I mina solglasögon kan jag va mej själv

Jag kan inte sluta tänka på dig, din värme mot mitt skinn, glädjen att se dig och längtan efter dig!
Jag älskar dig solen!

 

Idag blev det en cykeltur till Kungens rastplats för att simma lite i Vänern med Christer. Fin fint väder, vilket jag har saknat väldigt mycket. Däremot hade jag lite otur, geting stucken påvägen ut och nordvästlig vind vilket betyder SKIT kallt i vattnet. Men det var skönt att komma i vattnet, jag flytter fortfarande i allafall och tekniken har inte försvunnit helt. Vilket är tur för på Lördag blir det Ferlindoppet i Filipstad men det löser sig. Sen cyklade jag till min syster och Otto. Efter en stund där blev det att cykla hem, jag har cyklat 3mil idag. Inte så mycket men det är ändå mer än vanligt! 

     
Jag har haft lite tid över de senaste dagarna. Ja, dåligt väder gör mig rastlös. Jag har kollat på ett "antal" avsnitt på Charmed. Vill inte säga hur många för då inser jag att jag måste göra något vettigt. Därför hoppas jag verkligen att det är fint väder imorgon.



John Blund har glömt mig i några dagar nu. Jag har nog varit uppe till 2, 3 varje kväll i en vecka. Jag är inte trött och jag tänker inte slösa all tid. Sova kan jag göra när jag är död!
Men nu känner jag mig lite trött i ögat. En dejt med kudden vore inte fel!


familjen

Grillkväll med familjen!
Solen strålade och tårta till efterrätt!
Kan det bli bättre?






Pappa stod för grillandet.


Otto, mitt yngsta syskon barn!




Efterrätt som jag bakat, kunde blivit bättre enligt min åsikt men allt försvann!

Sen gick Linus och jag ut med Boston eller rättare att Linus fick ta hunden och jag tog lite kort istället. Vi mötte på ett snigelrace i solen.

heartbeat

I can feel your heartbeat



Stop steeling my heart away



Östersund, Kristinehamn, England, USA eller om turen är på min sida Luleå. Jag är trött på att inte veta vad jag ska göra. Jag är trött på att ställa mig den frågan varje gång jag vaknade och varje gång innan jag somnar. Jag vet inte vad jag vill göra. Men en sak vet jag, jag tar det som det kommer.
För tillfället ser det ut som att jag ska plugga halvfart i Östersund och jobba halvtid. Men det kan fort ändras, igår ville jag till London och vara au pair och för en vecka sedan trodde jag att jag skulle stanna i Kristinehamn. Så jag får se!!



soluppgång

Live in the moments
I want you!

Dagen spenderade jag med Cassandra.
Badhuset, skärgården, mat och Eclipse <3
Det blev en grym dag!
När jag kom hem, blev det att se tre filmer för att hålla mig vaken.
Halv 3 åkte jag och hämta Olivia för att fotografera soluppgången.
Jag somnade runt halv 6.
Det blev en grym natt!




FOTOGRAF Saga Hjalmarsson


FOTOGRAF Saga Hjalmarsson

systemkamera

Kom hit, jag ber dig!
Jag saknar dina armar runt mig.

När jag kom hem från Vansbro fick jag mitt 20års present lite i förväg.
EN SYSTEMKAMERA, Canon EOS 1000D

   
Gullunge Otto



   
Sommar, sol och värme!

Klippbad ute i Baggerud



1 dag kvar

Vad har jag gjort av stekpannan?
Den kan väl inte bara gå upp i rök, eller?

Inatt sov jag som en sten, äntligen! Härliga drömmar :-) Sen började helvetet, jag vaknade. Dagen började med att min mobil krascha totalt. När jag skulle starta om den, skulle jag slå in pin-koden. Inget konstigt, men det går dåligt om man behöver 1:an vilket är en av knapparna som är paj på mobilen. Irriterad och arg ger jag mig iväg och handlar frukost och en billig mobil (299kr). Jag behöver bara en mobil fram till fredag då mamma skulle ta med min gamla K800i, men behövde en mobil fram tills dess för åker ju till Vansbro redan imorgon.

Sen hade jag en hög av disk från gårdagens bakning!


Jag ville bjuda sim-gruppen på fika. Jag & Towa bakade 6 olika sorter av muffins, Hallon, Jordgubb, Äpple/Kanel, Daim, Dumle & Marschmellow. VI VAR GRYMMA! Tack för en sjukt rolig bakstund, Towa! Efter träningen blev det fika och lite vollyboll, facinerande att se vad vissa kunde göra för en muffin. Haha, det är en sjukt rolig grupp! Kommer sakna att gå till träningen och glömma alla bekymmer! Tack för att ni är så grymma!


Jag har gått in med tån i en dörr, så hela nageln gick sönder! Jätte skönt, not! Jag skulle laga lite mat, men då hade jag städat undan stekpannan så den hittade jag inte på typ 15minuter. Duktigt Saga! Nu är jag klar med tvätten i allafall, nu har jag bara städningen och packningen kvar.

Dessutom skulle jag simma open water idag, men ingen verkar sugen på att simma med mig. Fast kan förstå det när man inte har våtdräkt, det blir kallt. Så det blir nog lite lätt träning på Lövsta en sista gång. Efter träningen ska jag träffa JENNIE <3 vi ska äta jordgubbar och muffins! Världens gulligaste tjej!


Nu är det äntligen dags för Vansbro! Vi åker imorgon klockan 12 från Östersund, några timmars bilresa till Vansbro med Johan med familj. Det blir att ta sig en simtur när vi kommer fram, känna på banan. Sen ska jag sova länge och bara fokusera inför fredagen. På fredag morgon kommer mamma och klockan 13.00 startar Långlopps-SM 5km. Efter det blir det massage och mat. Lördag vilodag, massage och mys med mamma. Söndag, upp tidigt för frukost. 11.00 startar Vansbrosimmet 3km, avslutas med mat och prisutdelning. Pappa kommer nog upp också. Sen blir det att åka hem till Kristinehamn.
Så ser helgen ut, kom gärna och titta :-)
Nu blir det städning och packning
Ha det gött!


5 dagar kvar

Love the way you lie
4 blåmärken och 5 myggbet

5 dagar kvar innan man drar till Vansbro för årets Vansbrosimning. Sjätte året för mig, nervositeten ökar för varje dag. Jag har nu haft tre hårda veckor med träning och jag har nog aldrig haft så bra teknik som jag har nu. Men känner mig ganska osäker på hur det kommer gå. Toppning till veckan men dessutom ska jag njuta av sista veckan i Östersund. Galet, jag vet inte ifall jag kommer tillbaka. Rättare sagt jag vet inte alls vad jag gör till hösten.

Men det är fortfarande sommar och jag ska njuta varje minut. För det första ska jag få bort min baddräktsbränna, kommer säkert ta hela sommarn. Dessutom ska jag träffa Otto, min systers son. Det var så länge sedan, pappa säger att han snart är uppe och går. Vad tiden har gått fort, galet! Tyckte det var nyss man flytta hemifrån och till Östersund. Det har hänt så mycket under dessa månader, nya vänner och nya upplevelser. Jag skulle vilja stanna i Östersund, men ska inte fortsätta plugga mitt program och jag har inte sökt något jobb ännu. Inom två veckor ska jag få första antagningsbeskedet, blir det kanske Luleå eller Halmstad?

Mobilen har fått damp. Fyra knappar fungerar inte, sms:en blir en aningen konstiga. Jag säger bara P, R och S används nästan i varje ord. Jag kan inte skriva några tecken så det blir ett par extra mellanrum. Dessutom kan jag inte sätta på alarmet på mobilen för att den knappen som gör det funkar inte. Därför får mamma ringa mig på morgonen när jag ska upp, tur att hon ska jobba annars hade det varit jobbigt. Volym knapparna för musiken funkar inte heller, tur att den var bra inställd annars hade jag blivit galen.

Jag har hunnit med tre open water träningar. Det känns ganska bra, skavsår i nacken och hög belastning från våtdräkten. Jag började få ont i axeln i tisdags, tror det beror på ökning av träning och annorlunda teknik. Men det löser sig säkert.

Veckan
Tisdagen morgonträning, shopping av skor och bikini, första open water träningen och träning på Storsjöbadet igen. Första passet utomhus, fick skjuts av Towa till Önsjön. Självklart glömde jag våtdräkten, men jag fick skylla mig själv. Det blev i allafall 2000m i 16 gradigt vatten. Ingen hit, men sånt är livet. Testade linserna, mycket skönt att ha solglasögon igen.
I Onsdags cyklade jag och Henrik till Önsjön (1mil), lite mulet när vi började cykla. Dessutom vill jag bara säga att jag gillar inte att cykla. Speciellt inte i uppförsbacke. När vi kom fram började det regna och när vi skulle hoppa i började det åska. JIPPI, not! Men hur stor skulle chansen vara att rubrikerna dagen därpå skulle vara "Blixten slog ner i Önsjön, en 19 årig flicka död". Så jag simmade ändå, Henrik däremot hade det tufft utan våtdräkt och åskan gjorde det inte bättre. Men han kom i när åskan dragit vidare. Det blev en behaglig cykeltur hem, mycket nerförsbacke. ME LIKE IT!
Torsdagen hade jag morgonträning 7000m, sen blev det gymmet en stund. Dessutom fick jag med mig Veronica till Önsjön, hon tyckte det var lite kallt i vattnet men hon bet i länge. Jag hann simma 3000m innan hon skjutsa mig till eftermiddagsträning där det blev 2000m mer sprint inriktat. Vad då? Jag är en träningsnarkoman, har inget bättre för mig. HAHA!
Fredag morgonträning med 8*400m som fokus. Efter en liten powernap blev det rörlighetsträning på gymmet. Eftermiddagsträningen var eget pass och mitt skulle vara på ca 1500m, med sprint inriktning. 50m frisim (finz) - 30,6 & 50m frisim (finz) - 29,4 (längre frekvens på armarna).
På kvällen blev det två bra filmer och ett härligt men oväntat avslut på kvällen.
Lördag, träningsfri dag. En aningen rasklös! Jag har promenerat hela dagen, vilken underbar dag. Sol och värme - Im loving it!

Imorgon blir det landträning och open water- eller gymträning, beror på om jag kan ta mig till Önsjön.
Någon som vill med?

Nu ska jag på dejt!
Ha det gött!



RSS 2.0