2011-11-29

Jag vill ha julklappar.
Jag är bara mogen för att erkänna det.

- En hårddisk
- Mascara (Svart)
- Rouge
- Presentkort Stadium

Showergel Mango (Bodyshop), Duschdraperi fiskar (Lagerhaus), Tjocktröja (Stadium), Högtalare (Clas Ohlson), Löpartights (Stadium), Silverring (Hedbergs guld), Skor (Dinsko), Smyckesträd (Vissa butiker).



Lite grejer som står på önskelistan!

Förr i tiden då man...

simmade i KrSS, Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag och Fredag!



Gamla tider det. Nu efter något år i Östersund och nu bor man Luleå och förmodligen lagt simningen på hyllan. Lite deprimerande faktiskt!!!

2011-11-27

Första advent!
Ljusstaken är uppe, julstjärnan är vattnet och lite snö på marken.

Igår var det födelsedagsfirande av Hanne som fyllde 20år i fredags. Hade en grymt rolig kväll, länge sedan jag SKRATTADE så mycket på en förfest. "Chippong" är ingen lek för mig, jag skrattar för mycket. Super god hemmagjord prinsesstårta som Hanne gjort. Sen utgång på STUK, inte jätte mycket folk men kul hade jag. Sen blev jag o Hanne hungriga så vi gick ner till Bunkern och åt varma mackor och snackade med trevliga människor! Fick sällskap påvägen hem, mycket trevlig promenad men sjukt halt. Men Malin jag har inga blåmärken eller frakturer. Som sagt en lyckad kväll!

Idag blir det jobb såklart, medan dem andra i klassen ska ha adventsfika. Hmmm... jaja, får tänka att jag äter mindre onyttigheter. Jag drack första julmusten igår. Jag skulle vänta till 1 dec, men tycker ändå jag varit duktig eftersom apotekarnas julmust har funnits överallt i typ mer än 1 månad. Dessutom blev det en lussebulle också.

Träningsveckan
Måndag - Spinning 75min
Tisdag - Spinning 45min
Onsdag - Bodystep 60min
Torsdag - Spinning 60min
Fredag - Spinning 45min
Lördag - Crossfit 60min

Jag tänkte nog börja med gymträningen igen denna vecka. Ska försöka träna så mycket som möjligt, planen ser ut som följande:
Måndag - Gym + Spinning
Tisdag - Spinning
Onsdag - Crossfit
Torsdag -  Spinning eller Crossfit
Fredag - Spinning + Gym
Lördag - Crossfit


2011-11-25

Igår var det en månad kvar till julafton.
Vilket betyder 19 dagar kvar tills jag är hemma för jullov!
Nedräkningen kan börja.

Igår masserade jag Hannah, tror jag blev godkänd av henne, Eller? Därefter blev det Neurologi hela eftermiddagen fram till träningen (Spin 60min). Idag började jag med spinning 45min, duschat, andra frukosten och nu diskat. Jag har tänkt mig att ta en powernap för att sedan sätta mig med Barnrehabilitering inför dagen föreläsningar. Ikväll blir det träning förhoppningsvis och sen mys framför en film. Sjukt irriterad att Vampire Diaries inte kommer ut förrän 6 januari! Inte okej! Imorgon Crossfit på morgonen, senare blir det firande av Hanne med förfest och kanske utgång på STUK.



Första bilden är från 17 nov 2008, saknar frisyren och färgen. Hmm.. Andra och tredje bilden är från jul 2009. Fjärde november 2010. Femte bilden från september 2011. Galet, lite har jag förändrats!

2011-11-20

Vart är motivationen?
imorgon SKA jag börja plugga!

Träningen den här veckan. Har sån sjuk träningsvärk i benen!
Måndag - Spinning 75min
Tisdag - Ledig
Onsdag - Yoga 60min + Bodystep 60min
Torsdag - Spinning 60min
Fredag - Spinning 45min + Bodypump 60min
Lördag - Cardio Crossfit 60min
Söndag - 1000m simning ;)
Simmade 2*100m fart 3-4, @2min
--> 1.18; 1.17 helt okej!

Saknar min katt!

Kellan Lutz, LOVE HIM!

2011-11-19

Medan andra suktar efter Edward och Jacob, har jag hittat en annan.
Mitt framför ögonen på alla finns den hetaste mannen!


ÄRLIGT! Kellan Lutz. Lite ironiskt är att när Twilight-filmen släpptes gjorde jag en quiz på Facebook som hette typ "Vem av karaktärerna passar dig bäst?". Alla vill ha Edward (även jag) men jag fick Emmett och nu har jag äntligen insett vilken karl det är! Mums!!!

Massage

Diplomerad Massage Terapeut - Saga Hjalmarsson

Nu är det såhär att jag bestämt att jag ska göra 5 massage behandlingar gratis sedan kommer jag att ta betalt. Detta eftersom jag måste betala av massagebänken och det är som ett arbete på sidan av studierna. Jag gör Helkropp (60min) eller delar av kroppen (20-30min). Jag har inte bestämt priser ännu för de olika behandlingarna. 20min kommer ligga runt 50-100kr, 60min ungefär 100-200kr. Som sagt kommer att bestämma det inom snar framtid.

Behandlingar
- Helkropp
- Rygg
- Nacke
- Rumpa
- Ben framsida och baksida
- Fot
- Bröst plus arm
- Ansikte

Boka tid genom att skicka ett sms, ring eller skriv ett meddelande här eller på facebook. Men som sagt de 5 första kunderna får en behandling gratis. Eftersom min massagebänk åker direkt till Kristinehamn gäller skolans metodsalar. Men som sagt hör av er, säg en datum och tid så ska jag se om jag är ledig.
Ha det gött!

2011-11-09

Matilda har varit min gäst i 6 dagar!
Halloween, myskvällar, skratt, ny granne, mysfika, kladdkaka, skratt, heytell, luftmadrass-knarr m.m. Svårt att sammanfatta 6 galna dagar. Men med Matilda, är allt roligt, underbart och galet! Om jag citerar från mitt kylskåp "hellre hårt sex än en löjlig fika", galna dagar!


Igår blev det tre föreläsningar, sen hem och mysa med Matilda & Josefine med kladdkaka.  Hade dessutom upptäckt att en av mina grannar är sjukgymnast. Han fick en bit kladdkaka utanför dörren sen kom han med hälsosamt te. Jag, Jossan och Ivar satt och prata under några timmar. Nu vet han allt om vår underbara klass. Dessutom blev det Matildas lax/pasta gojs till middag, hur gott som helst! Det ska jag fortsätta äta.


Idag sovmorgon, typ i alla fall. Sen mys med Matilda och Hanne hela dagen. Vi satt från klockan 13.45 till 16.30 på UNIK, Grillad macka och linssoppa, sen kom en hel hög med klasskamrater. Sen blev det att vinka av Matilda i kylan. Därefter hem för att byta om för ett bodystep pass med Hanne. Åh Gud hjälp meh!

Konditionen är som bortblåst. Nu ska det börjas träna ordentligt. Imorgon bitti (mellan 9-12 beror på hur taggad jag är) så blir det ett gympass. Fredag morgon är det äntligen spinning med Lina.

Imorgon börjar Massageutbildningen, väldigt väldigt taggad inför den. Joanna ska bo här under tiden så jag kommer inte känna mig ensam nu när Matilda har lämnat mig här uppe själv. Nej då! Har kommit fram till att det är 1 månad och 5 dagar kvar tills jag komer hem till kristinehamn för Jullov. Snacka om att bli taggad, tiden kommer bara blåsa iväg!

De som vill ha massage kan nu boka upp tid hos mig från och med måndag! :)

2011-11-06

Kakmonstret är här och har gjort min helg galet bra och jag har henne kvar i tre dagar till!!!
Jag har konverterat till emo-världen och kommer aldrig vända tillbaka.





Och i som trodde jag var stel, det har ändrats!


Träffat nya människor, skrattat och dansat vilket kan sammanfatta fredagen på ett bra sätt.


Imorgon är det en ny vecka som startar med massage 10-15-16.15. Tisdag är det 8-15-14.30 föreläsningar. Onsdag ledig och sista dagen ska spenderas med Matilda som sedan ska åka hem. BLÄ! Torsdag - Söndag inga föreläsningar utan MASSAGEKURS och Joanna ska sova hos mig. Vad ska man säga, det kommer nog bli en bra vecka!

ha det gött!

RSS 2.0