Onsdag

Vilken slapp dag, gjorde inget vettigt i skolan idag. När jag kom hem vid halv tre gjorde lagade jag mat och sen drog jag till badhuset som vanligt. Först blev det styrketräning, kändes otroligt bra. Sen skulle det vara simträning men ingen tränare gör det väldigt svårt för mig, Cassandra och Mickan att simma. Så det blev lite styrka på land och sen gick vi upp på soltaket. Lite blåsigt men skönt, måste börja jobba på brännan till studenten. Sen blev det cykeltur hem, och som tur var så påminde mamma mig om att det var 29/4: Twilight kom ut på DVD. Så jag cykla ner till Maxi och köpte Twilight men också "Yes man" med Jim Carrey och såklart en glass. Så nu har jag ätit glass och kollat på Twilight. Underbart säger jag bara!




Angående glassen, var det ingen hit. 22kronor för en liten glass, nej tack. Snål som jag är skulle jag hellre köpa en burk Ben & Jerrys glass för 49kronor. MEN DET ÄR DET VÄRT! Vanliga magnum är också godare enligt mig!



skor
Glömde att säga att jag köpte ett par skor idag, 400kronor i sjön. Jag är så jäkla snål, men det får jag inte vara nu. Ska skicka efter en studentklänning på nätet nu, och på Lördag ska jag, Cassandra och Mickan åka till Karlstad och shoppa. Måste hitta skor till balklänningen, VILKEN FÄRG?



HA DET GÖTT, SOV GOTT!

P.S Temperatur i Västerdalälven 5.9ºC

Tisdag - 45 dagar kvar!

Har ont i kroppen, tränat hela dagen.
Fysik breddnings provet är nu klart, underbart nu har jag historia prov om drygt en vecka sen har jag presentation av projektarbetet om drygt två veckor. Men såklart ska vi få massa läxor av alla, nej tack. Men har ca 3 prov kvar efter detta innan studenten!

HERREGUD JAG TAR STUDENTEN OM MINDRE ÄN 2 MÅNADER, FÖR ATT VARA EXAKT 45 DAGAR KVAR.

Idag har jag både sprungit och simmat. När jag kom hem från skolan, tog jag på mig joggingskorna och sprang till hultet och tillbaka. Det blev ca 5,5km; jag är nöjd med det. Det tog typ 30minuter, men jag känner mig så otränad. Sen satte jag upp studsmattan så man kan hoppa lite om dagarna. Kom förbi så studsar vi lite :) Sen efter maten cykla jag till simningen för 2 timmar med ren mjölksyra, eller jag fick det i alla fall.

Huvudserien
400m frisim fart 2
4*100m frisim fart 4       vila 10sek
300m special fart 2
3*100m special fart 4    vila 10sek
200m medley fart 2
2*100m medley fart 4    vila 10sek
300m frisim fart 2
3*100m frisim fart 4       vila 10sek
400m valfritt fart 2
4*100m valfritt fart 4       vila 10sek

Mycket nöjd med dagen när det gäller träningen i alla fall.

Onsdag STYRKETRÄNING + SIMNING.
Torsdag LÖPNING, tyvärr hinner jag nog inte simningen.
Fredag LEDIGT.
Lördag CASSANDRA?
Söndag CYKLING + STYRKETRÄNING.

Hoppas på en bra helg, med kanske Statt och Cassandra <3

GOD NATT, SKA SOVA NU!

Söndag

Jag har haft en väldigt bra helg.

Fredagkväll blev en lyckad kväll, förfest/klassfest hos Anna och vårfest på Varvet. Det var så jäkla kul hela kvällen, över mina förväntningar. Det blev mycke dans och prat!

Lördag blev en dag i badhuset, simkunnighetsdagen, där KrSS tjejer hjälpte till med märktagning och simning. Blev inte så mycket folk pga. det fina vädret, men det gjorde inget jag, Mickan och Anna gick ut och solade på taket. MYCKE SKÖNT! Sen på kvällen var det grillning, första för året. Åkte sen ner till Patrik, min bror, för att hälsa på lite. Där träffade jag min andra bror, Daniel och hans sambo, Cattis. Vi såg med Olivia, Linus, Patrik och Jessica på Robinsson. Sen tog jag en cykeltur som avslutades hemma hos mig, såklart. Tyvärr var det inge bra på teven så jag kolla på Mamma Mia. Haha, tack Sofia för du fick mig att se den!

Idag blir det ännu en dag i badhuset, Cassandra och jag ska styrketräna innan Utmanartävlingen som är klockan 14.00 för KrSS. Får se om det blir någon solning idag om bara molnen släpper fram solen. Sen klockan 17.00 startar min vuxenskola, som är en förberedning inför Vansbrosimmet. Ska bli riktigt kul att få hålla i det här själv, min egen idé och allt!

Idag är temperaturen i Västerdalälven 5.9ºC, det har gått upp med 5grader senaste veckan. Det börjar bli en behaglig temperatur. Haha, ska försöka skriva in temperaturen varje dag om jag orkar!

Nu ska jag gå, ha det gött allihopa!

50 dagar kvar

Äntligen helg, äntligen är denna vecka över!

HÄRLIGT VÄDER, ÄLSKAR SOLEN!

En muntlig uppgift, projektarbetsinlämning och två prov veckan efter lovet. Det är så sjukt!
Natur och friluftlivs provet gick nog åt helvetet, missa skit saker vilket man bara blir arg för. Men hann inte riktigt plugga inför provet för jag hade påsklov, och projektarbetet var lite viktigare. Men detta prov bestämmer liksom betyget och det känns inte bra. Biologi breddnings provet som jag gjorde för en stund sedan har jag verkligen haft mardrömmar om. Pluggade inte alls tillräckligt, men jag och KB har typ bara pratat om biologi idag. Haha! Det värsta är att jag tyckte inte det var så jätte svårt, därför kommer det gå åt helvetet. Det gör det jämt när jag tycker det gått bra! Men vi får se när vi får tillbaka provena om typ 5 veckor.

Ska snart ner på stan och kolla på kläder och skor. Jag ska också hämta mamma på stationen, hon har varit på kurs hela veckan. Sen ska jag duscha, för ikväll är det party :)

Klassfest hos Anna, ska bli så kul. Sen blir det att dra till varvet för vårfest!

Förresten jag är så nöjd över mig själv, igår hade vi ingen tränare så jag bestämde mig för att göra något vettigt. Jag köpte Nautilus kort och jag tog 30min på löparbandet, ca 5,5km. Sen tog jag mage och rygg, kändes bra!  Jag kunde ha sprunig ute för det fina vädret men det blir nog på söndag :)

Nu ska jag ut och sola innan jag hämtar mamma!

7 veckor kvar till studenten

projektarbets rapporten är klar, äntligen! Nu kan man lägga det bakom sig.

SOFIA YNGVE, har fixat körkortet <3 GRATTIS DARLING! Vi får åka till skärgården någon dag och ta oss en glass och bara sitta och prata lite. Har inte haft så mycket tid över så har inte träffat dig på länge, men det ska ändras på!

Två prov kvar den här veckan, sen har jag två prov nästa vecka. Sen börjar det faktiskt ljusna i tunneln!
Om 7 veckor alltså 51 dagar tar jag studenten, och det är mycket roliga saker innan dess. Men såklart har jag några prov kvar, har räknat att det är ca 8 stycken kvar och om två veckor har jag bara 4 kvar!

Det är också mycket kvar att fixa, som studentklänning, skor m.m
Ni kanske kan hjälpa mig, om jag har en mörk grön klänning vilken färg ska jag ha på skorna? Har panik!



Har inget mer att tilläga, måste gå och plugga vidare på mina prov :)

PUSS O KRAM

projektarbete

God morgon mina vänner. Haha, för mig är det alltid morgon!
Idag har jag hunnit med otroligt mycket, ganska nöjd med dagen.

Fick en härlig sovmorgon, gick upp vid 11.
Sen efter frukosten gick jag ut och bytte däck på bilen.
Väldigt nöjd över att jag fixa det helt själv!
Sen kom Lovisa och vi skulle hålla på med projektarbetet hela dagen.
Vi är nu snart klara, vi har bara de sista detaljerna kvar.
Sen åkte jag och cyklade en sväng, härligt med vår och sommar.
Lite skillnad från min vecka i Storuman hos min mormor.

Senare ska jag kolla på några filmer, är på film humör.
Har ni några tips på bra filmer?


"If I could dream at all, it would be about you."
Har läst ut fjärde boken av Twilight serien. Älskar verkligen böckerna.

2 dagar kvar till påsklov

2dagar kvar innan mitt påsklov börjar, torsdag åker jag till mormor med mamma <3

Ännu en helg har passerat, en mycket trevlig helg men också med några idioter.
Fredagen var det naturfest i Hultet. Det starta bra med bara NV3A som hade en liten klassfest innan, riktigt trevligt med ölspel och många skratt. Vi hade tänkt att äta pizza också, vi beställde typ klockan 18.45 på pizza hut för de är de ända med utkörning. Vet ni när den kom? 20.00, är det bra eller? Det var den mest otrevliga pizza gubbe jag träffat. För det första försökte han lura oss på 100kronor genom att han sa att han gett oss tillräckligt. Men han fatta inte att han försökte lura ett par matte snillen. Haha, han åkte arg därifrån och vi fick äntligen mat. Kvällen startade bra, det blev mer folk. Jag hade kul med massa folk, Oskar är den roligaste person jag mött. Han är så jäkla rolig och snäll, som han själv skrivit i min mobil "Oskar-världens smartaste och bästa vän". Som sagt det var en skit kul kväll, tills några riktigt idioter bestämde sig för att ställa sig på ett bord och körde foten rakt igenom bordskivan. Tack för den jävla idioter, där rök hela vår klasskassa som skulle gå till studentvagn och saker till student, TACK!!! Jag hjälpte till att städa och klockan 02.30 började jag, Viktor och Micke gå hemåt. Klockan 03.19 hade jag tvättat håret från all spraj och hårfärg. Kommer lägga in en bild på min extrema hårfrisyr!

Klockan 11 lördag morgon gick jag upp och gjorde en ordentlig frukost, jag packade simväskan för tävling, tog bilen och körde iväg till Karlstad för Solstadoppet. Idag blev det att simma 800m frisim, var lite trött efter dagen innan men det kändes ganska bra. Men jag orka inte hela vägen, fick tiden 10.15.09 drygt 9 sekunder över personligt rekord. Inte jätte dåligt men jag orkar inte hela sträckan. Detta är väldigt konstigt för det är det jag kan, jag brukar kunna simma fortare på sista 400m. Men inte nu längre, 5.04 efter första 400m och 5.10 efter andra. Men men jag är inte så imponerad av att tävla längre, bara Vansbrosimmet vilket jag längtar efter. Förra året drabbades jag utav magsjuka dagen innan så nu ska det bli revanch, fast jag persa förra året med några sekunder men nu ska det gå bättre.
Jag körde hem Henrik, vår tränare från tävlingen och åkte och hyrde två filmer: Vicky Cristina Barcelona och Step up 2. Två riktigt bra filmer tycker jag. Men innan jag fick se filmerna färgade jag håret på mamma, mycket snygg blev hon inte lika grått hår längre. Sen blev det att gå och sova för det var en söndag med tävlingar.

Klockan 6 söndag morgon gick jag upp, trött och seg klev jag upp och åt en liten frukost, borstade tänderna och sen hämtade jag Christian och körde sedan till badhuset för att plocka upp några andra simmare. Jag simmade 400m frisim på 5.00.42 vilket var 4 sekunder över personligt rekord. Blev lite besviken när jag gick upp, trodde jag var under 5min men det var jag inte. Men som sagt är inte så fokuserad på tävling för tillfället. Sen simmade jag också 100m frisim där jag simma på 1.07.43, några tiondelar från pers. Vilket var bättre än väntat, men skulle så gärna komma under 1.07 men det är bara att göra det nästa gång, när det nu blir. Åkte till centrum med Anna vid lunch för vi skulle inte simma andra passet för vi skulle hem och träna små barn på söndagssimmet. Köpte ingenting men vi fick i alla fall lite mat.
Söndagssimmet är alltid lika kul att träffa alla små barn, men det är så sorgligt att jag kanske kommer sluta denna termin beroende på om jag kommer in på Universitetet i Umeå eller Luleå. Men de är så duktiga, kommer sakna dom väldigt mycket. Efter söndagssimmet satte jag mig framför datorn och skrev religionsuppgiften som ska vara inne på onsdag vilket också min twilight bokrapport ska vara.

Ha det gött, berättar imorgon kanske om alla mina prov som är veckan efter lovet! Hatar skolan för tillfället!

RSS 2.0