2011-09-18

Sammanfattar veckan:
2 födelsedagar, 3 spinningpass, 3gympass, bästa dagen på länge: Lördag och vilken underbar vecka förutom regnet. Solen kom fram under lördagen TACK GUD!


Ida fyllde 21år i tisdags, det firandes med fika hos Carro. Hannah fyllde 21år i onsdags, vilket firades med super goda cupcakes!



Vi har inte så många föreläsningar nu så har försökt plugga på egen hand men min disciplin har åkt utomlands, Thailand om jag inte minns helt fel. Saknar dig Marcus, kom snart tillbaka. Men har väl 6 seminarium, 4 gruppuppgifter och 3individuella uppgifter plus en stor tenta att förbereda sig på. Så jag har att göra! Men detta gör att man kan gå och gymma när man känner för det.


Men bästa dagen på väldigt länge var gårdagen. Universitetet firade 40år med en liten festival. Champagnefrukost med Lina, Hannah, Lukas och Simon runt klockan 12. Så nice! Därefter till universitet för hoppborg och annat roligt. Sen hem för en snabb dusch och vidare till förfest hos Ida med många av klasskamraterna. Sen vidare till STUK för den bästa kvällen där hittills. Sång och dans plus underbara klasskamrater! Bästa kvällen på LÄNGE! Får tacka alla grymma sjukgymnaster för en härlig kväll!



Nästa vecka blir det gym, mys, plugg och massa annat. Många har åkt hem men tack gode gud finns det några  vänner kvar! Nu blir det film och mat.

Kommentarer
Postat av: HANNAH

Saknar dig redan!! PS gö snygg bild på dig!

2011-09-20 @ 13:17:40
URL: http://www.hannahborg.com
Postat av: Olivia

Vero moda, only :)

2011-09-24 @ 11:37:15
URL: http://oliviahjalmarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0