Dilemma

Jag vill aldrig vara ensam, snart är det alla hjärtans dag och lika ensamt som vanligt!

DILEMMA      HJÄLP MIG!
Den 26 mars har jag tenta i Kinesiologi och den 27 är det bröllop.
Den 26 till 28mars är det träningsläger i Jönköping, det enda lägret som siktar mot Open Water.

Tentan kan jag göra vid ett annat tillfälle eller möjligtvis i Jönköping. Dessutom kanske jag inte kan komma till bröllopet ändå. Om jag åker på lägret blir det en extra vecka i Kristinehamn, annars kan jag inte komma hem förrän senare.
Träningsläger är det enda lägret som siktar mot Open Water och jag har som mål till sommaren att komma i form för SM/JSM 5000m och Vansbrosimmet. Genom att åka på lägret kan jag utveckla min träning inför långloppen, lära mig mer om Open Water, dessutom kommer det vara en tävling på söndag morgon då man ska simma 10 000m i bassäng. Ni som känner mig vet att jag gillar en sådan utmaning. 100*100m var bland det roligaste jag simmat.  Jag vill inte komma dit och sluta sista, vilket innebär att jag får hård träna fram tills dess. Det är inget problem för mig när jag flyttar 1 feb, jag kommer bo i badhuset ändå. Jag kommer nog hata mig själv om jag inte åker på lägret.
Såklart måste SK Ägir tillåta mig åka för det är en liten summa som klubben ska betala, så jag får hoppas på positivt resultat. Den 4 feb är jag start klar för att tävla för SK Ägir, men först ska det tränas ordentligt. Tänkte kanske ställa upp i en mini tävling för att få några tider att utveckla.

SNÄLLA HJÄLP MIG, VAD TYCKER DU?


BADHUSET
Imorgon ska jag, Marielle & Johannes befinna oss i badhuset för att filma lite simning för en uppgift i Kinesiologin. Det ska bli väldigt roligt faktiskt, dessutom blir det någon timme träning själv sen ska jag träna T3, Masters & Utmanarna. Så jag kommer vara i badhuset från klockan 13.00 till 20.30, snacka om att man kommer vara trött på kvällen.



SKIWEEK
På Söndag åker vi till Vemdalen på Skiweek. Jag har inte bestämt mig ifall jag ska hyra utförs skidor eller inte. Jag har drömt två dagar i rad att jag ska bryta något ben, fast det skulle inte vara så konstig så värdelös jag är på att åka skidor. Det blir kanske längdskidor istället så jag får ordentlig träning. Det verkar som det kommer bli mycket festande, inte mig emot. Jag ska ta massa kort, har haft ett litet uppehåll med fotograferandet men jag ska vara fotograf i backarna!
Men jag behöver lite hjälp här med: VAD SKA MAN TA MED SIG?!



Jag gjorde ett collage under resan tillbaka till Östersund, 4 januari. Blev inte riktigt som jag ville men strunt samma.
Ha det gött!

drömmar

varför alla dessa underbara drömmar? man vill inte vakna och möta verkligheten!

Ännu en vecka har försvunnit till dåtid, en vecka i biblioteket och badhuset. Det finns inga nyheter från veckan. Isen har lagt sig på Storsjö och jag tog min första promenad över igår kväll. Det gick bra, lite mörkt möjligtvis men klockan var väl halv fyra så det var inte så konstigt. Igår hade vi sista tentan i humanbiologi, jag är ganska säker på att jag är godkänd men om det blir A eller E är ett mysterium. Jag fick skjuts till Frösön, köpte lite godis och mat för att fira en termin avklarad. Jag var helt slut i kropp och huvud så jag trodde att det skulle bli att somna tidigt ikväll men det sluta med att jag drog till Nea där det var "tentafest". Hela kvällen slutade på Plaza med Marielle, Anna H och Anna L. Trevligt som tusan, och många snygga killar var ute! Jag och Anna L tog en promenad hem över isen, ganska mörkt som sagt men det gick 10-15min fortare (DET GILLAR VI).

Nu blir det lite paus från skrivandet för nu är det masstart damer SKIDSKYTTE.
Är tillbaka igen, GULD till Helena Jonsson! GRYMT!

Nu blir det film och mat.
Ha det gött!

PSYKOLOGITENTA KLART!

JAG FIXADE BÅDE PSYKOLOGITENTAN & DUGGAN <3
hur bra mår inte jag nu? Grymt glad!

Vilken galen vecka.
Måndag 10 timmar på tåget. Tisdag var en shoppingdag och tevedag. Onsdag bio med vännerna plus möte med en psykopat. Torsdag grupparbete och skidskytte-längdåkning.
Fredagen började med redovisning, vår grupp var grymt bra! Sen blev det resultatet av tenta och duggan, underbart jag klarade båda. Nu sitter jag i ljushallen och lyssnar på musik. De sista gick just, ska sätta mig i bibblan och plugga humanbiologi i någon timma innan tenta genomgången klockan 16.00. Sen blir det en snabb sväng hem för att fixa i ordning mig inför kvällen, middag på Plaza för att fira Anna som blir halvgammal!

Lördag kommer bestå av härlig sovmorgon, skidåkning på teve & filmkväll!
Söndag blir det en dag framför teven, "finalclimb" där Hellner och Rickardsson har en stor möjlighet att komma högt upp. Jag tror nog att Hellner kommer att köra riktigt fort där, om han inte tappar så mycket i tid imorgon kommer han säkert kunna köra om Northug!

Ha det gött mina vänner!


RSS 2.0