Jag gillar vatten men det betyder inte att jag måste gilla fröset vatten eller vatten som kommer ner från himlen.

Sista utomhusträningarna på Lövsta
     

   


...

grått hår, rynkor och trötthet.
jag börjar se och känna skillnad!

Haha, nja! Inte så stor skillnad nu när jag blivit gammal.

Lördagen blev lugn och mysig. Såklart var jag tvungen att gå på systemet, 6 cider och Jäger. Jag måste ju samla på mig inför introveckan som snart sätter igång. Jag fick ett kort men trevligt besök av en kompis som flyttat härifrån. Men kvällen bestod av egen tårta och mys framför tvn. Jag gjorde en choklad/hallon tårta, som faktiskt blev väldigt bra.

Idag hade jag första inomhus träningen i 25a, och om jag få säga det själv så gick det åt helvetet. Jag älskar att simma utomhus i 50a. Det är ljust, fräsch luft och inte massa jäkla vändningar. Sen vet jag inte vad som hände, allt blev bara för mycket. Ett litet "break down", men det var bara att samla ihop tårarna för att träna de små.

Imorgon ska jag fika med Linnea Eriksson, trevligt trevligt! Sen hoppas jag på att få träffa Linnéa Mukka och Jennie, om det hinns innan jag ska träna små barnen 17.00-19.00 och sen träna lite själv 19.00-21.00.

På torsdag kommer jag åka upp till Storuman, till mormor. Hoppas få träffa alla mina små kusiner och mormor såklart. Hon kanske till och med bakar en tårta åt mig, snälla snälla snälla!

Vecka 35 kommer bli lite stressigt, skolan börjar med nollningsvecka och simträningen börjar på allvar. Har sammanlagt ungefär 18timmar som simtränare i veckan. Plus ett antal egna simpass. Men kanske kan få hjälp den första veckan, vill ju festa lite också med mina kära IVP:are. Jag kommer få gymkort på Fristilen så det blir att spendera lite tid där också.

Nu blir det en dejt med bäddsoffan!
Ha dä gött!


20ÅR

Hipp hipp Hurra,
Saga fyller år idag!

Jajamän, 20år!
Choklad/hallon tårta.
Lugn dag.
Kalas får det bli till veckan när fler kommit till Östersund.
En låång och varm dusch!


Igår blev det myskväll med Towa. Efter träningen cykla vi till Maxi i regnet för att köpa mat och godis. Tacos är så gott! Riktigt trevlig kväll, många skratt. Högklackat & mat är Towa i ett nötskal :)

Ha dä gött!

Livets sköna melodi

Jag är faktiskt rolig!
Det är bara att jag blir alldeles för rolig ibland så de andra inte hänger med!

Livet leker i Östersund.
Solen skinner varje dag.
Möjligtvis lite kallt men inget regn.
Jag saknar dig!
Morgon träning är guld!
På lördag fyller jag 20år.
Systemet!!!
Towa tycker jag har dialekt.
Marcus är lite lat.
Handleden värker!
Jennie är sjuk.
Jag ska baka tårta på Lördag!
Dreglar över en byggarbetare utanför fönstret.
Cykeln går fint.
Bakdäcket vobblar, någon som är händig?
Simningen glider på.
Sum-Simmarna är lite galna!

http://open.spotify.com/user/missaga/playlist/0kaqbq7nicFNBEKsNYab9S

Nu ska jag gå och dejta bäddsoffan!
Hä ä lögnt, hä ä gött, jajämän!

Måndag

Pengar, pengar, pengar
”Old”, oljud och nyckeln!

Det finns både fördelar och nackdelar med mitt nya ”hem”. Det är tur att jag inte störs av oljud från ombyggnaden i huset. Egna ramar livar upp det gamla. Och den där jäkla nyckeln, kommer oroa mig för den varje dag! Dessutom är det en jätte liten säng! Men jag spara 1600kr i månaden och tänk vad man kan göra med dom pengarna. Dessutom är lägenheten stor och fin, ännu bättre är den stora frysen. Kan göra massa matlådor!


Idag väcktes jag vid 8 av byggarbetarnas hamrande, men somnade lätt om till 9 då mamma väckte mig.  En varm dusch och frukost sen blev det att åka till ÖoB, Jysk och Skopunkten. Ramar, madrass och skor. Köpte två par skor, jag har ju slängt sex par skor häromdagen så tänkte fylla på förrådet igen. Jag fick en mixer som inflyttningspresent av mamma innan hon åkte hem igen. Det blev 2timmar i kansliet för att planera höstens simningar. Jag har sammanlagt 14,5tim/vecka som tränare. Det kommer bli tufft, men det ska nog gå. Sen blev det en stund i köket, gjorde köttfärssås på 2,5kg köttfärs. Det är ingen lek det! Cyklade sedan ut till Lövsta för lite landträning och som tränare för SumSim med Henrik. SOLEN ÄR UNDERBAR!


Jag har inte planerat mycket den här veckan. Morgonträning 8-10 tisdag, onsdag och torsdag. Jag ska vara tränare för SumSim klockan 18-20. Jag ska på stan och shoppa upp mina pengar. Träffa Jennie! Jag fyller 20år på lördag, så det blir kanske lite fest då. Who knows!

Nu ska jag ut i solen!
Ha dä gött!


Fredag

Hä ä löngt! Hä ä gött!
Jajamään!
Vilke dretvär dä va ida!

Frukost på stan med Sofia. Lunch på stan med Erika. Hej då till badhuset! Dessutom har jag hunnit packa och städa. Imorgon blir det kalas hela dagen, hoppas på fin väder och mycket kort. Nu är det inte långt kvar, Östersund. Nu ska jag fortsätta packa så mitt rum inte ser ut som ett bombnerslag imorgon.

Ha de gött!

Torsdag

12, 10, 9, eller 13?
Hur många stämplar fick vi egentligen?



Dagen spenderades med tjejerna på Boda Borg. Dagen var fylld av skratt, irritation(norskarna) och glädje. Norskar! Jag säger bara Norskar! Jag tror faktiskt jag hatar några Norskar! Vi stod vid en bana, ena sekunden tittade vi åt ett annat håll och nästa sekund står de framför oss och går in på vår bana! Vilka jäkla ass. Som om de tror de har förtur för att de är Norskar! Det hände nästan flera gånger, fast det gick vi inte med på. Haha, de borde lära sig lite hyfs! Saga, Klara, Cassandra & Mickan och Boda borg - bra blandning. Men Cassandra och Mickan utan mat - ingen bra blandning. Haha, tack för en grym dag!


När jag kom hem blev det simning på tvn. Riktigt bra simning av Sjöström och Alshammar. Sen skedde ett mirakel! En av mina släktingar norr över har en lägenhet i Östersund som han knappt använder, låter mig bo där fram till januari som inneboende. Lägenheten är 55kvm och jag betalar 1500kr i månaden och den ligger mellan skolan och badhuset! HUR UNDERBART ÄR INTE DET? Mycket bättre än mitt andra alternativ, 19kvm för 3100kr. Jag är så tacksam för att jag får bo där, han är aldrig där så kommer bo själv ändå. Möblerat, men lite saker ska jag allt ta med mig dit. TACK TACK TACK!



Dagarna går så fort! Nu är det 2 dagar kvar i Kristinehamn. Fredag frukost och lunch på stan och kanske sista simturen. Lördag blir det kalas för släkten. Söndag ÖSTERSUND!

Nu ska jag dejta kudden, somnar snart!
Ha det gött!

Tisdag

Flyttfika, badhuset & fika!
Mysig tisdag


Flyttfika för Lovisa. Galningen ska flytta till Gööteböörg och läsa massa kemi. Det kommer hon fixa galant så smart som hon är!

Josefin ska plugga bakterier i Karlstad, ha två jobb och ta hand om två hästar och någon hund. Haha, glad som alltid!

Elin kommer vara kvar i Kristinehamn ett tag till i alla fall, jobb på Galaxen. Men vi kommer äga högskoleprovet så vi får gå vad vi verkligen vill gå eller hur?


Sofia funderar fortfarande. Linköping eller England, Linköping eller England? Hmm, du har fram till Måndag på dig att bestämma!
Trevligt att träffa alla igen, speciellt när solen kom fram!




Spöken, handmassage och fika med tjejerna, det är aldrig fel det!

UNDERBART TREVLIG DAG!

SKIT DAG

"Kristyr kan färgas med någon droppe hushållsfärg." http://receptfavoriter.se/recept/kristyr.html
WHAT THE FUCK?

Det här såg jag och Linus häromdagen då vi skulle baka. Jag visste inte att man skulle använda HUSHÅLLSFÄRG i bakning! Jag får väl testa det nästa gång då.

Jag vet inte vad det varit med mig idag, jag är så jäkla arg över ingenting! Det gick inte ens simma bort den här otrevliga känslan. Tycker lite synd om mina föräldrar som får ta emot lite irriterande kommentarer, men det går inte. Det har varit en sån skit dag! Vaknade med ont i huvudet, ont i halsen och på dåligt humör. Regn, regn och åter regn gjorde det inte bättre. Första tandläkarbesöket som "vuxen", vilket betyder 600kr fattigare för en UNDERSÖKNING som tar en kvart. Grymt fina tänder men det visste jag redan. Rena rånet!! Sen cykla jag i regnet till badhuset, där jag blev på lite bättre humör. Inte konstigt, fick ju träffa Cassandra och Klara! Men simningen brukar få mig att glömma allt trökigt men så fort jag kom utanför badet var jag på ännu sämre humör. SPÖREGN på vägen hem, mina kläder är fortfarande inte torra (efter 5timmar). SKIT DAG!

Bara 6 dagar kvar tills man befinner sig i Östersund.


grym helg

Hej! Saga, Daniels bror.
Åh nej, syster menade jag!

Om en vecka befinner jag mig i Östersund igen! Det känns bra. Det blir en höst med lite pluggande, mycket simning och förhoppningsvis jobb. Och såklart en del festande med grymma människor. Längtar till nollningen, lek och fest!


Jag har haft en grym helg, trevliga människor, crazy people och uppdatering/skvaller. Tyvärr blev det inte mycket bilder konstigt nog, men minnena finns kvar.

TORSDAG
Då bakade jag och Linus massa muffins, 19stycken för att vara exakt. Det var meningen att vi skulle göra blåbär/hallon muffins, men det blev någon blandning av svartvinbär, blåbär, hallon, björnbär m.m. Inte lika goda som vi hade hoppats på. Men det var riktigt roligt att umgås lite med min brorsson.


FREDAG
Det blev en lugn dag med en liten simtur med Klara. Träffade Cassandra, kristinehamns goaste badvakt! En lugn och trevlig utekväll på mastis med Johanna. High five för buss och bil Johanna! Det var lite folk ute men det var grymt trevligt att bara sitta och prata. Kvällen avslutades med en korv på Statoil. 


LÖRDAG
En härlig sovmorgon, ensam hemma, musik på högsta volym och "städning" eller rättare sagt slappade jag hela dagen fram tills det blev att göra sig i ordning för middag hos Daniel & Cattis. Det bjöds på tacos och trevligt sällskap. Singstar hela kvällen, sedan blev det utgång på Mastis. Träffade härliga människor och Hanna Rasko som jobbade hårt vid spelbordet. Stannade tills stängning då jag fick skjuts av Hanna. Jag satt i hennes bil, utanför mitt hus typ 1,5tim. Haha, många skratt säger jag bara! Halv 5 sov jag riktigt gott.

SÖNDAG
Upp tidigt, klockan 9 kom mamma in och petade på mig. Städade, bakade och en powernap hann jag med innan underbara vänner kom på besök. Julia, Isabelle, Mickan, Klara, Anna, Hanna och Olivia <3 Cassandra kom förbi en stund i arbetskläder, hon sliter hårt på badet. Jag fick fin fina presenter, ett  par örhängen, en avocado-skål (sagaform) + en kom ihåg-skylt och ett lila/rosa paraply. Ni är guldvärda tjejer!




Önskelista

Önskelista
Thomas Sabo - berlock till mitt armband
Vinglas
Sagaform - porslin/glas
Inredningsprylar - ramar m.m
Med andra ord/Med vilda gester - sällskapsspel
Alias, party - sällskapsspel
Örhängen
Pengar


"Vad vill du ha födelsedagspresent?"
"Haha, jag vet inte."

Varför ska det vara så svårt att säga vad man vill ha? Det är helt tomt i huvudet, men jag vet ju att det är saker jag vill ha. Galet! Men det är svårt att förklara, jag vill ha något som man kan minnas. Något som representerar den personen. Det är inte priset utan tanken bakom presenten. Jaja, knappt jag vet vad jag menar!



I mina drömmar gör jag som jag vill, I mina drömmar där står tiden still, I mina drömmar vill jag alltid va, I mina drömmar vill jag stanna kvar

"Jag hackar korven innan jag åker" - Mamma
"Varför då? Tror du jag kan göra korvstroganoff men inte hacka korv?" - Saga

DAGENS LÅT
Christina Perri - Jar of Hearts

Det är nästan lite pinsamt att man kan alla låter utantill av Drömhus. Jag har under några dagar lyssnat på 90s låtar, dom är grymt bra!

Nu blir det dejt med kudden!
Ha det gött!

Vill ha dig i mörkret hos mig

tiden den stannar när vi rör vid varandra



If I could write you a song to make you fall in love

Jag går som en gammal tant, jag klagar som en gammal gubbe!
Tänk positivt, träningsvärk är härligt!



Jag tror jag fick ångest igår när jag fick reda på att det redan var augusti. Jag bestämde mig att springa ut till min syster ute i hult, 1.2mil! Jag har inte sprungit på jätte länge och aldrig sprungit så långt. Vilket gör att jag är extremt stolt över mig själv.

Idag kom jag knappt upp ur sängen, HJÄLP! Men jag kom i allafall iväg till badhuset ett sväng. Man tränar bort träningsvärk, bästa rådet jag kan ge! Träffade Anna & Klara, lite simning, rutchbana och hopp! Solen tittade faktiskt fram idag, blev en bra bok och festis.



Lördagen bestod av simning i Filipstad, Ferlindoppet 1300m. Lite för kort sträcka för att det ska gynna mig, men det gick bättre än väntat. Jag har simmat tre gånger efter Vansbro så trodde inte jag skulle få någon bra tid. En 2a plats med tiden 15.58. Ungefär 1min och 24sek bättre än förra året, väldigt nöjd. Tekniken håller fortfarande och jag kände att jag skulle kunna fortsätta längre vilket är positivt inför tävlingen denna Lördag, Göta Kanal, Sjötorp. Jag håller på att välja mellan 1550m och 5000m, tror det lutar åt 5000m.


Förresten har nog bestämt mig för att åka tillbaka till Östersund nu, hel- eller halvfart är inte bestämt ännu. Vet inte riktigt när jag ska åka upp däremot. Jag har ingen lägenhet för tillfället, camping lägenheterna kommer ut i slutet av augusti vilket är försent. Mina simgrupper börjar med sin träning nästa vecka, även vår uppstartsträning. Men vi får se, antingen åker jag upp vecka 33 eller 34. LÄNGTAR TILL INTROVECKAN, LEK, FEST och LEKFEST!

FÖDELSEDAGAR AUGUSTI
16 augusti - Otto fyller 1år
18 augusti - Annette fyller 39år
21 augusti - JAG FYLLER 20ÅR!



RSS 2.0