2012-06-25

Sommarn har börjat bra!
Förutom lätt förkyldning, knät och ryggen.


Midsommarhelgen bjöd på många trevliga stunder. Midsommarafton bestod av 10timmar hemtjänst, riktigt trevlig arbetsplats. Mycket positivt! Efter jobbet blev det lite volleyboll och sen kolla fotboll hos Max med Olle, Erik, Dick, Ingrid och Sara som avslutades med en spontan promenad.

Midsommardagen blev det Gultzaudden sol och bad, så nu har jag gjort första doppet för i år. Vattnet var "uppiggande". Men det blev en heldag på stranden med Olle, Dick, Max och Ingrid. Olle tyckte det var som att vara med i Robinson, livet var hårt på stranden. Kvällen spenderades framför två filmer samt White Collar med jordgubbar och glass. Avslutade kvällen med skrattanfall elfter skrattanfall med Erika på facebookchatten, ibland undrar jag om vi är friska i huvudet.
Söndagen blev en galen dag, Erika och jag stekte, snackade och skrattade i solen i 2-3timmar innan vi åkte och spelade volleyboll i  några timmar. Jag kolliderade med Olle och kräckte till knät, vilken chock jag fick. Det första jag tänkte på var: "FAN NU ÄR ALLT FÖRSTÖRT!!". Det knackade till så inåt helvetet men jag kunde stödja på benet, jag skakade i hela benet och när chocken släppte började jag skratt/gråta. Det vart nästan bättre än innan, mindre smärta vid flexion och extension. WOW! Olle, du har gått fel utbildning du borde bli helare!! Fortsatte spela en stund men kände att kroppen sa emot lite, huvudvärk, ont i skinnet, ryggen värkte och knät svullnade upp lite. Vi köpte pizza och cyklade hem. En snabb kall dusch sen sängläge hela kvällen. Tror solandet och badandet gjort att jag fått en "förkyldning". Det blev film och White Collar samt pizza, VATTEN, tee, glass och fryst blomkål på huvudet/ryggen/knät. 
Idag när jag vaknade mådde jag något bättre, fått tid hos sjukgymnasten imorgon för att göra något åt ryggen. Jag har svårt att sitta och ligga men går bättre att röra på mig, däremot har jag fruktansvärt dålig hållning. Jag har kört tre tvättmaskiner och gjort lite små grejer. Nästa uppgift är att göra några matlådor inför jobbet i veckan. Tisdag till fredag består av jobb.

För er som inte vet kommer jag till Kristinehamn mellan 12-18 augusti för den
19augusti åker jag, Marcus, Lukas, Lisa och Åsa till RHODOS!!!
Så jäkla nice alltså. 26augusti kommer man tillbaka för att bo hos mor och far innan praktiken 3 september i Skövde. ALLTSÅ JAG LÄNGTAR TILL AUGUSTI, bara 7 veckor kvar av jobbet sen tar jag sommarlov i 3 veckor!

Hoppas allt är bra med er, jag vet att jag inte uppdaterar så mycket men sånt är livet! Om det är någon som skulle vilja göra om min bloggsutseende skulle jag vara tacksam. Känns lite dyster!

2012-06-10

Kristinehamn!
Solat, ätit jordgubbar, klippt mig, läst 3 böcker, umgåtts med vänner och familj, grillat, gjort/ätit jordgubbstårta och bara njutit av 6 dagar ledighet och blivit bortskämd av mor och far.


Familjemiddag med mor och far samt mina två bröder med familjer, pappa fixade grillen medan mamma fixade underbar mat och jag och mor min gjorde en galet god tårta. Mums.

Brorsdottern har blivit vuxen och riktigt lång, däremot har hon HÖGA klackar så skyller lite på det. Nils fick massa uppmärksamhet av farfar och morfar.

Jag älskar bara min nyklippta frisyr, Cassandra är en ängel!

Jag har haft en skön vecka i Kristinehamn, imorgon åker jag till Luleå. Världens gulligaste Josefine kommer och hämtar mig på flygplatsen. På måndag morgon börjar jag jobbet, skit nervös är jag. Sen hoppas jag på en galet bra sommar i Luleå, kommer sakna Östersund-sommarn. Jobbet på badet, alla underbara barn och solbrännan!! Men men, ska göra denna sommar till den bästa!!

50% sjukgymnast

Skriftlig tenta - CHECK! Praktisk tenta - CHECK! Hemtenta - CHECK!
ASSÅ JAG HAR KLARAT HALVA SJUKGYMNAST UTBILDNINGEN!
Firades med jordgubbar och grädde och lite choklad, lite egentid.

Idag har jag skickat in det sista för denna termin, jag har alltså klarat termin 3. Den fruktade termin 3 och nästa termin ska jag på praktik. Praktik! Jag har haft min jobbigaste termin men samtidigt den bästa.

Marcus kom tillbaka till Luleå och oj som jag hade saknat honom, men vi har sett ett antal filmer, pluggat som idioter och skrattat ett antal timmar. Kossan, Kakan och Kryckan har skrattat, flummat och myst en del, ett riktigt bra team om jag får säga det själv.
Helvetes tentaperiod, med praktisk tenta som man var nervös 2 veckor innan själva tentan. Jag har nog aldrig mått så dålligt pga. skolarbete. Dagar i metodsalarna och utforskande av våra kroppar.
Det har väl varit av en olyckstermin för min del. Problem med handleden, skadade glasögonen och knäskada. 5 veckor med kryckor och imorgon friar jag 6 veckor med problemen. 6 veckor av sjukt dålig sömn! Men hade en av de roligaste kvällarna fram tills skadan, volleybollfest med härliga människor. Volleybollträningarna har varit höjdpunkten på denna termin, kul sport och härliga människor. Träningen över huvudtaget har varit väldigt bra, innan skadan tränade jag 7 pass i veckan, därav 3 crossfitpass, 2 volleybollpass och 2 gympass.
Terminen har haft många bra stunder, varit på första hockeymatchen, varit på Filip & Fredrik och Rikstävling i Linköping.

På lördag blir det tentaröj och avslutningsfest med klassen. På måndag åker jag till Kristinehamn i 6 dagar innan jag åker upp igen för att jobba uppe i Luleå. Planen är sedan att stanna fram till 12 augusti sen blir det Kristinehamn eller utomlands i slutet av augusti. 3 september börjar praktiken som jag startar i Skövde för 5 veckor och sedan vet jag inte vart jag kommer vara med antingen Kiruna, Gällivare, Arjeplog, Arvidsjaur eller Överkalix. Hoppas på något närmare men vi får se. Mina sommarplaner!

RSS 2.0