regn

myskväll med film och godis
men vart är den man ska mysa med?

Sommarsittningen blev en hit! Härliga människor, för mycket mat och lagom med alkohol. Galet att vi snart har klarat två terminer, bara en tenta kvar på fredag. Hur ska jag klara mig utan dom här goa personerna? Får hälsa på lite då och då. Kvällens låt som jag nynnade på HELA kvällen, the Baseballs - Umbrella! Det blev inte så många bilder för min del, men ska höra med dom andra.

Nutritionstentan är på fredag mellan 14-19, usch, hatar tiden för jag missar massa roliga händelser studenter m.m. Men sen blir det sista tentafesten för mig i Östersund och vi kommer köra järnet!!!

Nu är det bara en vecka kvar innan mamma kommer till Östersund för att köra hemma mina grejer. Jajamen, Saga kommer ner till Kristinehamn i en vecka. Sen ska jag upp till Östersund igen för att jobba och träna fram till vansbrosimmet den 9 juli, sen får tiden avgör vad som händer.

Här kommer lite bilder från min regniga promenad.
        
     

Ha det gött!


Maskerad




Här kommer lite bilder från helgen!

FREDAG
   
    
Brännbollsturnering, sommar värme och Peter fyller 24år.


LÖRDAG
    
Linnea-Leopard, Jennie-Jägaren & Saga-Spindel!
    
Anna-Alv!
   
Louie-Lejon, Linnea-Lisa Simpson, Markus-Mormor, Martina-Mekanikern & Albin-Alvedon
   
Maskerad


    
Vår vissa dagar och Sommar vissa dagar!

varm dusch

Varför har du simglasögon? För att inte få vatten i ögonen.
Varför simmar du tantbröstsim? För att inte blötta ner håret!
Men hallå, du är i ett badhus!


Grymt tack Olivia för den nya utseendet på bloggen!


Nu ska det bli en varm dusch. Har städat i Lundstams idag, mycket skräp måste jag säga. Efter det en en sväng till badhuset för Masters träningen. Alltid lika kul! Idag har förkyldningen tagit ett nytt steg, tyvärr åt fel håll men det ska jag ändra på. Jag har för mycket roligt den här veckan. Imorgon blir det bullbakning och tentaplugg hos Jennie, plus lite simning såklart. Torsdag bara tentaplugg, plus tränarjobb. Fredag har jag psykologi tenta, brännbollsturnering och tentafest. Lördag blir det maskerad :) Jag väljer just nu mellan Svarta änkan, Sergant eller Sprit-Smurfen. Det blir svårt att välja! HJÄLP MIG!

Ha det gött!

storuman

Vet du vad som är bra med regn?
Det blir vattenpölar! (Teckla, 15/5-2010)

Det är så mysigt att vara hos mina små kusiner, de säger så roliga saker. Nästan bättre humor än vad jag har. Det är skönt att komma ifrån Östersund en stund, bara mysa med kusinerna och äta god mat. Däremot har det inte blivit någon träning tyvärr, badhuset hade konstiga tider så jag hann inte simma idag. Men det kanske är bra, har känt mig en aningen förkyld vilket jag inte har tid med nu. Till veckan blir det att plugga psykologi inför fredagstentan, två löparpass och sex simpass är planen. Dessutom blir det Maskerad och brännbollsturnering. Jag måste också börja träna bort magen som har kommit fram, genom att äta mer mat. Gjorde en kostregistering som visade att jag äter för lite, ca 500-1000 kalorier vilket gör att basalmetabolismen vilket resulterar i att jag inte går ner i vikt. Dessutom har jag väl ätit för mycket godsaker de senaste veckorna. Men livet är för kort för att slösas bort.

Nu ska jag spela lite mer xbox innan jag går och dejtar kudden. Imorgon åker jag från Storuman klockan 8.35 och kommer fram ungefär 13.30 då det blir att åka direkt till Lövstabadet och städa. Sen ska jag skriva min labbrapport. 
Sov gott och dröm inte för mycket om mig! 

Skicka ett sms imorgon, tråkig bussresa väntar!

drömmar

Jag älskar sommarn!
Det är ljust, skogen lever och man behöver inte klä på sig hela garderoben.

Jag har sovit 11 timmar i natt och jag är trött som fan. Man ska inte drömma för bra drömmar då får man ingen bra sömn. Jag vet inte vad det beror på men jag har drömt så mycket de senaste fyra dagarna. Det har varit tur att jag inte behövt gå till skolan för då hade jag försovit mig varje dag. De har varit så bra så jag har vägrat att vakna.

Jag var grym igår på morgon träningen. Vi hade ingen tränare, då brukar det inte bli så mycket simning. Ett genomsimspass med mycket fenor och paddlar, 7000m! Stolt simmare!

I helgen ska jag nog åka till Storuman för att hälsa på mina släktingar och fira min lilla kusin Teckla. Jag har två föreläsningsdagar denna vecka, tisdag och onsdag. Så jag tänkte åka på Torsdag och åka hem på Söndag. Men fram till dess ska jag plugga psykologi för jag har tenta den 21 maj. Dessutom ska det bli simträning och löparträning.


Planering
13-16 maj: Storuman
21 maj: Psykologi tentamen
22 maj: Maskerad
24 maj: Inlämning av kostkollen och laboration
4 juni: Nutritionstenta
4-5 juni: FEST
Vecka 23: Kristinehamn och studenterna
Vecka 24-25: Östersund igen och Kollo
9-11 juli: Långlopps-SM och Vansbrosimmet
21 augusti: 20år !!!

Vilken sommar det kommer bli! Nu ska man bara skaffa en kille så blir den PERFEKT!


Hello

I'ed been alone with you inside my mind
And in my dreams I kissed your lips a thousand times
I sometimes see you pass outside my door
Hello, is it me you're looking for?

I can see it in your eyes
I can see it in your smile
You're all I've ever wanted
And my arms are open wide
Cause you know just what to say
And you know just what to do
And I want to tell you so much
I love you

oooh yeaah

I long to see the sunlight in your hair
And tell you time and time again how much I care
Sometimes I feel my heart will overflow
Hello, I've just got to let you know
'Cause I wonder where you are
And I wonder what you do
Are you somewhere feeling lonely
Or is someone loving you?
Tell me how to win your heart
For I haven't got a clue
But let me start by saying, I love you

Is it me you're looking for?
'Cause I wonder where you are
And I wonder what you do
(wonder what you do)
Are you somewhere feeling lonely
Or is someone loving you?
Tell me how to win your heart
For I haven't got a clue
But let me start by sayin
I love you

Jennie

Jag har humor som en gungstol.
Det pendlar!



Vi är grymma, Saga & Jennie! Jag har haft en härlig dag tillsammans med Jennie. Det blev en promenad på stan, kollade efter maskerad kläder men tyvärr hittade inget. Kan du komma på någon bra utklädnad på bokstaven S? Sen lagade hon en god lunch, lax och pasta. En glass och en mys stund i badhusparken fick avsluta dagen med Jennie. Jag cyklade sen hem för att vara tränare fram till klockan 21.00. Nu har jag fixat bilderna, kollat Vampire Diaries och planerat lite.

 
     
     

Jag har två föreläsningar plus två uppgifter plus två tentor kvar på en månad. Härligt! Jag har tänkt att åka hem under vecka 23 för att inte missa studenterna. Sen åker jag upp till Östersund igen vecka 24 för att jobba och simträna inför Vansbrosimmet. Efter Vansbro kommer jag befinna mig i Kristinehamn. Längre har jag inte kommit. 

Nu ska jag dejta kudden!
Ha det gött! 

maj

haft en grym helg!
varför kunde den inte gå i repris?


Jag tog en liten promenad idag, det blev några bilder!
     
 
     
 

Varför kan inte kärlek vara så enkelt som på film?

RSS 2.0