till salu

TILL SALU!
Jag behöver bli av med detta så fort som möjligt.

Playstation 2 + Mikrofoner till Singstar + Minneskort = 1000kr

4 singstar spel: 90s, 80s, Legends, Svenska hits Schlager = 125kr/st
2 andra spel: SSX - on tour, Rayman - Raving Rabbids = 100kr

= 1600kr


JAG HAR ONT I MAGEN!

sportlovsvecka

blå, lila, röd eller är det grönt? alltså jag måste börja simma rakt.
istället för att köra in i linan med armbågen!

Jag har inte mått prima, det kändes som jag skulle svimma varje gång jag rörde mig. Jag tog mig ändå till badhuset för att träna i tisdags. Kanske inte det smartaste men vem har påstått att jag är smart när det gäller träning? Jag har inte tid att vara sjuk nu, jag måste komma igång med simningen till träningslägret i Jönköping 26mars. Ja, jag har bestämt mig för att ställa upp. Det får kosta mig lite pengar, får leva fattigt några veckor. Psykologi vecka, har gått bra. Redovisning avklarad och godkänd. I onsdags kom OS-hjältarna hem till Östersund, grymt härlig stämning på torget med 20 000 människor som ville se de hemma. Därefter så gick jag förbi bion och bestämde mig att jag skulle se premiären av Alice i Underlandet. Ingen hade tid eller var hemma så jag gick ensam. Ganska skönt faktiskt, man vill ju ha sällskap innan filmen börjar men under filmen vill jag bara kolla. Underbar film, Tim Burton har gjort det igen! Johnny Depp är som gjord för Hattmakaren! Torsdagen bestod av uppgift 5 i Kinesiologin och när jag kom hem sprang jag för första gången på några månader. Det blev sammanlagt 8km, riktigt nöjd. Fredagen bestod av träningsvärk, morgonträning, powernapp, städning, simträning och filmkväll. Idag var det morgonträning, kom lite sent. Ni kan ju tänka er varför. Sen blev det frukost och promenad på isen i två timmar. Det är varit otroligt bra väder nästan hela veckan, solen har strålat! 


   


Nu sitter jag här och försöker planera nästa vecka som är sportlovsvecka, förutom att jag inte har något lov. Kinesiologi måndag, tisdag och onsdag. Egen simträning måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag. SImtränare för små barnen onsdag, torsdag oc fredag. HÄRLIGT! Jag vet inte hur jag ska göra med Kinesiologin, för den krockar med simträningen. Måste hitta någon bra lösning på det problemet. På lördag vill jag gå ut, någon som vill med? Jag vill dansa hela natten och dricka malibu & cola, JENNIE ÄR DU LEDIG?
Håller på att skriva på min ansökan till Au pair i USA, snart klar! Jag vill åka nu, helt galet!

Snart åker jag hem till Krillehölan igen, ska bli skönt! Träffa mina kompisar och familj. Dessutom blir det en tripp till Jönköping på träningsläger, tänkte åka förbi lite släkt i Falköpings trakterna. Sen blir det till Kr-hamn någon dag innan jag & mamma åker upp till Mormor för att fira påsken med skoter, fiske och mina kusiner. Jag har inte hunnit åka upp till Storuman på ett tag nu, men har haft så mycket med skolan och simningen nu. Det ska det bli ändring på!

Ha det gött!


RSS 2.0