2011-09-25

Träningsfri helg och pluggfri helg!
Vad har jag egentligen gjort?!

Lördagen bestod av att promenera på IKEA i Haparanda med Therese, Ida, Åsa, Lukas, Lina och Simon. Löniningshelg vilket betyder FOLK. Överallt!!! Det blev två kuddar, 6st glas, en vas plus konstgjorda blommor, knivslip, duk, lakan, lampa och doftljus. Jag har säkert glömt något, 800kr försvann från kontot i alla fall! Mysig dag med härliga människor!


Veckan har bestått av träning och egna studier, inga föreläsningar alls utan bara eget arbete som jag är så duktig på. ELLER?! Disciplinen, vart är du nu? Blev i alla fall ett simpass, ett bodypumppass, ett corepass, två spinningpass och tre gympass.


Kommande vecka kommer bestå av HLR examination, något simpass, ett antal gympass, förhoppningsvis massa pluggande och så utbildning nästa helg i Umeå.



2011-09-18

Sammanfattar veckan:
2 födelsedagar, 3 spinningpass, 3gympass, bästa dagen på länge: Lördag och vilken underbar vecka förutom regnet. Solen kom fram under lördagen TACK GUD!


Ida fyllde 21år i tisdags, det firandes med fika hos Carro. Hannah fyllde 21år i onsdags, vilket firades med super goda cupcakes!



Vi har inte så många föreläsningar nu så har försökt plugga på egen hand men min disciplin har åkt utomlands, Thailand om jag inte minns helt fel. Saknar dig Marcus, kom snart tillbaka. Men har väl 6 seminarium, 4 gruppuppgifter och 3individuella uppgifter plus en stor tenta att förbereda sig på. Så jag har att göra! Men detta gör att man kan gå och gymma när man känner för det.


Men bästa dagen på väldigt länge var gårdagen. Universitetet firade 40år med en liten festival. Champagnefrukost med Lina, Hannah, Lukas och Simon runt klockan 12. Så nice! Därefter till universitet för hoppborg och annat roligt. Sen hem för en snabb dusch och vidare till förfest hos Ida med många av klasskamraterna. Sen vidare till STUK för den bästa kvällen där hittills. Sång och dans plus underbara klasskamrater! Bästa kvällen på LÄNGE! Får tacka alla grymma sjukgymnaster för en härlig kväll!



Nästa vecka blir det gym, mys, plugg och massa annat. Många har åkt hem men tack gode gud finns det några  vänner kvar! Nu blir det film och mat.

2011-09-01

http://www.youtube.com/watch?v=jVzLunvct8M&feature=related
Bästa reklamen just nu!

Nu har man varit i Lule i en vecka och har hunnit med mycket. Fest i fredags, Hotel Storgatan levererade som alltid. Jätte roligt att träffa så många av klasskamraterna igen. En snabb sväng på Allstar innan några av oss drog till STUK. En riktigt härlig kväll! Lördagen började bra, sovmorgon och ingen bakfylla. Förfest hos Josse, en liter vin och några shotar jäger lite för fort och kvällen är något bortglömd. Enligt många var jag i min egna värld (full som fan), började nyktra till när vi var inne på STUK. Vet inte hur de släppte in mig men tack för jag hade en sjukt rolig kväll! Dans, dans och dans! Klockan 4 hemma efter att ha letat våfflor med Lisa, Lukas och Christian. Tro det eller ej så vaknar jag runt 11 och mådde hur bra som helst! Får fortfarande höra om att jag blev sjukt full och att det var jägern men jag lovar er det var VINET! Det finns tydligen några bilder och en film på mig under förfesten, men har inte sett nåt bevis ännu så. Jag kommer ihåg det mesta och de var hur bra som helst.
Nu har äntigen skolan börjat igen, tillbaka i psykologi träsket. Det är inte riktigt min grej men får försöka klara av Freud och Piaget. Idag har vi dessutom haft kursintroduktion i andra kursen Medicinsvetenskap, sjukdomslära för sjukgymnaster. GALET roligt verkar det.
Jag har köpt en cykel så nu är livet så mycket lättare. Inga fler bussresor för mig, förrän det blir massvis med snö. Jag har fått jobb som simlärare/assisterande för funktionsförhindrade. Jag har drabbats av en galet jobbig förkyldning.

Jag har några dilemman i bakhuvudet däremot. Min brorsson ska dopas den 10september. Jag vill verkligen åka ner och vara där för typ hela släkten ska dit. Men det kostar verkligen pengar! Jag har ett alternativ, eller egentligen det enda alternativet. Att flyga ner till Stockholm och därifrån kanske åka med syster till Kr-hamn, sen gö samma ska hem igen. Men problemet är att jag får inte tag i min syster eller om de har plats över huvudtaget. Nu börjar biljetterna försvinna och jag har inte råd att flyga hela vägen, knappt råd till och från Stockholm. Får se vad som händer!
Dessutom är vi lediga hela vecka 38, vilket gör att jag funderar på att åka till Östersund och hälsa på mina vänner. Men vi har massa gruppuppgifter plus inlämningar i beteendevetenskapen och sjukdomsläran verkar vara grymt intensiv (mycket som ska in i huvudet!). Så funderar, funderar, funderar!

Nu blir det tee och film.
Pussilipuss som mamma skriver!

RSS 2.0