allt kommer bli bra, tillslut

Åh, jag hatar dig! Eller nej, jag älskar dig men du hatar mig. Varför har jag såna känslor som inte blir besvarande. Jag vill se dig varje dag. En kall vinter dag i Östersund vill jag bara vara med dig. Jag försöker glömma dig men det går inte. Usch, hela två veckor imorgon!
TVN HATAR MIG, VARFÖR FUNGERAR DU INTE????????

 
 
  

Ny raggningsreplik på krogen.
Hej, heter du Bok i efternamn?
Nej, vad då då?
Ja men tänk dig, Saga Bok.

Haha, ska börja med den på krogen! Tror ni att jag kommer hitta någon? Vet inte riktigt om det finns så många som heter Bok i efternamn som inte får vara släkt med Anna Bok. Henne tål jag inte!

Tillbaka till verkliga livet. Livet ja... hmm... vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Livet är som en gungstol, den pendlar. Skjuter man på för hårt känns det som den ska tippa, men det ordnar sig tillslut. TILLSLUT!


Veckan har verkligen pendlat. Jag har mått skit dåligt, fysiskt! Vilopuls på 68, maxpuls på en arms fjärilsim fart 2-3, illamående, huvudvärk, feber, muskelömhet och jätte trött. Tog mig till sjukan i Fredags, hon tror det är en virusinfektion men tog alla prover de kunde. Vilket jag tyckte var bra, så det inte blir "Det är bara att gå hem och vila, det är säkert bara överträning". Jag har mått lite bättre psykiskt, vilket har behövts när vi börjat med en ny kurs: Träningslära B. Grymt intressant och jag känner att jag utvecklas för tränare för varje föreläsning. Däremot är det inte min starkaste sida att prata inför grupp och hålla i uppvärmning/uppgifter som inte är sammankopplat till simning. Aningen osäker och nervös men blir bättre och bättre. Har fått massa uppgifter som ska göra här framöver. Till exempel ska jag ha praktik hela vecka 46, ska observera min tränare. Så det blir simning, simning och simning i en veckas tid, vilket inte gör mig något! Det är nog bra att jag har praktik till veckan vilket gör att jag inte kan simma fullt ut, kanske kan få någon timme i vattnet i alla fall. Vi har inte fått resultatet från tentan, jag vågar inte änns tänka på det! Jag har ingen aning om hur det gick! De flesta i klassen gör sin praktik hemma, men jag bestämde mig för att stanna kvar här uppe. Vilket jag inte ångrar, synd bara att så många har åkt hem!

Åh, jag skulle behöva tvätta och diska men det är så grymt tråkigt! Den där jäkla tvn vill ju inte fungera heller, kan någon bara komma och gör mig lite teknisk. Eller bara fixa tvn, jag håller på att bli galen! Nej, jag är inte tvberoende, nej då!!!



Nu ska jag på dejt, min säng skriker efter mig!
Ha det gött! (INTE GOTT, UTAN GÖTT!)

Bilder

 

   
Kyl-labben.


Jag har fått tillbaka kameran.




Lägenheten

  
Cocktail Party

livet i Östersund

Från en 80cm bäddsoffa till en 120cm säng.
Snacka om att det är svårt att gå upp på morgon!

Det var ett tag sedan jag skrev, men jag kan faktiskt inte haft tid, ork eller lust. Livet är som en gungstol, den pendlar. Ibland skjuter man på för hårt vilket får en att tro man ska falla omkull men det löser sig tillslut. Vad ska jag säga, jag trivs som fisken i vattnet här i Östersund. Mycket att göra, knappt en ledig stund men jag klarar det. Tror jag! Jag tränar 16-18 tim/veckan och jobbar ungefär 15 tim/veckan och sen pluggar jag på helfart. 

Dagarna brukar börja runt 6, då det antingen är morgonträning eller så extra skolarbete. Sen oftast föreläsningar från 8 till 15.00. Snabbt hem för att laga mat innan jobb eller träning börjar 17.00 och jag befinner mig i badet fram till halv 22.00. Hem, äta och sen sova några timmar innan nästa dag som är likadan.

Lite snabb information om vad jag gjort de senaste veckorna.
Cocktail party, underbar kväll men många härliga människor.

Labrationer och labbrapporter, alla dessa labbrapporter har gjort mig ganska galen. Men de har också varit intressanta, speciellt Kyl-labben. 10gradigt vatten, jag klarade 75min!

Klant-arsel som stuckade foten för några veckor sedan. Kryckor ett tag sen var jag på föttera igen. Hade två dagar innan kommit in i det berömda FLOWET i simningen. Simmade 2*200m med ca 2,5 min vila emellan på 2,26 och 2,25. Jag var inte helt trött, jag hade kunnat simma 400m efter båda i samma tempo. Genom att jämföra kan man säga att tävlingen i Sundsvall simmade jag 200m frisim på 2,28 detta var en och en halv vecka innan mitt flow. Sen går jag och sabbar foten, jävla idiot!
 
Tentafest slår allt! 

Träffat så grymt härliga människor. Marre, Carro, Sofia, Robert, Markus, Jerra, Emma, Bill & Bull, Josefin och Sanna är bara ett par av dom. Fester hit och dit och många roliga minnen tillsammans med dessa. Plus de bästa klasskamraterna. Anna Åhlander är i en klass för sig, vad skulle jag göra utan dig? :)

Just ja, jag höll på att glömma, jag har flyttat till en 1:a på 40kvm. Jag trivs som fisken i vattnet, har inte hunnit vänja mig ännu pga att jag knappt varit hemma men så skönt att ha något eget. Pappa kom upp och hjälpte mig flytta, trevligt trevligt!


Jag är inte 100% frisk, vet inte riktigt vad som är problemet. Fick reda på att mina levervärden var för höga igen. Och nej, jag har inte druckit SÅ mycket! Dessutom är min vilopuls runt 70-75, men den brukar ligga på 50-55. Jag kör fart 2 men har en puls som representerar fart 4. Någonting är fel men vet inte vad.
Lite problem killfronten, men tänker inte fälla några fler tårar över honom.
Den här blandningen gör att jag mår ganska dåligt just nu, men därför är det underbart att ha de vänner man har!

 
Idag är jag grymt bakis från grym tentafest med Åhlander, Mukka, Josefin och Sanna. Haha, vad hände? Kul hade vi och det var det som var det viktigaste. Jag gick och la mig runt 3, vaknade runt 12 men det snurra fortfarande så somnade om till 16.03. Tentan gick inte så bra, jätte osäker på hur det gick! Tror verkligen det är på gränsen.

Nu ska jag fixa i ordning lägenheten, imorgon kommer några och äter tårta hoppas jag!
Ha det gött!

RSS 2.0