Söndag

God morgon!

Vaknade ur en perfekt dröm, med solen i ögonen klockan 10.
Dagen började bra men fint väder och en varm pool. Jag lärde mamma simma på ett bättre sätt, hon blev riktigt duktig tillslut :) Sofia tittade förbi och vi tog oss ett bad i poolen. Solning, yatzy och kortspel blev vår sysselsättning, riktigt trevligt.

Men klockan 16.00 blev det att börja träna, jag sprang ut till Värnanäs. Ca 1,1 mil i den varma solen! Härligt men ganska jobbigt för jag inte sprungit på länge. Men när jag kom fram blev det att sätta på sig våtdräkten för vår andra simträning utomhus. Det blev ca 1,5km simning.

En riktigt trevlig dag!

Godnatt!

dagarna går fort...

En vecka till har passerat. Det går galet fort.


Måndag
Började klockan 8 på badhuset för sista veckan. Många roliga barn och arbetskamrater, många dåliga ordskämt. Slutade klockan 16.30 och ingen tränare på vår vanliga tid så vi simmade med B gruppen. Jag simmade långt idag själv.

3000m (vila 1min)
2000m (fartlekar)
1000m (dolme och paddel)
500m avbad
=6500m

Tisdag
Klockan 8 var jag i badhuset, extremt trött. Men barnen piggar alltid upp en med sitt goa och glada humör. Idag hann jag till och med hem efter jobbet för att äta men klockan 19.00 starta ett långt pass, fokus på teknik.

Huvudserie
8*300
dolme/paddel, paddel, medley, valfritt, medley, frisim var 4:e 25:a fart 5, special, kick zoomers.

Onsdag
Tryckte på snooze ett par gånger denna morgon men tvingade mig upp klockan 7 för att jag skulle hinna gå till jobbet idag. Dessutom vaknade jag med att rösten var borta. Alla mobbade mig för min hessa röst. Börjar dessutom tröttna lite på vattnet faktiskt, dessutom har det varit suveränt väder ute och jag är inne i ett VARMT badhus. Hur kul är det? Efter jobbet 16.30 blev det ett snabbt ombytte till baddräkt för första utomhusträningen med min vuxensim grupp. Härligt, inte långt kvar till vansbrosimmet nu!


Torsdag
Veckan börjar gå mot sitt slut, men för tillfället hatar jag vatten. Barnen är både roliga och jobbiga för tillfället. Hann hem en snabb sekund för att hämta lite saker till träningen som började 18.00. Ett jobbigt träningspass, kommer tyvärr inte ihåg någonting förutom de sista minuterna:

8*25m fjärilsim (start 30s)
Mickan var lite emot detta. Haha, dessutom hade hon bränt sig lite av solen.

Fredag
Näst sista dagen på jobbet, uppvisning för våra små barn. Riktigt duktiga var dom, och badpersonalen börjar bli lite väl trötta. Mycket dåliga ordskämt, men de var extremt bra på samma gång (för mycket vatten i huvudet). Jag hann inte hem mellan jobbet och träningen som började 17.00, ett max-pass. Bara fart 5 på allting, inte riktigt min grej! Sista passet inomhus, badhuset är nu stängt i tre-fyra veckor. Blir träning utomhus och i Karlskoga.

Själva passet
8*100m frisim (fart 5)
100m löst
8*50m special (fart 5)
50m löst
16*25m benspart (fart 5)
50m löst
6*25m
1:a max frisim, utan att andas
2:a undervatten simning
3:e max frisim
4:e löst frisim utan att andas
5:e max fjärilsim
6:e undervatten simning

Lördag
Fick sova en timme extra idag, simskoleavslutning. Delades ut diplom, simglasögon och simmärken. Alla i personalen var på extremt bra humör idag, vilket var härligt. Fick åka hem tidigare pga att jag, mamma och pappa skulle åka till våra släktingar i Falköping. Min kusin, Anders, har just fullt 20år så det blev att fira honom. Otroligt roligt var det, har inte träffat dom på så länge nu. En underbart trevlig dag!


Söndag
Nu sitter jag här och har skrivit ihop veckan lite sammanfattat, ska nu gå och sova. SOVMORGON! Sen imorgon blir det att njuta av solen och bli lite brun. Sen ska jag också springa en mil imorgon hade jag tänkt och sen klockan 17.30 ska jag vara ute vid Värnanäs för ett träningspass med min simgrupp. Men man vet aldrig hur det blir så vi får se!


Nu ska jag gå och sova, ha det gött!

är trött på vatten

God morgon!

Nu när man tagit studenten känns livet otroligt bra, men jag har inte riktigt sommarlov. I två veckors tid har jag jobb på badhuset om simlärare. Från klockan 8.00 till 16.30 har jag 7 simgrupper plus 2 grupper med märkestagning. Jag blir så blöt, jag HATAR faktiskt vatten för tillfället! Man ser ut som en russin och huden blir jätte torr. Dessutom har jag haft simträning igår och idag klockan 19-21 så jag är i badhuset ca 10,5timme varje dag! Det är faktiskt lite sjukt.

Idag var jag själv på träningen och Henrik var inte snäll, fast jag måste börja träna riktigt hårt nu till Vansbrosimmet som är den 10-12 juli. Men är faktiskt otroligt nöjd, simmade bättre än väntat. Jag har inte simmat på en vecka pga.  STUDENTEN. Tyckte tiderna på 800m frisim var ganska bra, simma ju som sagt själv och har inte tränat på en vecka.



Passet 16/6 2009

Insim
200m frisim
4*100m ryggsim, HX, medley, medley

10*50m frisim teknik
2st stålmannen
2st ring
2st träskmannen
2st catchup
2st drills

3*800m frisim
1:a hyfsad fart (3)     tid: 10.44
2:a hyfsad fart (3)     tid: 10.46
3:e hård fart (4-5)     tid: 10.28

200m löst

3*400m fart 3
1:a frisim dolme/paddel
2:a frisim simfötter
3:e frisim

4*200m medley fart 2,5

300m avbad

=6000m


Imorgon blir det badhuset 8-16.30, längtar inte. Men man får tänka på pengarna.

Saknar NV3A, vill vrida tillbaka klockan till fredag den 12 juni klockan 07.30 <3

NV3A

Nu har jag tagit studenten, jag känner för att både skratta och gråta.

NV3A finns alltid i mitt hjärta, fredagen var den bästa dagen i mitt liv hittills.


NV3A, SJUNG OM STUDENTEN!


GLAD & LYCKLIG


REGNET STOPPAR INTE NV3A!


"HELA VÄRLDEN ÄR SÅ UNDERBAR"


WOHO =)


GLADA


NV3A shalalalalaaaaaaa


TACK FÖR EN UNDERBAR FREDAG!
FÖR NV3A HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VA VI ÄR BRA!!!


Lördagen var det student bal. Cassandra kom klockan 11 för att fixa i ordning min balfrisyr och smink.


Som sagt Cassandra är en ängel som vill göra min frisyr!


Och det blev perfekt, tack vare henne!


Nu har man kommit i klänningen, äntligen är det snart dags.


Jag och min kavaljer, Jesper.


Klivit ur bilen vid statt.


Jag har inga mer bilder från denna kväll, men alla får skicka bilder till mig!



Tiden går nästan för snabbt.

GOD MORGON!
Hur är det möjligt, om 8 dagar tar vi studenten.



Dagen har varit otroligt skön, sov till klockan 11 och hade en enda lektion klockan 13. Lektionen varade i 15min, vi skulle lämna in boken fast det hade jag redan gjort. Jag och Lovisa bestämde att gå ner på stan för en fika. Vi träffa där Elin och Emina så de följde med till Café Paus. Riktigt trevligt att bara sitta och prata. Sen gick jag för att fixa lite saker men hitta inte riktigt det jag ville ha. Sen blev det simning som alla andra dagar. Men på något konstigt sätt hade jag blivit på jätte dåligt humör. Jag var skit arg, men det löstes sig så fort jag började simma. Tack gode gud, det var länge sedan jag var så arg för ingenting.

Nu sitter jag här och nästan sover. Ska gå och lägga mig, GOD NATT!

sol och sommar

GOD MORGON!
Vilken varm och skön dag, en lektion och lätt shopping.

Som sagt en lektion där vi inte egentligen gjorde något vettigt, ganska vanligt med Camilla. Inget vettigt överhuvudtaget. Sen orka jag inte åka hem så jag gick lite på stan, hitta en fin bolero och såg en fin väska som jag kanske ska köpa. Sen vid fyra skulle jag och Hanna ta emot ett pris från Svenska simförbundet. 10 000 kronor till Kristinehamns Simsällskap, underbart!
Mamma och jag planerade lite inför studenten, kan ni fatta det? NV3A tar studenten om 10 dagar!


Sen blev det simträning, utan tränare. Men jag var otroligt duktig!



Insim
6*100m frisim, ryggsim, HX, medley, yeldem, valfritt

4*100m frisim (fart 4) starttid: 1.25.00
100m löst

4*200m (fart 3) 2st frisim, 2st domle/paddel
200m löst

800m frisim (fart 2) bra teknik
400m fartlek (75 löst/25 hårt+50löst/50hårt+50löst/50hårt+75löst/50hårt)

Serie
100+200+300+400+500+300+200+100
(ryggsim+ frisim+ medley+ frisim/dolme+ dolme/paddel+ medley+ frisim+avbad)

=5400m helt själv.


 På Onsdag hoppas jag på att få hämta pappa från lasarettet.

Nu ska jag gå och lägga mig, ha det gött!

uppdatering

GOD MORGON!
Förlåt för min dåliga uppdatering men jag har inte orkat faktiskt.

Fysik provet som jag inte pluggade på, fick jag ett starkt VG. Jag hade alla poäng för MVG, förutom de "solarna" som krävdes. Vilket jag kanske kunde ha fixat, men jag är väldigt nöjd för jag hade inte pluggat mycket alltså. Men förra veckan på torsdagen blev jag helt klar med allt. Efter fysik provet var det som allt släppt och nu njuter jag bara av de 11 dagarna kvar till studenten den 12 juni!

I fredags var det förfest hos Petter, vilket var väldigt trevligt. Synd bara att så många inte kom från klassen men de hade väl annat för sig. Sen blev det studentfest på Varvet, inte lika kul som förra gången men kul var det.

På lördag morgon gick jag upp 10 för att sedan åka med mamma och kolla på en dator jag möjligtvis ska få på studenten. Sen tog jag bilen och åkte till karlstad och shoppade, jag skulle ha en kofta och en väska till studenten men jag ko hem med ett par leggings & två tröjor. Jag hittade inte riktigt det jag vile ha men det blir att åka någon dag till veckan.

Söndagen bestod utav solning och badhuset. JAG ÄLSKAR SOLEN! Sista gången inomhus för min simgrupp så efter studenten ska vi börja utomhus och träna inför Vansbrosimningen. Temperaturen idag är 15.4ºC i Västerdalälven, underbart!

Idag börjar jag klockan ett så härlig sovmorgon, kanske bara har biologi men jag vet inte. Sen har jag såklart simning, hoppas det blir mycket styrketräning också. Jag tänkte kanske simma med våtdräkt men det är så jäkla het så jag skippar nog det. Men det blir att simma långt nu och verkligen förbereda sig inför Vansbrosimmet.
Mamma kom nyss hem från att ha skjusat pappa till Karlstad lasarett, han ska göra en kranskärlsröntgen och förmodligen blir det blodsprängning imorgon. Om inte så kan det bli en bypass operationen, men vi får se imorgon. Om det går bra ska jag hämta honom på onsdag.

Nu ska jag gå och ställa mig i duschen, ha det gött!

RSS 2.0