen dagen här.  Jag fick skjuts till skolan av Daniel och klockan 8.00 var det dags för tenta. Det kändes bra, men man vet aldrig vad de är ute efter. Så om 14 arbetsdagar ska dem vara rättade. Jag vill veta nu! Jag satt i 4 timmar, då satt jag och kollade igenom extra mycket. Sen blev det en tur på stan och fika med Marielle och Anna. Därefter blev en tur hem för att packa allt inför morgondagen då det blir att åka hem till Kr-hamn. En snabb dusch och fixade håret innan jag åkte in till stan för tenta/julfest med klassen hos Anna H. Julskinka, köttbullar, prinskorv, rödbetssallad, sill och massa annat gott. Härlig stämmning, trevligt folk och julklappar. Jag fick en kylsprej, som användes för att kyla ölen. Senare blev det lite problem med en kamera och lite svaga ben. Men som sagt en riktigt trevlig kväll, jag kom hem klockan 2 och 2.30 sov jag som en sten. Det blev en grymt jobbig morgon då jag fick gå upp klockan 05.30. 3 timmar sömn var inte ultimalt!

  

Lördag
6.30 åkte bilen från Frösön, Daniel hade problem med bakluckan så vi fick kämpa lite för att få in packningen inne från bilen. Sen hämtade vi upp Johannes var en aningen trött, blev lite väl mycket öl för pojken! Och sen hämtade vi upp Anton vid Campingen. Jag sov fram till Mora där det blev lunch på McDonkan, 10 cheeseburgare för killarna och en chicken tasty för mig. Därefter blev det riktning mot Karlstad, 7 timmar tog det från Östersund till Karlstad. Där mamma & pappa mötte oss. Härligt att vara hemma faktiskt! Min gamla kisse katt är väldigt glad att jag är hemma, hon log och sov i mitt knä i går kväll. Vi kollade på tre filmer igår Shrek, Happy Feet och Stardust. 


Idag har jag inte gjort mycket. Kollar på skidskytte med mamma & pappa, sen ska jag åka på en liten tur. Vi får se vart jag hamnar. Men nu måste jag gå och äta lunch.
Ha det gött! 

Önskelista

- Presentkort på stadium.

- Guld smycke till halsband

- Guld armband

- Örhängen

- Tavlor

- Inrednings grejer

- Någon film




Det är så tråkigt att vilja ha pengar i julklapp. Det är inte roligt! Men sånt är livet. Dessutom har jag inga pengar så jag kommer inte kunna köpa så många julklappar. Vilket också är väldigt tråkigt, det är ju en del av glädjen. Men så är det när man är student.

Nu är det bara 8 dagar kvar tills jag åker hemåt. Jag längtar! Då har jag klarat en termin av 6. Det har gått så fort, och det ar gått ganska bra iallafall. Nu har jag bara saltentamen den 18 dec, alltså om exakt en vecka!! Jag har bestämt mig för att klara den. Vill inte ha omtenta. Det blir en hel vecka med pluggning i biblan med resten av klasskamraterna. Det blir också lite myspys och festande. Men Lördag klockan 6.00 åker bilen från Östersund neråt i landet!

Nu ska jag gå och kolla skidskytte och plugga lite!
Ha det gött!

13 dagar kvar

jag är helt tom, det blir en stressig vecka! In med all information men stanna där inne.

Skidskytte, pepparkakor & julmarknad. Det har varit en trevlig helg! Svårt att beskriva men här kommer lite bilder från dessa dagar.

  
  
 




Kommer ha fullt upp hela veckan, så jag kommer inte hinna skriva mycket. Hoppas ni klarar er ändå.
Måndag en heldags föreläsning med Lasse. Tisdag föreläsning i psykologi och simning. Onsdag en föreläsning plus biblan och första träningen med SM-gruppen. Torsdag ingen föreläsning men boende i biblan och styrketräning plus sista soppan. Fredag tidig träning (6.00) följt av demo 8 och Seminarium, rörlighetsträning efter några timmar i biblan. Lördag åker jag till Storuman för at fira min kusin som fyller 6år, och sista besöket hos mormor innan jul! Kommer hem Söndag igen.

Ha det gött!


18 dagar kvar

Tisdagar är dom jobbigaste, jag är helt slut!

Solens strålar har kommit fram ur molnen. Imorgon börjar skidskyttet, längtar ihjäl mig. Men först blir det fyra timmar matspjälkning med Lasse. När vi har honom går allt bra. Haha, idag sa han att bukskottkörteln såg ut som en krossad banan. Som sagt det är alltid lika kul med Lasse. Sen blir det några timmar i biblan och kanske en tur till gymmet. Sen blir det SKIDSKYTTE!

  

Idag har jag skrivit på ett papper som jag ska skicka ner till KrSS om någon dag. Jag har nu bestämt mig att byta klubb. Jag ska nog börja simma med SK Ägirs SM grupp. Jag simmar inte lika fort men jag måste hålla igång inför Open water simningen.

Nu ska jag sova, håller på att somna sittandes. För mycket melatonin i kroppen.
Ha det gött!

RSS 2.0