Idrottsvetare

God morgon!
Igår var jag nervös och funderade över om detta verkligen är mitt program.
Idag är jag mer positiv.


Första dagen är nu avklarad och jag har träffat otroligt trevliga människor. Programmet tilltalar mig allt mer, som sagt är mer positiv nu. Jag är bland de yngre, tror det är två tjejer till som är lika gammal som jag. Resten är runt 21-27 tror jag. Dagen började med en liten introduktion om programmet senare blev det "lek och stoj" på studentplanen. Det blev lekar som Rump-skrivning och en stafett. Det blev många skratt!
Sen blev det en sväng till Frösön för att äta, sova och klädombytte, därefter blev det grillning och lekar. Väldigt roligt, speed-dating och brännboll. Dessutom blev det lite intriger när det gäller vår flagga. Varje program har en flagga och den ska vi ha med oss hela tiden. Andra program ska då försöka sno den och smutsa ner den. Renast flagga vinner.

Detta var lite om dagen. Nu åste jag gå och lägga mig, annars kommer jag aldrig upp imorgon då jag börjar 8. Hoppas morgon dagen blir lika bra!


Ha det gött, godnatt!


Östersund

God morgon!
Här kommer min "dagbok" för de första tre dagarna i Östersund!

Dag 1

19 år och flyttar hemifrån, vilken dag säger jag bara. Vi åkte tidigt på morgon, 55 mil senare var vi i Östersund.  Trevlig stad, studentlägenheten var helt okej. När jag först såg den blev jag skräckslagen faktiskt, men när vi började att fixa med möblerna och sånt så blev jag lugnare. Haha, från en stor villa på 140 kvm till en 25kvm stor lägenhet. Det är en stor skillnad, men jag kommer inte kunna bo så lyxigt för alltid. Det blev att bära alla mina lådor och grejer till tredje våningen, jag säger bara tack gode gud för hiss. Efter att fått in alla grejer så åkte jag & mamma till Plaza för en välförtjänt middag, mums mums mums. Det blev en lång dag och vid tolv tiden somnade jag på en gång.


Dag 2

En väldigt trött Saga blev väckte klockan 8.30 imorse. Vi fixade frukost för första gången i de gemensamma köket, jag är den enda som flyttat in på tredje våningen. Sen blev det att shoppa hela dagen. Väldigt trevlig stad, lagom med folk och trevliga är dom också.  Det finns många mysiga caféer och några bra klädbutiker som Carlings. De håller på med ett nytt köpcenter med massa butiker. Det finns en aning mer här än i Kr-hamn.  En sak till som jag sett är att det finns många snygga killar, många fler än i Kr-hamn. Haha, trodde ni verkligen jag inte skulle säga något om det! Nu ska jag gå och lägga mig, Ha det gött!


Dag 3

En lugn söndag. Jag vaknade av att hela rummet var fyllt med solsken, vilket var borde jobbigt och underbart. Jag måste köpa gardiner på måndag.  Som  de flesta vet så älskar jag vatten och badhus så idag blev det första turen till Östersunds största badhus, Storsjöbadet. Det är nästan som i Kristinehamn, 3 stora rutschbanor litet äventyrsbad med bubbelpool och annat dvs not like Kristinehamn.  Men de hade också en 25 meters bassäng inomhus, inte lika fin bassäng som i Kristinehamn och inte alls lika bra pallar men bättre än Dejes. Men som sagt badhuset hade sina fördelar som äventyrsbad men också en 50 meters bassäng utomhus som man kunde gå ut till. Väldigt fin får jag säga, nästa sommar blir det mycket bad där om jag fortfarande är här. Det blir en fin solbränna det, haha. Men jag saknar Kristinehamns badhus med all trevlig personal man pratade med varje dag, alla kompisar som man skrattar med och den gamla vanliga bassängen som man simmat ett par längder i. Men jag får se hur det blir med simningen, ska prata med simklubben här uppe och se om jag kan simma lite med dom. Dessutom finns det ett till fint bad här i Östersund, Lövstabadet. Utomhus bad med flera rutschbanor och jag tror det är en 25:a eller 50:a, jag har inte hunnit kolla närmare på det.  Sen efter en liten simtur blev det lite sightseeing i Östersund. Vi körde runt lite här och var, från skidstadion till utsiktstornet på Frösön. En sak är säkert i alla fall, Östersund har många backar och jag kommer att dö. Jag har också bestämt att jag ska springa upp till utsikttornet när jag fått upp min kondition igen. Som sagt jag kommer dö!  Sen blev det Thai-mat, inte lika bra som i Kristinehamn men helt okej.  Sen blev det att sitta framför teven och bara slappa. Härligt det med! Imorgon kommer det säkert flytta in några fler i huset, jag säger inte nej till några snygga killar. Dessutom är det nog sista dagen som mamma är här, det har varit roligt med henne här men jag måste börja vänja mig vid att inte alltid ha henne nära. Men nu måste jag verkligen gå och lägga mig, ska upp imorgon tidigt för att fixa de sista grejerna. Ha det gött!


19 år och flyttar hemifrån

God morgon!

Den 21 augusti 2009 fyllde jag 19år och flyttade hemifrån :)
Grattis till mig <3


Ha det gött allihopa, kommer sakna er och sakna mig inte för mycket!


7 timmar kvar, sen Hej då Kr-hamn!

God morgon!
Vilken otroligt rolig vecka jag haft!
Packning, slappning och kalas :)


Sista simpasset med simklubben på tisdagen. Jobbigt, jobbigt och massa mjölksyra!

Onsdagen blev riktigt speciell och otroligt roligt! De blev en utflykt runt om Kr-hamn. Det började klockan 13.00 på Thai, Josefin, Elin, KB och Lovisa. Efter en och en halv timme hade Elin ätit klart och då åkte vi vidare till brandstationen. Elins pappa hade nog inte så mycket att göra för vi fick åka stång och sen fick vi åka skylift eller vad det heter. En sista titt på Kr-hamn. WOW! Solen strålade och det kunde inte bli roligare. Lovisa åkte sedan hem men vi andra åkte till KFUM för en omgång minigolf. Jag vann första och sista hållet, två hole-in-one och fem 8:or. Detta resulterade i en fjärde plats, det vill säga SIST! Usch, jag var verkligen usel på vissa hål :) Segern tog Elin Grahn tätt följt av KB och Josefin inte långt ifrån på tredje plats och jag tio slag efter Josefin. HAHA, många skratt blev det! Vi avslutade minigolfen med en stor glass, otroligt gott! Sen blev det en kort paus i utflykten, KB ville hem och rida :) Klockan 19.00 prick stod Josefin utanför mitt hus med sin heta bil ;) Vi åkte ner till bion för att se "Sommar med Göran" med Elin och KB som också firade 9 månader denna dag, VI VÄNTAR PÅ BRÖLLOP HÄR :) Den var bra, men jag gillar inte riktigt svenska filmer. Vet inte vad det är för fel på mig. Haha, som vi alltid brukar blev det också en liten runda på Mcdonalds. Det fick avsluta en otroligt rolig dag med dom bästa!

Torsdagen blev en stressad med också väldigt rolig. Jag fick gå upp klockan 9 för att börja packa på en gång. Jag packa konstant i två timmar sen klockan 11 åkte jag till mitt andra hem, badhuset för att hämta sista grejerna. Jag tog farväl och åkte hem för två timmar till med packning. Sen åkte jag och pappa för att hämta tårtor på höghuset, JAG REKOMMENDERAR DET VERKLIGEN! Sen blev det en dusch och fixing of the hair. Sen klockan 6 kom det folk för att fira min födelsedag som är egentligen NU eller rättare sagt den 21 augusti. Mina två bröder med sina familjer och några grannar. Kommer verkligen sakna min familj nu när jag åker uppåt i Sverige. En riktigt trevlig kväll med massa prat!

Nu måste jag gå och sova, ska köra bil imorgon klockan 7.00 när jag lämnar kr-hamn bakom mig ett tag <3
Ha det gött!

Jag har blivit moster

God morgon!
Idag klockan 10.02 blev jag moster till Otto.
3725g och 50cm lång :)

Jag har tänkt att överraska Annette på Tisdag, komma och hälsa på innan jag flyttar!.
Annars blir det att träffa henne vid jul och jag vill inte vänta så länge!

Vad tror ni? Kommer jag passa in i Norrland?


Jag har haft en så rolig och trevlig helg, räknat från i torsdags till söndags.

Torsdagen med simmarna var jätte rolig :) Cassandra, Mickan, Hanna, Elin, Annika, Rebecca, Julia, Sara, Olivia & Hanna R.
Fem ord
UNDERBARA MÄNNISKOR, SKRATT, TÅRAR & MINNEN <3


Fredagen på Arenan med Josein, Elin & KB var en av de roligaste kvällarna ute. Skumparty är något jag rekommenderar, vi dansa nonstop (nästan) i två timmar. SÅ JÄKLA KUL! 
Fem ord
SHOT, SKUM, SKUM & VARM BIL! <3


Lördagen med vännerna Elin, KB, Josefin, Louise, Johanna, Lovisa & Sofia. Lite seg från fredagen när jag gick och la mig klockan 4 och gick upp 13. Men så fort ni kom blev att bättre! Det var bara skönt att kunna sitta ner och bara prata. Haha, vi har gjort mycket de här tre åren! Inget jag kommer glömma.
Fem ord
PRESENTER, MAT, MALIBU, MASTIS & DANS <3
(Bilder kommer!)

Söndagen blev lugn, börjar planera min flytt. Går tyvärr inte så bra, vet inte vad jag ska ta med mig.  Men det sluta med att jag fastnade framför filmen Mamma mia. Sen åkte jag och hyrde Underworld-Rise of the Lycans, En shopaholics bekännelse och The Librarian-The curse of the Judas Chalice.
Underworld var bättre än jag trodde den skulle vara, jag längtar till fortsättningen kommer (om den gör det!) Den får 4 stjärnor av 5.
En shopaholics bekännelse var bra, också bättre än jag trodde. Får en på bra humör i allafall, 4 av 5 stjärnor.
The Librarian var väl okej, jag gillar vampyrer men jag vet inte. Lite förutsägbar men som sagt en rolig film så det blir 3 stjärnor av 5.


Nu ska jag gå och lägga mig, måste få lite sömn tänkte jag :)
Ha det gött!

OLIVIA

TACK FÖR ATT DU FIXA MIN BLOGG <3

underbar kväll

God morgon!
Igår hade jag en flytt/födelsedagsfest för mina simmare.
Och jag säger mina simmare för att ni är mer än bara vänner, ni är något speciellt!

Det är svårt att beskriva kvällen.
Många skratt, lite tårar och jag kommer sakna er jätte mycket! <3






Cassandra kom tidigare för att klippa mig, det blev riktigt bra.







Tack för presenterna och en underbar kväll!


Mariestad

God morgon!

Jag har inte haft tid att skriva om träningslägret från förra helgen men jag tänkte att lite bilder kanske är roligare och kolla på än att läsa om allt vi gjorde :)





Ha det gött!

träningsläger Mariestad

God morgon!

Idag åker jag till Mariestad på träningsläger med KrSS. Ska bli riktigt roligt, speciellt när det ska bli bra väder. Jag ska bli riktigt solbränd nu, när jag står på kanten och plågar de små barnen. Haha, nej då, så hemsk är jag väl inte. ELLER? :)



Jag har inte orkat skriva något på ett tag.
Det är för jag inte gjort något speciellt, bara haft lov liksom.
Men i lördags blev det utgång med Elin, Josefin & Lovisa. Det var en skit kul kväll där man träffa massa folk och blev massa dans. Roligt var det iallafall!

En väldigt kort sammanfattning
Päronshot, skratt och dans.




Nu måste jag gå och packa, ha det gött!
SAGA ÄLSKAR SOLEN!

RSS 2.0