slapp söndag

huvudet känns tungt, halsen är svullen och kroppen kan knappt stå upp.
nja, det är inte så farligt!

Jag är ganska säker på att en förkyldning finns i kroppen. Skulle kolla på slalomen med bra svenska chanser, men jag somnade när det var två åkare innan en svensk. Jag somnade när det var OS på teve, helt galet! Men nu blir det att försöka bli av de den så fort som möjligt.

Idag har jag haft sovmorgon och frukost på sängen (fick fixa den själv). Började läsa min nya bok som jag köpte igår, Vampire Diaries. Härlig bok, inte lika bra som Twilight serien men har inte kommit så långt än. En riktig slappardag.

Varför växer inte pengar på träd? Alltså jag har det inte så farligt, men nu när jag ska på träningsläger som kostar 1200kr (klubben betalar inte läger) är mycket pengar för en student. Dessutom blir det en baddräkt på 500kr, jag vill inte ha en genomskinlig baddräkt.


Jag har haft mycket att göra, jag tränar 5-6 gånger i veckan och börjar verkligen komma igång. Ska åka på ett träningsläger i Jönköping 26-28 mars, OPEN WATER läger. Det blir perfekt med tanke på att jag åker hem till Kr-hamn den 22 mars. Sen den 31 mars åker jag och mamma upp till Östersund och på Skärtorsdagen åker vi vidare till Storuman för "påsklov" hos mormor. Sen får jag se hur länge jag är där, för att vår Nutritionskurs börjar den veckan. Tror dom i alla fall, har inte fått något schema på det.

Dessutom är det ganska stor chans att jag inte fortsätter programmet här uppe i Östersund efter sommarn. Jag känner för att göra något annat än att plugga, det är liksom nu jag ska göra det. Sen kommer jag också att söka till sjukgymnast lite överallt i Sverige. Jag håller också på att förbereda en resa till USA som au pair för ett år. Det skulle vara så himla roligt, men jag skulle vara så nervös! Därför tycker jag att någon ska följa med USA! Så som det ser ut nu åker jag nog till USA. Skulle vara en dröm om man kom till en varm härlig stad med strand i närheten. Dessutom skulle det vara roligt att träna Christian om det gick, men då måste man ju få tag i honom också. Vilket är ett stort problem.

På tal om sommar så kommer värmen sent här uppe i Ö-sund. Jag längtar tills jag får använda mina jeans och nya tröja. Jag har fått frågan varför jag flyttar så högt upp i Sverige när jag inte gillar snö och vintern så mycket. Det kan väl vara ganska mysigt men tanken på solen som värmer mot ansiktet, fötterna i varm sanden och man behöver inte flera lager kläder på sig


Jag simmade 400m frisim för några veckor sedan på en tävling. Fick en tid på 5.12, vilket var mycket bättre än väntat. Trodde jag skulle få en tid runt 5.30 för att jag bara hade simmat 2 gånger innan den tävlingen. Skulle vilja simma det igen nu när jag tränat 5 gånger/veckan i fyra veckor.

Men nu ska jag se slutet på femmilen där vi hoppas på bra placeringar av svenskarna. Skidlandslaget har ju gjort ett grymt OS! Men vad ska jag göra när OS är över? Kommer sakna det så mycket och det är hela fyra år till nästa! Men men så har det alltid varit så det är bara att stå ut.

Ha det gött!  

vit februari

inte bara massa snö utan fri från alkohol och socker.


SKIWEEK
Det var ett tag sedan jag skrev, det har varit fullt upp så jag har inte hunnit skriva något.
Skiweek var en galen vecka! Bästa stugan, härliga människor och semester kan sammanfatta det enkelt. Cider, Mintu och Öl dracks de, dvs för lite av vatten. Vår stuga var grymt underbar, 140kvm tror jag. Stort fint kök, underbara sängar och bastu. Dessutom hade vi några högljudda men trevliga grannar ovanför oss. Kan väl erkänna att det var en riktigt snygg kille där uppe, mycket trevlig dessutom. Det blev lite väl lite sömn vissa dagar, eller vad säger du Å? Jag får tacka för några riktigt roliga dagar i Vemdalen

Anna Å, Louise, Linnea, Anna H, Johannes, Emil, Andreas & Bängs.







SKOLAN
De två nya kurserna har startat, Kinesiologi och Psykologi - Ledarskap och coaching. Kinesiologi har inte fått en bra början, vi har tre uppgifter som ska vara inne nästa fredag. Det är intressant men lärarna har inte lagt upp kursen på ett bra sätt tycker jag, men det är bara att göra det bästa av situationen. Jag gillade inte psykologin förra terminen men det har startat riktigt bra. Bra lärare och mycket roligare inriktning inom psykologi.


FLYTTNING
Den 29 feb blev det äntligen flytt från Frösön till andra sidan Storsjön. Jennie var en ÄNGEL som hjälpte mig under hela dagen. YOU ARE WONDERFUL! Som sagt dagen bestod av att få ner alla saker från tredje våningen, in i en bil som verkade få in allt och till en 25kvm stor stuglägenhet. Jag kommer sakna våra roliga samtal i köket men det är ganska skönt att ha ett rent kök. Däremot blev jag väldigt förvånad när jag såg min "lilla" frys, man får in tre matlådor sen är det fullt. Dessutom har jag ingen micro, vilket jag verkligen behöver. Jag trodde inte man använde den så mycket men jag säger bara såhär jag kan inte leva utan micro! Så det blir att köpa en så snart som möjligt. Efter att alla grejer var inne åkte jag & Jennie till Maxi för att shoppa! Maxi är en underbar butik, "det finns så mycket att kolla på"-Jennie. Jag blev lite chockad när jag såg kvittot: 705,50kr men jag måste ju äta mat eller hur? Jag och Jennie hade planerat en smoothie-kväll, så vi köpte "lite" ingredienser för 10 olika smoothies. Vi köpte också med mat, Thai till mig och Sushi till Jennie. Mums! En grymt trevlig dag med en underbar vän, vi blev däremot ganska mätta efter 3 smoothies men gott var det. Men en varning, Plommonfluff, är inte lika gott som det låter.

  
   

 
  
Den absolut bästa fördelen med campingen är att jag har 1min till badhuset. I måndags blev det morgonträning, känns otroligt stelt och det gick nog väldigt långsamt men nu ska det börja tränas. Jag tänkte att jag kör morgonträningarna och sen är tränare vissa eftermiddagar. Jag är start klart för Sk Ägir imorgon och jag har faktiskt anmält mig på en tävling den 13-14feb. Jag ska simma 50, 100 & 400m frisim. Då får jag lite tider att försöka förbättra. Jag får hoppas att jag klarar 5.30 på 400:a. 


Nu ska jag gå och dejta kudden.
Ha det gött!


RSS 2.0