Nyårsafton

Gott nytt år! Jag har haft många härliga stunder 2011 och hoppas på lika många och fler 2012. Träffat många nya och underbara människor! Tack mina vänner för att ha gjort 2011 till mitt bästa år hittills! 

Årets överraskning: Intagen på Sjukgymnastprogrammet 19 januari.

19 januari, onsdagen vid lunchtid mellan två föreläsningar på Mittuniversitetet
- "Vi har en plats ledig för dig på sjukgymnastutbildningen här på Luleås universitet. Kan du komma på fredag morgon?". Ringde mamma, prata med Patrik, avsa min lägenhet, avslutade stuiderna i Östersund, försökte hitta boende och resbiljett, hitta ersättare på jobbet och ta farväl av underbara människor! Sen flyttade man upp till Luleå vilket blev årets beslut!


Årets nykomling: Marcus Christoffersson

- Världens bästa plugg/film kompis! Glömmer aldrig bort första tentaperioden under muskel/nervsystem/cellens tentapluggande. Snickers, Skratt och Underarmen! Vilken tur jag hade som hade dig, hade varit så tråkigt utan dig!

Årets vän: Emma Håkansson
- Du är en vän för livet, saknar dig så grymt mycket! Jag måste komma och bo hos dig snart igen, så mysigt som vi har det. Du betyder mer än du kan ana, även om det är drygt 60mil mellan oss så tänker jag på dig minst varannan dag. Jag kan inte glömma firandet av min födelsedag, du gjorde den kvällen till en av de bästa kvällarna för i år! Du gör min dag bättre (ANDAS) och roligare! Men Caroline Ljungqvist bidrar med en stor del hon med, det är nästan så jag inte kan (ANDAS) andas. HAHA, skrattar bara vid tanken på er! Jag kan inte beskriva vad ni betyder för mig, så jag avslutar med det! <3


Årets citat : Här kan man va! Men man kan inte va här och där samtidigt!
- Får tacka Marcus Nyberg för uppmuntran när jag flyttade till Luleå.

Årets tanke: "Kunde jag pluggat mer? Ja det kunde du säkert men nu gjorde du inte det! Har jag pluggat på rätt saker? Förmodligen inte, men i så fall kan du nåt annat! Varför gör jag det här? Öhhh, för att du vill kanske!!"
- Tentaplugget får fram alla möjliga tankar. Detta var nog den bästa från min sida.

Årets fest: Födelsedagsfirande i Östersund med Emma, Carro, Markus, Robert och Sofia eller LTU 40år.


eller

Jag vet inte vad jag skulle välja! Jag var med underbara människor och jag kan inte bestämma vilken som är bäst!

Årets träningsform: GYMMET!

- Fysträning med SK Ägir och Johnny. Ryck, stöt, frivändningar, latsdrag, benböj, militärpress... JAG ÄLSKART! Nu när Towa kommer till Luleå till våren så kommer vi kötta på gymmet, ja minst en gång om dagen! HAHA!

Årets minne: Sista träningen med SUMSIM, gråtkalas!
- Går inte förklara hur det påverkade mig, ni är grymma och galna. Kommer alltid komma ihåg den sista träningen och ni vet varför!

Årets film: Something borrowed

Årets låt: Veronica Maggio - Jag kommer
- Kommer ligga nära hjärtat mitt, resten av livet!

Årets maträtt: Sagas äggröra
- Kan väl säga att jag aldrig ätit så mycket ägg som jag gjort i år. Herregud!

Årets dryck: Vinet, Fair and Square

- Inte lika bra som Jäger, men jag har haft ett par galet bra kvällar. Kommer ihåg lite av dom i alla fall!

Årets händelse: Blivit faster!
- I juni 2011 blev jag faster till Nils, en riktig goding!




Göteborg med Carro & Ida, "Mosat ägg och cola", Diplomerad massör, Halloween, Tentafester, TENTOR, Ångest, Panik, SKRATTATTACKER, Halv 8 hos oss, Träning, Spinning, Sommarjobb SK Ägir, Påsk... Det finns så mycket mer att berätta om året men det går inte att komma ihåg allt!





Dan före doppardan

Julafton imorgon, hmmmm..
WHAT?!


Före


Efter klippning av Cassandra och färgning av Olivia.



Sammanfattning av dagarna: Skaffat nya iPhone 4S, försökt läsa massa kapitel inom Psykiatrin, bakat lussebullar med mamma, Nils min av Kiwi, simmat med KrSS, slagit in julklappar, klätt julgranen och kokat knäck. Jag har fortfarande glömt att ta bort på massagebänken så får ta det senare. På något sätt är det julafton imorgon, förstår inte hur jag kunnat missa det. Ikväll ska syster med familj komma hit, julskinkan ska göras och provsmakning av diverse julmat.

Jag önskar er en God Jul och hoppas ni får underbar julafton.



Julstämningstips - http://www.youtube.com/watch?v=WCDlqyCJLh4

Hemma

Nu har jag varit hemma i en vecka och har 5 dagar kvar!
Sen blir det att bege sig till norrländska skogarna för att fira morbror 50år och nyår.

För en vecka sedan flög jag och Menel ner till Arlanda, tog sedan bussen in till Stockholm centrum där jag tog en lunchfika med Emilie. Efter några timmar blev det tågresa hem till Krillehöllan, ingen försening med SJ. GALET! Väl hemma får man pappas kotletter och potatis. Dessutom en julklapp i förskott, ny dator. Min gamla var i slutskedet av livet, så tusen tack! Massagebänken hade kommit, mycket fräsch och bra bänk.
Nu har jag ätit kebab, riktig kebab! Varit i Karlstad med mor min, IKEA, Bergvik och Centrum. Lussebullsbak á la Kicki/Saga. Mysfika med Cassandra. Cassandra klippte till mig igår, blev mycket nöjd! Haft ett antal massagekunder, har 8st imorgon! Simmade ett pass med gamla klubben, vattenpolo fick avsluta passet!

Pappa och jag köpte julgran igår så idag ska jag pynta den innan folk kommer för att fira pappa som fyller år idag. Dessutom ska jag slå in lite julklappar, kan ju inte ha dom liggande överallt när folk kommer på besök. Min brorsa kommer hem imorgon och min syster kommer på fredag. Tycker dom kan skynda sig så jag får träffa dom lite innan jag åker igen. Längtar till julafton, vi har ju två små barn i familjen nu och det ska bli så mysigt!

Nu måste jag göra mig i ordning för att få något gjort idag!

2011-12-11

Tredje advent! 3 DAGAR KVAR TILLS JAG ÄR HEMMA!
Massage, Parkinson sjukdom, jobb och myskväll!


Sista helgen i Luleå innan jullovet. Fredagen bestod av julsittning och Woodstock. Det var en riktigt bra kväll, lugnt men roligt tack vare klasskamraterna. Julbordsbuffé, julklapp av tomten, live musik och våfflor!


Lördagen bestod av skidor på tv och filmer. En väldigt tröttsam lördag, gjorde inget vettigt men det behöver man ibland. Idag ska jag plugga massagefrågor och lite neurologi innan jag ska till jobbet för sista gången innan jullov! 3 dagar kvar innan man är hemma, ska bli så gött att komma hem. Jag är less på att laga mat! Jag skrev att om 3 dagar ligger jag hemma i min gamla säng, i samma gamla rum och i samma gamla hus. Pappa var då tvungen att rätta mig: Det är inte riktigt samma säng elller samma gamla rum men det är samma gamla hus!


Träningsveckan
Måndag - Gym 2tim
Tisdag - Spin 45min + Crossfit 60min
Onsdag - Ledig
Torsdag - Gym 1tim + Spin 60min
Fredag - Spin 45min


Det blev inte så mycke träning denna vecka men i Onsdags var jag tvungen med ledigt, hade sån sjuk träningsvärk! Till veckan blir det inte mycke träning:
Måndag - Gym 2tim + Pass
Tisdag - Spin 45min + Rörelseträning
ONSDAG - FLYG OCH TÅG HEM!


2011-12-04

Andra advent!
10 dagar kvar tills man är hemma i Krillehölan.

Trevlig kväll igår, fest i Hälsokällan med T1 och T2. En stämplad tå (jävla helvetetsklack som träffa lilltån), dans, skratt och varma mackor. Nice! Nästa helg är det julsittning så det blir en lugn och fin kväll, ska ha en vinröd/lila klänning. Det ni! Men nu liggar allt fokus på träning och plugget!

Redovisning Kost 6/12
Seminarie Geriatrik 7/12
Examination Massage 13/12
Tentamen :Neurologi, Neuropsykologi, Psykiatri, Barnneurologi 9/1 - 2012
BK rapport 13/1 - 2012
Hälsopromotionsrapport 13/1 - 2012

I veckan ska jag försöka plugga som en galning. Gått igenom alla tentaområden och sammanfatta dem, fixa redovisningen och seminariet. Men som sagt börja med Psykiatrin skulle ju vara bra.


Träningsveckan v. 48

Måndag - Spin 75min
Tisdag - Spin 45min
Onsdag - Crossfit 60min + Spin 30min
Torsdag - Zumba 60min
Fredag - Spin 45min
Lördag - Crossfit 60min

Denna vecka blir det spinning, crossfit, gym och rehab av handled. Har så grymt ont i handleden, vid en dorsal extention. Testar med några övningar och blir det inte bättre får jag nog kolla upp det. Det har ju kommit och gått lite hur som helst under de senaste 2 åren. Men nu är det värre än tidigare.


2011-12-01

Första december!
Julmust, lussebulle och Ensam hemma. UNDERBART!

Första och förhoppningsvis sista Zumba passet idag. Hela min träningsdag har varit sämst. Kommer till gymmet, försöker mig på några ryck-lyft. Känns behagligt, kom ändå upp på 3rep. 27,5kg. Sen iväg på zumba med Carolina och Ida. Inte riktigt min grej, fick mig ett par skratt åt mig själv och mina okoordinerade rörelser och förvirring. Lite halv trött efter passet går till crossmaskinerna (skidskytte på tv), tv4 suger hårt. Hade inget ljud på så vet inte hur kommentatorerna är men reklam hela tiden.. Går snabbt därifrån för att köra lite stöt-teknik (ett specifikt styrkelyft, inget annat), får sjukt ont i handleden precis vid första senfacket. Strålar ut i någon sekund i tumme och pekfinger. Så var det gympasset slut. FAN!

Imorgon bitti blir det spinning 45min sen till stan och handla lite inför helgen samt en klänning till julsittningen. Sen föreläsningar 13.00-16.15, sista föreläsningarna denna termin. Sedan ett gympass (förhoppningsvis), antingen friavikter eller maskiner beroende på hand. Sen hem och slappa, kanske idol-mys med klassen.

Nu sova jag. Jag har faktiskt somnat innan 21.30 två dagar denna vecka. GALET duktig, synd bara att jag varit pigg runt 5.00 men så kan det vara. Godnatt!

RSS 2.0