1:a advent

Ensam hemma är den bästa filmen runt juletid!

En grymt trevlig kväll på Marité igår, tema 90-tal inget går upp emot Backstreet Boys och Spice Girls. Haha, det är ganska roligt att vara nykter. Förfest hs Louise och Fia, trevligt med några lekar. Men sanning och konsekvens är inte roligt om man är nykter. Många skratt och mycket dans, tack allihopa för igår kväll!

Idag har jag inte gjort mycket, läst lite psykologi och kollat på teve. Jag slog på teven förut och till min förvåning var det "Ensam hemma" på tv3. JAG ÄLSKAR DEN FILMEN! <3 Så det blev glögg och lussebullar till denna underbara film!



Veckan är fullbokad.
Måndag börjar vi med Endokrina systemet kvart över åtta. Sen blir det att sitta i biblioteket en stund innan bodypumpen vid halv fem. Halv sju ska jag också vara tränare för små barnen och sen en timme simträning. Härligt!
Tisdag är det tränarmöte vid halv tio följt av fortsatt föreläsning om endokrina systemet. Ett besök i biblioteket igen fram till sju då jag har simträning därefter ska jag träna Master.
Onsdag startar tidigt på morgonen, åtta är faktiskt väldigt tidigt. Idag är det matspjälkningssystemet, därefter blir det styrketräning fokus på arm och rygg. Klockan 17.10 står jag på läktaren på skidstadion, starten för världscupen i skidskytte. Distans damer sätter igång. WOHO!
Torsdag börjar kvart över tio med energiomsättning. Mycket intressant om jag får säga det själv. Sen vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Blir nog styrketräning sen har jag master gruppen klockan sex men jag ska nog gå på skidskytte herrar distans istället. Dessutom sätter julmarknaden igång, det vill man också gå på.
Fredag är jag ledig från föreläsningar men det är fullt upp ändå. Jag ska läsa lite i biblan, därefter Funktionell puls vid tolv. Julmarknaden och julklappshandel, skidskyttet har paus idag. Linnea fyller år. 
Lördag blir det skidsktte sprint vid elva tiden. Mys lördag, blir nog inte utgång. Kanske fika/middag hos Linnea.
Söndag är det staffeter skidskytte. Bodypump på eftermiddagen och mys på kvällen.

Hoppas jag inte har tråkat ut dig!
Ha det gött!

21 dagar

Matrix is the shit, nu kommer jag ihåg varför jag gillar Matrix!

Solen har varit framme idag, det gav en gnutta glädje i vinter mörkret. Nu är det bara 21 dagar kvar tills jag kommer, det är lite galet. Jag har inte varit hemma sen i början av oktober, men jag har inte längtat tillbaka heller. Fast såklart ska det bli kul att komma tillbaka och fira julen med familj och vänner.

Idag har jag börjat julpynta, satt upp nya gardiner, julkulor och ljusstake. Annars har inte dagen bjudit på något nytt, jag fick inte träna idag. Jag har tränat styrka fyra dagar i rad så en dag uppehåll fick det bli. Imorgon ska jag på stan och kolla lite julklappar, har inte så mycket engar så det blir inte så många i år. Men det blir också ett gym pass. Orkar inte upp till halv tio till bodypumpen, så det blir styrketräning med inriktning mot balans och inre muskler. Sen blir det förfest hos Linnea och PRE-SKIWEEK på Mariéet. Jag är inte jätte sugen på att festa men det ändras nog imorgon kväll!

 

Nu ska jag dejta kudden
Ha det gött!

22 dagar kvar

träningsvärk, bra eller dåligt? SUPER BRA!

Det händer inte så mycket nytt här i Östersund. Jag hade demo idag, vi kollade hemoglobin halten i blodet. Jag har normalt värde, även fast jag trodde att jag skulle antingen lita för högt eller för lågt. För högt: dricker för lite vatten. För lågt: Järnbrist, för mycket vatten. Jag gick till gymmet för lite löpning och några nya balans övningar på balansbrädan och därefter bodypump. Har sån träningsvärk innan så jag tog det ganska lugnt med vikterna. Nu ska jag slappa lite innan jag ska cykla till Storsjöbadet för att träna de stora barnen, masters. Sen blir det faktiskt soppa tror jag. Det är så mysigt och trevligt.

Imorgon ska jag vara i skolan vid tio för grupparbete. Några åker sen iväg och åker skidor, men jag stannar kvar och tränar lite. Dessutom ska jag julpynta, så jag kommer ha en mysig helg. Lördag kväll blir det PRE-SKIWEEK på Mariéet eller O´learlys eller kanske hemma kväll.

Nu ska jag sova lite innan jag kollapsar.
Ha det gött!

solen



  



Tog en promenad imorse och tog lite bilder på solen. De blev ganska bra!


New moon

"Det kommer att bli som om jag aldrig har existerat!"

Då har man sätt New Moon med Louise & Linnea. Inte lika bra som boken men det trodde jag inte heller. Den var riktigt bra, underbar rättare sagt. Jag ska inte prata mer om den, det är bättre att ni ser den. Alla tycker vi olika!

Imorgon börjar allvaret igen. Jag tänkte starta dagen tidigt med en promenad och fotografering om solen skiner. Har många nya idéer. Ska kolla på lite priser på att göra två tavlor av mina bilder. Vill hänga upp saker på mina fula väggar. Sen ska jag träna en stund, behöver så lite motion. Det har känts som jag haft syra i benen hela dagen, jag har nog gått lite konstigt. TRÄNINGSVÄRK, ME LIKE IT! Jag ska också plugga några timmar imorgon, har inte pluggat på några dagar men jag tycker att jag förtjänade några dagar ledigt. Jag ska också fixa en träningsplanering till masters gruppen. Dessutom borde jag städa, men det får bli nästa helg när det blir julpyssel.

Nu ska jag gå och sova.
Ha det gött!

B

smärta är när vekheten lämnar kroppen, träningsvärk är när man inte kan gå på toa!

Vilka härliga slappar dagar jag haft. Ingen sol däremot har gjort mig lite deppig, jag är inte van såhär mycket mörker. Nu får snön börja falla. Idag vaknade jag faktiskt av att solen lyste in genom fönstret, den var kvar i en halv timme sen var den gömd bakom molnen igen. Jag hade lite träingsvärk utav bodypumpen dagen innan, men det blev lite frukost sen drog jag till gymmet för Funktionell Puls. GRYMT JOBBIGT, men riktigt kul. Vi fick slita som djur, jag, Linnea & Louise. Jag kunde knappt stå på benen upp för trapporna, men det blev en promenad/löpning på bandet. Louise och jag körde en tävling vem som skulle komma upp i 100kcal först, vi sa det faktiskt samtidigt. Även om hon inte vill erkänna det! Sen blev det tvättning och mat, jag älskar att tvätta, NOT! Resultatet från delmoment 2 i Humanbiologin kom ut idag, INGEN OMTENTA DEN 22DEC FÖR SAGA. Jag fick ett B :) Väldigt nöjd! Under kvällen var jag, Louise, Linnea, Martina, Hampus, Söder, Marcus hemma hos Kristin för scones och idol. Mysig myskväll!

Nu ska jag gå och sova för att kunna orka upp imorgon för "shopping" och promenad med Louise. "Shopping" får jag se hur det blir med, försöker spara lite till julklappar. Sen blir det NEW MOON, äntligen!

Dejt med kudden, får se om jag kommer ur sängen imorgon beror på träningsvärken det.
Ha det gött!

3 dagar

Jag vill ha snö, jag vill ha jul, jag vill ha dig!

Idag har det inte hänt mycket nytt, föreläsning, pluggning och twilight-mys med pannkakor hos Linnea. Jag är inte besatt Edward, han är inte så jätte snygg i filmen men i boken är han en gud. Det är bara sanningen. Längtar till på Lördag, NEW MOON!

Jag har pratat med Cassandra idag, det behövdes verkligen. Jag är så besviken på styrelse och annat i Kr-hamn, hur kan man bara skita i de äldre som fortfarande är kvar? Jag säger bara att jag är väldigt glad att jag inte är kvar, då hade jag lätt slutat. Men det kanske inte hade blivit såhär med träningen om jag varit kvar. Hade varit så jäkla arg och besviken. SKÄRP TILL ER!

Bodypump och tränare för Masters gruppen, annars blir det lugnt.

Nu ska jag gå och skriva på min tränar planering.
Ha det gött!

twilight

bad hair day!

Jag funderar på att köpa biljetter till världscupen i skidskytte den 2-6 december. Men jag vet inte om man ska stå vid spåret eller läktaren. Skulle vara riktigt nice med läktaren men den är såklart dyrare. Jag får väl höra med de andra om de ska med. Jag längtar! Samma helg är det julmarknad, hur underbart som helst. Längtar jätte mycket till jul, jag älskar julen!

Imorgon blir det twilight kväll med Linnea, Louise och Linnéa. LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR! Sen på lördag blir det NEW MOON med Linnea och Louise <3

Idag hade vi humanbiologi föreläsing, det var riktigt länge sedan och jag har faktiskt saknat det lite. Det låter kanske galet men det var riktigt kul! Imorgn ska vi ha om immunsystemet, det passar riktigt bra för jag känner mig inte bra. Eller jag vet inte riktigt, det är lite blandat. Flera har sagt att jag inte ser så frisk ut och jag känner mig lite halvdant! Men vi får väl se om jag är förkyld igen, ORKAR INTE!

Nu ska jag gå och laga mat sen blir det simning hela kvällen!
Ha det gött!

nanny 10 år

jag har inte fått någon post på 12 dagar!

Pyjamasparty, tårtfrukost och släkten; underbar helg! Jag åkte till Storuman i lördags för att överraska min kusin Nanny som fyllde 10 år. Pyjamasparty med pizza sen blev det glass, godis och chips. Vi kollade på Natten på museet 2 och sen gick de små och lekte medan jag & Åsa kollade på två filmer; Drag Me To Hell var riktigt bra men läskig. Morgonen därpå blev jag väckt av Teckla & Carl, mina andra två små kusiner. Därefter sjöng vi för Nanny och det blev tårtfrukost. Under dagen kom flera och firade Nanny. Mormor kom på besök, hon kom med en underbar tårta som vanligt. Sen kom mina andra kusiner, Fanny & Andrea, vi skulle ha kusinmiddag. Helgen har varit riktigt rolig och trevligt att umgås med släkten.



Idag har jag tränat små barn och simmade 2500m själv. Det känns bättre än vanligt! Ska försöka hålla igång simningen så jag inte tappar all teknik. Imorgon blir det föreläsning och träning.

Nu ska jag läsa lite motivation sen blir det sängen.
Ha det gött!


relax och fest

Åh gud hjälp meh!

Snacka om en härlig dag igår alltså. Sovmorgon säger man aldrig nej till.
Det blev en hel dag i badhuset, vi hade bestämt för en relax dag på storsjöbadet. Hur underbart som helst, bubbelpooler, ångbastu, vanlig bastu och massa annat. Det blev dessutom massa lek, Louise: "Nu kan vi vara lika gamla som Saga!". Rutschbanorna var grymt bra, utom en som man fick väldigt ont av. Det var som sagt väldigt roligt men också skönt. Nu kan man börja om och plugga igen! 




En promenad hem till Linnea, fixade håret och hon sminkade mig. Riktigt bra blev det! Därefter blev det soppa på Oscars. Jätte trevligt som vanligt. Vi satt där tills de stängde men vår kväll fortsatte till Plaza. Grym musik och massa dans. Haha, kvällen slutade inte där utan det blev efterfest hos Mattias. "This is like a fairytale!" Tillslut blev det att dra sig hemåt, så klockan halv fem låg man i sängen och drömde.




Idag blir det myskväll hos Anna, hembakad pizza och idol. Kan det bli bättre? Jo, att det var något annat än idol men med trevligt sällskap går det med. Jag har också ändrat lite planer i helgen, imorgon bitti klockan 7.10 åker jag upp till Storuman. Nanny fyller 10 år på Söndag, så jag ska komma upp och överraska henne. Så jag kommer hem på Måndag igen. Jag vet bara inte vad jag ska köpa till henne, men jag ska nu gå och duscha. Sen blir det att åka in till stan och köpa något fint. Därefter drar jag till Anna.

Ha det gött! 

I gotta a feeling

I gotta a feeling, that today would be a bad day!

Dagen började inge bra med att försova mig men jag missade bara 45min, tack vare min snabbhet. Föreläsning i Psykologi, det var riktigt intressant! Jag tyckte att det var roligt idag, jag fick dessutom beröm av vår lärare när vi skulle analysera varandra, hur vi fungerade inom idrotten. Hon tyckte jag ställde en bra första fråga, "hur reagerar du efter en tävling?" eller nåt sånt. Blev väldigt förvånad men glatt överraskad, det förstärkte min inre motivation! Sen började skiten igen! Våra två andra lärare i psykologi kom in på lektionen och var besviken över resultatet över duggan som vi gjorde igår. 1/3 klarade sig av 30 stycken, tyvärr var jag inte bland den tredjedelen! Fan, jag är jätte besviken! Första IG/F någonsin så efter det har jag inte varit så glad. Jag mår fortfarande skit, så nu får human tentamen komma ut så jag blir positiv. Duggan var till för att man skulle slippa göra några uppgifter på stora salstentamen den 18 december, så jag får fixa det då istället. HELVETET! 5 jävla poäng, som jag lätt hade fått om jag bara förstått vad hon ville ha. Jag har fällt några tårar för den här jäveln idag, jag kanske är barnslig men det är så bearbetar ett underlag. Jag ska verkligen plugga i tid nu, så det bara blev en engångs företeelse! Besviken cyklade jag till badhuset för att träna Triathlon, det kom EN. Inte så roligt, men jag får pengar. En iskall cykeltur hem och bänkade sig framför simningen. Det blev några riktigt fina lopp, får väl säga att Therese Alshammars 50 fjärilsim tog priset VÄRLDSREKORD med 3 tiondelar. Om 20 minuter är det säsongsstart av "So you think you can dance"! WOHO!

Imorgon blir det relax på badhuset med några i klassen. Dagen fortsätter med drinkkväll som förfest innan det blir soppa på Oscars. Sen kanske det blir utgång beror på hur jag känner mig. Fredag är det sagt att det blir bakis kväll hos Anna med hemgjord pizza och idol. Ska bli riktigt trevligt! Sen får jag se vad som händer mer i helgen, ska börja plugga lite smått bara för att jag aldrig ska känna såhär.

Ha det gött!

tenta

jag får ingen post!

Då var första riktiga tentan klar, jag är nog godkänd. Jag är ganska säker på det, tur det för annars skulle jag inte kunna komma hem den 20 dec utan den 22 dec. Tack gode gud! Så vi firade med att äta lunch på Oscars och sen blev det kladdkaka och glass hos Linnea. Härligt! Kvällen består av middag hos Linnea och sen tentafest hos Andreas. Därefter ska de andra ut på krogen men jag drar nog hemåt. Har haft så ont i huvudet de senaste dagarna, så tänkte ta det lite lugnt. Dessutom ska vi sitta i biblioteket imorgon för att börja plugga till duggan som vi har på tisdag i psykologi. ÅH GUD HJÄLP MEH, hur ska detta gå? På söndag ska jag, Linnéa & Jennie laga mat och diskutera psykologin. Vi ska fixa det här!

Jag drömde om dig inatt igen, att du skulle hälsa på.Jag nästan grät när jag vaknade för att jag trodde att drömmen var sann. Jag saknar dig, ska åka till Florida och hitta dig. Kanske inte nu, men jag måste göra det!


Jag måste fixa någon affisch eller kort som jag kan ha på en av mina väggar, de är så tråkiga nu! Något förslag?

Nu ska jag fixa håret.
Ha det gött!


snö

snö gör det halt, min sträck reflex har använts ordentligt idag!

Idag kom den första snön som ligger kvar, härligt! Det börjar kännas som vinter. Det blev en dag i biblioteket, gjorde däremot inte så mycket. Men jag och Linnea diskuterade like olika problem, det var bra. Tenta imorgon klockan 8, det är bara att ge järnet! Jag fick reda på min förra tenta också, ett A! Riktigt nöjd faktiskt, lite förvånad också. Trodde högst på ett B men jag är klart NÖJD!

Nu måste jag gå och sova, måste upp tidigt imorgon.
Ha det gött!


handled

kan inte någon från Kr-hamn komma upp till norrland? saknar er!

Idag var jag före tuppen upp, 5.30 ringde klockan. Jag kan inte säga att jag var jätte pigg på det. Men man vill inte missa bodypumpen, det gjorde grymt ont i armarna och benen efter passet. Stormen har kommit till Östersund, det var den värsta motvinden på vägen till stan. USCH, hatar motvind! Det är bland det värsta jag vet! Det får inte vara motvind imorgon när jag ska till badhuset, kommer inte komma fram på den där raksträckan. Det blev också lite tentaplugg idag, det känns fortfarande bra. Blev sen tvungen att cykla mot Frösön igen för att undersöka handleden. Han kände lite på handleden och dess flexion och extension. Han tyckte inte det var något farligt, vilket är tur! Det verkar vara en överansträngning, så jag har fått medecin för det. Vi får se om det hjälper och det får vi hoppas! Tvättid, städning och matlagning, vilken härlig eftermiddag! Så nu blir det lite godis och dålig teve, men ska läsa lite humanbiologi istället.



Imorgon blir det en liten stund i skolan för sista plugget. Det blir också lite simning.

Vi har bokat biobiljetter till NEW MOON den 21 november <3
Ha det gött!

Åh Gud hjälp me

En hand var redan förstörd. Idag blev den andra blåslagen och jag tappade mitt guld armband!

Jag är så lycklig, jag är så lycklig, jag måste skratta HAHA! Min nya version. Resten av dagen har varit riktigt bra. Jag började plugga klockan tio och gick därifrån klockan fem. Sju timmar och det känns ganska bra inför tentan. Jag förtjänade min träning. Det blev funktionell cykel med Louise, det var riktigt kul. Jobbigt med kul! Sen blev det en "härlig" cykeltur till badhuset. En timme simning, 2300m. Igår simmade jag 2600m. Jag börjar komma igång med simningen nu, tre gånger i veckan ska det bli. Därefter blev det masters träning, de blev riktigt trötta idag HAHA! Det bästa med hela dagen var att jag fick skjuts hem till Frösön, TACK TACK TACK!

Imorgon blir en härlig dag, bodypump 6.30! Haha, ändrar på dygnet så jag kommer upp till tentan på fredag. Galet kul, sen blev det hem och äta frukost och åker sen till skolan för lite tentaplugg med resten av klassen. Vi ska boka biljetter till premiären av NEW MOON den 20 november!!! Vid tre tiden ska jag befinna mig hos läkaren och kolla handleden, ÄNTLIGEN! Sen får vi se hur dagen utvecklar sig.

Nu måste jag nog gå och lägga mig för att jag ska orka upp imorgon.
Ha det gött!


Nu gäller det!

har du någonsin vaknat av att du blir skrämd och flyger upp ur sängen?

Två dagar i rad har jag vaknat efter två timmar sömn och trott att det kryllar av spindlar i sängen. I natt slängde jag ner täcket på golvet och var kallsvettig. Det var hemskt! Det var nog därför jag inte gick upp vid åtta som jag hade tänkt mig. Nu är det 4 dagar kvar till tentan i humanbiologi, börjar bli lite nervös. Men jag känner mig ändå ganska säker på at jag ska kunna klara det. Senare idag blir det kanske bodypump och träna späckhuggarna.

Resten av veckan kommer jag vara i biblioteket på skolan. Dessutom skulle jag behöva plugga psykologi, vi har en dugga nästa vecka på tisdagen. Jag kommer inte hinna plugga ordentligt! Det är jag riktigt nervös för, så vi får väl se hur det kommer gå!

Nu blir det att dejta böckerna.
Ha det gött!


Mary Kay

Natt på museet 2 var rolig men jag kände inte för att se en sån film. Konstigt, jag brukar älska såna filmer. Men den var ändå bra så den får 3,5 av 5 stjärnor.

Låt den rätta komma in var inte min sorts av film. Jag tyckte inte den var läskig. Mer kan jag inte säga, vampyr i Sverige NJA! 2 av 5 stjärnor!

Igår blev det humanbiologi i några timmar, sen åkte jag till Linnea för middag och Mary Kay-inbjudan. Det var Linneas mamma som höll i det. Jag skulle behöva hela kitet, för händer, ansiktet och mycket mer. Det var riktigt mysigt, synd att man inte har mer pengar för jag skulle behöva ett par saker. Men det blir nog en foundation och rengöring.


RSS 2.0