Göteborg

Mosat ägg och Cola,
när livet är som bäst!


Har haft en underbar helg i Göteborg med Carolina och Ida.
Fredag blev det utgång på Avenyn, Trädgår'n med brudarna och Lukas. Jätte kul kväll med vin, skratt och dans! Just ja den där Tequilan också. Lördag lugn dag som slutade på The Queen med brudarna och Hannah. Drinkar, snack och fyllekäk på McDonalds, grymt! Söndag packning och bussresa hem till Krhamn. Tack alla inblandade för en grym helg, det får vi göra om snart!



6 dagar kvar innan man åker till Östersund för jobb. Sen 1 månad kvar tills man är uppe i Luleå för en ny termin med härliga människor. Jag längtar, men har mycket roligt här framöver!


drömmar

Jag drömde häromdagen att nån jävel klippte av mig håret!
Sen vaknade jag och kom på att det var igår.
I natt blev jag mördad. Undrar om det är imorgon?!

Jag har drömt så elaka och sjuka drömmar flera nätter i rad, undrar vad det beror på?!

Bokat biljett till Göreborg nästa helg!
Awesome!
Snart ska det bokas biljett till Östersund och sen Luleå!
Galet!
Jag har lånat en bok om sjukgymnastik: massage och hälsa!
Sjukt!
Jag längtar tills livet börjar igen!
GE MIG 23 AUGUSTI!


Vansbrosimningen

Antar du utmaningen?
Nästa år ska jag simma kortsimmet, 1km, fjärilsim! Nån som vågar hänga på?


Årets Vansbrosim är nu avklarat!
38.13, 5 sekunder långsammare än i fjol.
25e plats damer och 106e plats herrar & damer!

Stolt SK Ägir simmare! Johan simmade hem SM/JSM guld på 5km och 10km dessutom NM silver 5km och 10km. Grymt bra simning av honom. Däremot blev en 7e plats på 3km efter att han blivit nedtryckt 500m från mål då han låg på en fin 2a plats. Osportsligt! Grymt bra simmat, Johan!!!




Med tanke på hur min vår har sett ut med simträning så får jag vara nöjd med mitt resultat. Däremot måste jag säga att min simning kändes värdelös. Tekniken funkade inte och det gjorde mig frusterade så jag gick tillbaka till 2takt vilket gjorde att hela simningen blev stel. Men som sagt jag måste vara nöjd ändå, trodde inte jag skulle simma under 40min så jag är nöjd. Bästa Värmlänska tjej, bästa Östersundstjej och bästa Luleåtjej! Jag slog dessutom Gunde Svan och Stefan Holm. Får se vad jag gör med simningen nu. Vi får se!!

Nu blir det glass och jordgubbar!
Tack för en grym helg alla simmare från hela Sverige, ses förhoppningsvis nästa år!

Söndag

Första open water träningen.
1 vecka innan loppet!

Söndag
Simning - ca 20min
Open water, genomsim

I natt drömde jag om Vansbrosimmet, jag vaknade med en jäkla panik. Öppet vatten träning är så annorlunda jämfört med bassängsimning. Men idag åkte jag och Per ut till Önsjön för att simma lite. Tekniken funkar, våtdräkten belastar inte axlarna så mycket, möjligtvis att snabbheten saknas men tänkte jobba på den i veckan. Jag kände att det var vad jag behövde för att lugna ner mig lite inför nästa helg.

Veckan ser ut som följer. Måndag träning 16-18, möjligtvis ett open water pass också om någon känner sig manad till att bada lite. Ska dessutom börja städa lägenheten. Tisdag träning mellan 17-19, möjligtvis ett open water pass. Ska träffa Jennie och mysa med henne. Dessutom blir det att packa för Onsdag 7.33 går tåget till Kristinehamn. Torsdagen blir det ett open water pass i Vänern med förhoppningsvis Klara. Fredag åker jag och min mor till Vansbro, ska kolla på Johan på 10km och Marcus på 1500m dessutom träna 30min (vid starten på 3km) och bara njuta av stämningen. Lördag blir att följa Johan på 5km och ladda inför Söndagen då jag startar i första grupp 10.00.
Målet är att komma bland de 20 bästa och simma på en tid runt mitt personbästa 37.00. Detta genom att hålla 3takt och längden i armdraget.

Nu blir det att se färdigt filmen.
Ha det gött, the last week!

Semester

3 veckor med små barn har varit jätte roligt.
Men jag ska inte skaffa barn på ett PAR år i alla fall!

Fredag
Simning 1.5tim - 3500m
20*50m (25m max/25m fart 2) @1.30

Simning 2tim - 3500m
Lopp
200m frisim: 2.36 (1.17/1.18)
100m frisim: 1.17 (iskall)
100m frisim: 1.15
50m frisim: 36.12
50m fjärilsim: 40.12

4 DAGAR KVAR!
9 DAGAR KVAR - 18.7 grader!


Marcus och jag har diskuterat om levande och döda tomater och dess ryggrad. Jag vet inte vad jag ska skylla på, solsting sen igår?! För solen såg vi inte mycket av idag. Nu blir det att krypa ner under täcket med en godispåse framför en film. För jag har semester!!

RSS 2.0