vår

Jag är SMS-beroende!
Kan du skicka ett sms?

Den här veckan har varit galen, från depression till värmande glädje. Jag finner inga ord!


Våren har verkligen kommit till Östersund. Solen skinner nästan varje dag, det blir varmare och varmare. Grillade för första gången 2010 igår! Hur gott som helst. En trevlig kväll med Anna & Linnea som sen slutade på Plaza. Nästa helg blir det grillning med några i klassen!
Till veckan blir det skrivande av hemtentan, psykologi föreläsningar, simning och grillning!

 

Nu ska jag skaffa en dejt... med kudden.
Ha det gött!

grym simning

varför kommer de på samma gång?
bara för jag inte ska kunna välja!

Jag kom precis hem från eftermiddagspasset och jag var så grymt nöjd med min simning. Innan träning kände jag mig väldigt seg och nästan sjuk. Men som det brukar vara så kände jag mig bättre i vattnet. Det var ett fart pass, så mycket hårt med några genomsimsserier. Trodde inte det skulle gå bra för 3*200m medley kändes alldeles åt helvetet. 3*100m var första fartserien; 1,09 låga till 1,09 höga. Jag tog verkligen ut mig på första så jag var förvånad att jag höll hela vägen. Mjölksyran kom på sista 100:ingen men försvann ganska fort på genomsimmet. 4*75m special; 51 höga, 52 låga, 52 låga och 52 höga. Mjölksyra satte sig i armarna på första 75:an. Svårt att få bort mjölksyran efter det, kände den fortfarande när vi skulle simma 3*50m från pall (jag körde en extra trodde det var 4:a); 31,5; 31,8; 31,5 + 32,3. Fick simma 50m löst emellan 50:orna, mjölksyran var konstant i armarna. Sen var det 8*25m Uv kickar, där klarade jag inte utan att andas för att mina zoomers pajade tidigare på passet. Men helt okej!

Henrik brukade alltid säga "Ni ska inte kunna hålla upp armarna och tvätta håret när ni har avslutat det här passet". Det var inte långt ifrån det alltså. Det blev en halv timmes bubbelpool som gjorde det möjligt!

Ha det gött
nu ska jag äta lite snabbt, sen cyklar jag in till Anna för vi ska ha Fredagsmys med "lite pluggning" <3


panik

Vad ska man göra till hösten?
börjar få panik, är inte sugen på att åka som au pair längre. tänker nog inte fortsätta i Östersund, men jag trivs med alla trevliga människor och staden är underbar. Lite mer värme och sol så skulle jag aldrig lämna den. jag har sökt till Luleå och Umeå och Uppsala till sjukgymnast och några utbildningar i Halmstad tror jag det var. Men dit ner vill jag inte, jag vill bo i Östersund. jag vill utomlands där det finns ljus blått vatten och vit strand och solen skinner varje dag. jag skulle vilja jobba, men finns det något? nej! vad vill jag jobba med? har mina idéer men är inte säker. ska jag satsa mer på fotografering? skulle vara grymt, men kan man komma någonstans på det? alla är intresserade av fotografering just nu, varför skulle jag stå ut i mängden? vill jag tillbaka till kristinehamn? till viss del men absolut inte. vill jag fortsätta simma? ja, men varför vill jag det? jag vet varför men är det rätt orsak?

Den här dagen har gått upp och ned, mest neråt. så många frågor som bara jag ska kunna svara på men jag vet inte svaret och hur ska jag svara då?

Haha, va deprimerad jag låter men ibland behöver man få ur sig alla osäkerhet. Det löser sig nog!

Förändring
Jag ska börja bli mer positiv för att jag gillar den jag är, äta mer nyttigt så min mage inte får någon strejk, festa bara för att det är så jäkla kul, börja springa på morgonen om det är soligt ute för jag har hört att det är bra för hälsan, simma för jag älskar det, plugga så jag inte får den panik som jag har nu.


Skellefteå
Kom hem från Skellefteå igår kväll. NM för första gången. Sämsta uppladdningen inför tävlingen, förkyld två veckor innan. Torsdagen simmade jag 1500m frisim, målet var att komma under 20minuter. Vilket jag gjorde 19.58, ganska nöjd faktiskt för att jag hade en stressfri simning vilket var länge sedan. Fredagen blev det 50m frisim vilket gick åt helvetet faktiskt. Dålig simning, dålig vändning och jag har kommit fram till att jag blir för över laddad och gör att simningen inte stämmer. 31.81 är inget att hurra för. Sen blev det 400m frisim också. På grund av förkyldningen ville jag inte hoppas för mycket, men när jag simmade kändes det ganska bra. Hade inte den ork som jag vet att jag har, men 5.04 var hyfsat bra. Kom till final vilket var lite oväntat, där gick det däremot sämre, 5.07, och jag var tillbaka i min stressade simning. Värdelösa vändningar för att vara jag, vilket brukar vara min starka sida. Lördagen simmade jag bara lagkapp 4*50m medley på förmiddagen, gick till direkt final på 800m frisim så det simmade jag på eftermiddagen. Jag simmade 50m frisim i laget, jag simmade på 30.33 vilket är 1,48sek bättre än dagen innan. Har inte simmat så fort på 50m vilket gjorde mig väldigt glad för jag vet att jag kan bättre. Sen på 800m frisim var jag tillbaka i mitt träsk av stress, försökte koppla bort det men jag kan inte lura mig själv. Jätte nervös innan och inget gick min väg. Jag kände sjlv att jag låg runt 39 höga vilket inte gjorde det bättre. Sluttid: 10.30, målet var 10.20. På 1500:ingen hade jag 10.36 efter 800m så jag borde ha legat på 38 låga men kroppen ville inte det. Söndagen blev lugn, ingen lagkapp vilket var synd var riktigt sugen på det. Men 50m fjärilsim stod på tur. Towa hade gett mig lite tips som jag ville testa, vilket lönade sig 35.06, personligt rekord med 3 hundradelar men jag har legat på 36 låga ett tag nu. Ska börja träna mer fjärilsim för att få tillbaka tekniken.
Vi bodde på ett tjusigt hotell med god mat och efterrätt. Det säger man inte nej till!



Nu måste jag tillbaka till verkligheten och plugga nutrition och skriva hemtentan i psykologi!
Ha det gött!

bilder

Jag har tagit alla bilder!


   

Älskar denna bild <3


Mitt älskade badhus, mitt andra hem!
      
   
     


Semester, sol och snö! Vi gillar!!!
     

Och jag är en grym fiskare.


Semester

Vad är hemma?
Hemma= Östersund, Hemmahemma= Kristinehamn, 2hemmet= Badhuset


Kristinehamn, Falköping, Tidaholm, Jönköping, Kristinehamn, Östersund, Storuman och tillbaka till Östersund.
Den 22mars hade jag en rolig tågresa på 8 timmar hem till Kristinehamn. HÖR OCH HÄPNA! SJ VAR INTE FÖRSENADE. Cassandra "klippte till" mig, jag blev så snygg. Hann inte vara hemmahemma länge innan jag åkte iväg igen. I Falköping blev det en kusin träff. Jag fick träffa lilla Märta för första gången, vilken liten skrutt :)

   

Övernattade i Tidaholm hos min faster för att sedan köra tidigt på Fredag morgon till Jönköping för att göra Kinesiologi tentamen. Jag vet inte hur det gick egentligen, väntar spänt på resultatet. Jag vill inte göra omtenta! Efter tentan försökte jag hitta badhuset och jag måste säga att jag hitta det inte på en gång, man måste använda ögonen och hjärnan för att ta sig dit. Men tillslut så... Open Water Träningsläger, för att sammanfatta det kort så har jag inte någon kondition ännu och jag måste börja träna mycket mer! På Söndagen var det att fara hemhem igen.

Dagarna spenderades med pappa. Jag & Cassandra hade en mysdag och tog farväl av badhuset. Jag hann också med en middag med Daniel & Cattis. Tiden flög fram och jag & mamma åkte upp till Östersund på Onsdagen för att sova hemma hos mig för att sedan dra vidare till Storuman för påskfirande hos mormor.

       

        

    
 
Strålande väder, skoter-åkning, underbara människor, godis, påsk must, fiske, varma mackor och förkyldning!
Nästan en helt perfekt påsk förutom min jävla förkyldning. Men mina tre kusiner, Nanny, Carl & Teckla har busat runt hela dagarna. De är så goa, jag har haft så kul varje dag! Vi gjorde en snö-häxa, otroligt ful/snygg :)

           

Imorgon börjar mitt nya liv, ett nyttigare liv! Nutritions kursen börjar imorgon, så nu ska jag börja äta nyttigare. Mycket träning! Nm 15-18 april i Skelleftå. Fest NÄSTAN varje helg!

Ha det gött!

RSS 2.0