2011-08-25

Vad ska jag säga?
Jag har verkligen saknat Lule!

Tåget till Lule var bara 40min försenat. Måste sett otroligt roligt ut när jag försökte sova på två säten, ville inte betala för liggvagn. Ny upplevelse, smidigt som ett kylskåp. Har nu fyllt kylskåpet med mat, använt min säng och träffat grymma klasskamrater. Blev en fika på uni:k igår med Åsa, Lukas, Lina och Christian. Dessutom kom Josefine, Ida och Lisa en sväng. Därefter blev det film hos Lina, Kill Bill. Så nice! Idag blev det sovmorgon, älskar mina kuddar!

Imorgon blir det att handlar två ramar och alkohol till helgen, dessutom hämta ett paket med grejer som mamma och pappa skickat upp. Blir nog en grym helg, träffa alla igen och det blir nog några shotar också.
På måndag börjar studierna igen, utan Marcus och Matilda. Hur ska jag klara mig utan er?

Tack Östersund för denna sommar. Jag har haft det underbart! <3

Födelsedagsfirande med härliga människor





Grymt härlig bild på Emma! Underbar tjej som man bara kan älska!

Födelsedag

Den bästa helgen på länge! Tack Emma, Carro, Markus, Robert och Sofia. Sjukt underbara människor, Jägern flödade, musiken dunkande, mini-pappers flygplan lite överallt, sjukt härlig bilder, JÄGERN FLÖDADE, dansat, fyllekäk på donken. TACK!

Extra tack till Emma, du är bäst! Två galet bra kvällar med dig.

2011-08-13

Jag lever, hade bara en väldig svacka igår kväll.

Öroninflammation i vänster öra sen i tisdags och öroninflammation i höger öra sen igår kväll. Nu har jag varit och fått penicillin. Så nu hoppas jag på att bli bättre, hoppas jag höra ordentligt snart så jag kan lyssna på musik igen.
Nu är det helg och jag har kommit på två saker. Jag får gå in på facebook imorgon och nästa söndag fyller jag 21år. Sinnessjukt! 5 dagar arbete kvar. 10 dagar kvar tills jag far upp till Luleå, det blir enkelt att välja tåget nu i alla fall. 300kr på läkarbesök och penicillin plus att flygresor är ingen hit för mina öron på ett tag. Tack gode Gud att det finns filmer.

Nu blir det att ligga framför tvn och återhämta mig så jag kan njuta av sista veckan i Östersund.

2011-08-12

Imorgon blir det sjukhuset!
Jag står inte ut mer.

Jag hör ingenting, jag kan knappt svälja, jag har nog fått öroninflammation i höger öra nu också. Jag vill bara sova men jag kan inte. Alvedon hjälper inte, ingenting hjälper.

Vad ska man säga? Härligt fredagsmys!

2011-08-11

Tack gode Gud för Alvedon.
Men nån som vill donera en ny lever?

Trodde jag skulle svimma innan jobbet idag, men Alvedonen räddade dagen i vattnet. Imorgon måste det bli bättre för då ska jag vara barnvakt åt mina små kusiner som är i Östersund. Jätte glad när man får veta att gullungarna är här. Sista dagen på jobbet för denna vecka imorgon, ser framemot att vara ledig och frisk. Kanske blir fjällvandring med Towa eller stanna hemma och bli frisk.


2011-08-10

Öroninflammation för en simmare/simlärare.
Perfekt, ELLER?!

3timmar sömn i natt, 6 alvedon sedan klockan 3, hör som en kratta, trött som ett ass, vilken härlig dag detta ska bli. Jobba med barnen i 4 timmar! Sjukvården gör ingenting, så det blir att gilla läget.


2011-08-09

Embrace change, feel good anyway!

Ligger inne och tittar på film. Dragit på mig en förkyldning. Igår började jobbet på storsjöbadet, simskolor är jätte roligt men inte när man är sjuk. Känner mig något bättre idag, så tror det kommer gå bättre idag. Fortfarande dåligt väder, det känns som brännan bara försvinner. Inget gym idag tyvärr, ska kanske ta en löptur men vet inte vad kroppen tycker om det egentligen.

2 dagar klarade utan facebook, känns hur bra som helst. Bara 5 kvar. Kanske ska ta två veckor? Nja, alla saknar mig säker super mycket. HAHA! Jag tog bort appen på mobilen och igår efter simningen klicka jag på det ställe den brukar vara. REFLEX! Så jag känner att det här är bra för mig, lite beroende är jag nog. Men som sagt inga problem nu, blir väldigt mycket filmer istället.

Nu ska jag gå och laga lunch innan jag drar till badet för att förbereda. Jag finns på mobilen, bara att höra av dig. Puss o kram

2011-08-07

Worry less, smile more!

Gym - 1.5tim
Ryckbenböj - 5*5reps: 15kg
Frivändning - 7*2reps: 27,5kg
Benböj bak - 4*8reps: 35kg
Militärpress - 4*6reps: 30kg



2011-08-05

If Winning isn't everything why do they keep score

Vad gör man en fredagkväll?

Man gymmar med Towa.

Gym - 1.5tim
Ryck - 8*2reps: 27,5kg
Benböj bak - 8*5reps: 40kg
Kickstöt (teknik) - 6*3reps: 35kg (40kg)
Axelpress bak - 5*5reps: 27,5kg
Latsdrag - 3*8reps

Helg vilket innebär att skriva närvarokort och förbereda simskolorna inför måndag!
Har haft kul i Hammarstrand (ute i ingenstans). Har fått en fin bikinibränna tillsammans med baddräktsbränna. Jätte gulliga barn, galet att det finns 34 barn i den lilla hölan.
Nu blir det Storsjöbadet i två veckor sen fira födelsedagen med underbara människor sen åker jag hemåt igen. LÄNGTAR! Ska bara bestämma mig om det blir flyg eller tåg, men den 23 augusti är jag i Luleå.



Gym

Gym - 1,5tim
Styrkelyft med kickstöt: 8*3rep - 30kg
Hängade ryck (teknik): 6*5rep - 10kg
Teknikryck nacke: 5*6rep - 20kg
Benböj fram 3sek: 6*3rep - 30kg



Måndagar

Träningsvärk och baddräktsbränna!
Måndag alltså...

Kristinehamn levererade! Klippt håret, skaffat nya glasögon och delfinen är borta. Jag känner mig som en ny människa. Sista veckan tillbringades med vänner och familj!


Fika och skärgården med brudarna!



För tidig födelsedagsfirande med familjen!

Nu är man tillbaka till Östersund, blev en sväng på Yran med grymma vänner. Håkan Hellström och Timbuktu, härlig kväll. Igår blev det gym med Towa. Jag fick träningsvärk innan jag tog mig därifrån, herregud mina ben! Idag började jobbet igen, Hammarstrand av alla ställen. Positivt - får köra bil, lära små barn att simma och skratta med goa arbetskamrater. Negativt - 1tim 10min bort och baddräktsbränna.

Bara 22 dagar kvar inna jag befinner mig i Luleå! Fast kommer kännas lite konstigt när två av de bästa inte går kvar, hur ska jag klara mig utan er?! Får väl umgås mer med de andra härliga människorna i klassen!


2011 - 07 - 31
Gym - 2tim

Benböj bak: 8*5rep - 40kg
Ryck teknik: 8*5rep - 10-20kg
Militärpress: 6*3rep - 30kg
Liggande rodd: 4*8rep - 45kg
Mage: 3*max



Jag kommer bli en riktigt bra sjukgymnast tror jag, jag har kommit på vad det är för fel på min vänstra fot. Mortons neurom neurologisk klämning, nervknuta, mellan 3:e och 4:e tån. En huggande/strålande känsla ut i 4:e tån. Duktig jag är va? Men fy fan va ont det gör!

RSS 2.0