Påsk

En sväng till Östersund och sen till Storuman. Nu är man tillbaka till livet i Luleå!
Det är en konstig känsla men på samma gång skönt men.. det är nåt!

PÅSK
Jag bodde hos världens bästa Emma Håkansson, vi hade ett par härliga dagar. Från akuten till mysdag med godis och film! Jag träffade många underbara kompisar, det var ett tag sedan. Jag hann jobba lite, fick några att få träningvärk. Tror det var några som tyckte det var lite roligt att träffa mig. Dagen innan jag skulle åka upp till Storuman fick jag bästa påskägget av Marcus. Tiden gick alldeles för fort och skärtorsdagen kom med stormsteg. Jag fick ihop tre flyttlådor, två stora resväskor och lite smått & gott. Mamma hämtade mig och vi for upp till mormor, där mina kusiner väntade. Från att ha diskuterat hur man uttalar awesome har vi hunnit lekt kurragömma, tagit kort, skrattat, solat i bh, blöt ner 20par skor, ätit grymt godmat, efterrätt efter varje middag och bara haft det underbart. Sen i måndags körde mamma & mormor upp mig till Luleå med alla lådor. Jag fick en mikro och en dammsugare, TACK! En svart mikro til och med! :) Jag fick en plattång av mor min, TACK! Stor skillnad från min gamla.
Back in business!
Nu är man tillbaka och haft sin dugga i styrketräning. Tror det gick bra faktiskt även fast jag såg 3 filmer igår istället för att egentligen plugga. Började med träningen igen igår. Gympass igår och idag simpass på 6000m. Jag hade träningsvärk sen igår men nu orkar jag knappt lyfta armarna över huvudet, I like it! Har ju kommit fram till att det bara är 1 vecka till NM i Sundsvall, ÅH GUD HJÄLP MEH! 50m, 100m, 200m, 400m och 1500m frisim plus 50m fjärilsim. Här ska det tränas! Imorgon blir det morgonträning plus ett benpass på gymmet.
Sommarn
Sen har jag kommit fram till att jag ska vara i Östersund i sommar. Har fixat boende och jag bara längtar. 2juni kommer jag till Östersund för att jobba och träna fram till Vansbrosimmet 7-9juli. Därefter åker jag nog till Kristinehamn och stannar fram till Storsjöyran 28juli. Stannar kanske i Östersund fram till vi börjar i slutet av augusti. Så ser min plan ut för tillfället, det kan ju alltid hända något.


Ha det gött och här kan man va bara det är sol!



Mina underbara kusiner!


Visst är vi lite lika?

Sista dagarna

Våren har kommit till Luleå!
Halv 8 hos Lisa, grillning, skrattanfall med Åsa & Marcus, dugga, träning, skrattanfall med Lisa & Marcus, klarade etiktentan, vattengympa med klassen, Marcus slog mig på 25m frisim, träning, redovisning.

Den senaste veckan här uppe i Luleå väldigt kortfattat!
Men nu är det äntligen påsklov, 10 dagar, varav 5 1/2 dagar i Östersund och 5 1/2 dagar i Storuman. Vad jag längtat till det här. Nästan så jag har räknat timmarna. Nu är det exakt 7 timmar innan tåget går. Ska få träffa masssa underbara människor och bara leva livet! Kommer däremot sakna klassen jätte mycket, ändå är det bara 10 dagar! Sen är det bara 1månad och 2 veckor kvar innan sommarlovet! Kan du fatta det?! Jag kan det knappt!

Men i allafall kommer bo hos Emma i Östersund, ska bli så grymt! Jag ska jobba lite, simma lite men bara ha det bäst! Sen blir det som sagt att åka upp med mamma till mormor och hela släkten. ÅHHHH! Älskart!

Men nu ska jag väl försöka städa, diska och PACKA!
Ha det gött!

Halv 8 hos Lisa! Underbart god mat och härliga människor!



Grillning med sjukgymnasterna!



Här kan man va men snart är man där!

Rökning

 
En mamma och hennes väninna pratar.
- Jag har slutat röka!
- Va bra, men är det jobbigt?
- Näe, jag känner inte så mycket av det!
Dottern (6-7år)
- Är det bättre att snusa då?
tystnad.....

KLOCKREN!!!!!!!!!
Den ungen skulle jag kunna adoptera! Man får höra mycket på badhuset!

Vänortsvägen

Jag hatar dig men jag älskar dig! Du är mitt liv, du är där när jag pluggar, när jag ska sova, när jag har en dålig dag, alltid! Jag har saknat dig så!

Nu är jag nyinflyttad. 
I fredags, 1 april, vaknar jag till ett sms. Det första jag gör att blir totalt lurad av Therese Beckman! Det är konstigt att när man är ledig vaknar man så jäkla tidigt jämfört när man ska till skolan så kommer man knappt upp ur sängen! Galet!! Men hämtade nycklarna till lägenheten, flyttade alla grejer och packa upp! Dessutom hade jag problem med kylen/frysen så jag ringde pappa för att höra vad jag gjorde för fel. HAHA, kan ju säga så här: Kylen har också en kontakt! Sen ringde Lukas och undra om vi skulle dra till Storheden för storhandling. Och visst blev det storhandel, kom hem med 6 kassar. Vi fyllde en hel taxi med kassar, haha! Senare på kvällen kom Carolina och Lisa och vi hade lite girltalk, riktigt mysigt!!
Första natten i nya lägenheten, somna på en gång! Lördagen bestod av att plocka lite grejer, hyra film och baka tårta. "Inception" var otroligt bra, OTROLIGT BRA!
Idag har jag handlat lite nödvändiga saker, tallrikar, matlådor, dukslag m.m. Sen har jag utfört mina tester, konditionstestet: Åstrands cykeltest och styrketesterna: Chins (5RM), Dips (5RM) och Plankan (max). Åstrandstestet gick sämre idag än i fredags då jag låg på 3.5l/min i maximalt syreupptagning men idag låg jag på 3.0l/min. Jag gick från mycket hög till hög medan testvärdet från genomsnittligt till mycket låg. Konstigt!
Sen på Chins fixade jag 5 rep med hjälp vikt på 55kg, inte okej asså. Dips 5 rep med vikt 41kg. Och plankan totalt 2.02min. KATASTROF! Så nu jävlar ska jag träna!
7 veckors hårt träning börjar imorgon bitti klockan 6.30. Det blir ett simpass och ett spinningpass! Så nu måste jag sova för jag ska upp tidigt och sömn är visst bra för kroppen!

Snart är det den 16 april, LÄNGTAR!!!!!!
Ha det gött och glöm inte Här kan man va!

RSS 2.0