12 dagar kvar

Folk säger att jag ska göra det JAG vill göra,
Men tänk om jag inte vet och vill veta vad du tycker då?

Herregud, jag har 12 dagar kvar till Vansbro. 12 dagar kvar i Östersund! Kan inte dagarna gå i slowmotion nu, vill inte. Men om ca 12 dagar vet jag om jag kommer in på någon linje och då borde väl ångesten släppa lite. Jag vet inte vad jag vill göra, borde man veta det när man är 19år?

Vansbrosimmet närmar sig, temperaturen stiger. I veckan har simningen känts som en berg-o-dalbana, axlarna har strejkat, tiderna blir bättre och konditionen är olika från dag till dag.
Jag simmade 400m frisim på tid - 5.18 (2,38/2,40)
200m frisim - 2.33 (1,15/1,18)
200m frisim - 2.33 (1,16/1,16) fokus negativ split.

Jag har inte börjat simma utomhus ännu, känns inte bra. Förra året vid den här tidpunkten hade jag simmat 10 pass utomhus. Jag måste testa våtdräkten och se om den passar, ingen rolig upplevelse. Nu har jag inget simkollo längre så nu blir det träning träning och åter träning i två veckor. Det är bara att be till gudarna att kroppen håller. 

Igår var det midsommarafton, för min del var det träning på morgonen som avslutandes med vollyboll. Det var länge sedan, men satan va kul det är! Med lite mat i magen blev det en powernap på en och en halv timme. Sen var jag tvungen att städa lite, det såg förjävligt ut. Jag gick och handla lite godsaker till kvällen, jordgubbar och glass! Sen vet jag inte vart kvällen försvann, ville bara gå och lägga mig. Jag såg på någon film på tvn, ingen höjdare.
Idag ska jag gymma, hyra en bra film och mysa själv i soffan! Det är inte så illa som ni tror, då får man ju bestämma själv vad man ska titta på :)

Nu har jag skrivit så mycket onödigt så ska inte plåga er mer.
Ha det gött!


I want you

skavsår, en vit badmössa, vita glasögon och en vit baddräkt!
Det får man efter en vecka simning!

   
     
 
Fotograf Saga Hjalmarsson

Och glöm inte den härliga träningsvärken. Jag har faktiskt haft en grym vecka! Jag älskar verkligen att träna.
Dagarna har börjat med morgonträning 8 till 10, sen simkollo från 10 till 13 därefter en sväng hem till lägenheten för mat och vila innan lite fysträning och eftermiddagspasset 16.30 till 19.00, sen lite masters träning 19-20.
Jag simmade ca 6 mil förra veckan, vilket känns överallt!

I måndags körde jag 3 timmar sträcksimning, första timmen gick ganska fort sen började det kännas. Det är ju ett pass som är klippt och skuret för mig! Haha, jag är lite galen. Jag hann 11 000m, de sista 25min blev avbad därför missa jag 1km. Morgon passet blev 1500m på tid - 21.40 och 2*200m med fenor - 2.32, 2.27.

Idag kände jag mig helt seg och trött i muskler och hjärna, men fick ganska bra tider på eftermiddagen. 
6*100m fart 3
1.22, 1.20, 1.18, 1.17, 1.14, 1.13
Men har lite smärtor i vänstra axelen. Dessutom har jag jätte träningsvärk i benen och skuldrorna, men det är bara att skita i det och fortsätta.

Barn är så roliga ibland, jag vet inte vart de får allt ifrån. En tjej på 9år kommer fram till mig och frågar "Får jag följa med dig hem? Du är så snäll". Då måste jag väl göra ett bra intryck eller? Som sagt jag har inte skrattat så här mycket på LÄNGE. Jag har varit kär i Henrik och Fredrik, varannan dag. Sen igår skulle jag visst gifta mig med Henrik, men det har jag inte hört något om :) Jag undrar vem det är i morgon. Men jag gillar verkligen att vara tränare, fattar inte att det är sista veckan med T3 och Utmanarna.

Jag vet inte om jag ska stanna i Östersund och jobba eller börja plugga antingen i Luleå/Halmstad eller flytta hem till Kristinehamn. Jag har sån ångest! Jag vill inte tänka på det, jag gör det nästa vecka då jag bara har träningen. Jag har i allafall ställt mig i bostadskö i Luleå, hoppas verkligen att jag kommer in på sjukgymnast för jag vet att det är vad jag vill göra. Även om jag är skoltrött skulle jag klara det. HERREGUD, JAG VILL DET SÅ GÄRNA!

Livet lekar! Jag mår extremt bra, kan bara säga LIVET LEKER! <3

Ha det gött!
JAG ÄLSKAR SOMMARN OCH SOLEN <3

utomhus simning

fördel med utomhus träning, man blir solbränd!
nackdel, man får en ful baddräkt!

Första dagen på simkollot, grymt roligt kommer det bli de här två veckorna. Däremot vädret var galet! Sol, regn, moln, regn, regn, sol, moln, sol och REGN! Dessutom blåser det hela tiden, jag förstår att barnen står och skakar!
Men det blev lite simning följt av lunch och massa lekar. Jag känner mig som barn igen när de fick upp en i en lekställning :) Trevliga arbetskamrater!
Efter kollot blev det att besiktning av lägenheten på Odenslingan, de var mycket nöjda med städningen. Sen en snabbis in till stan för att laga mat och köpa en laddare till mobil. Jag hann till och med sova en liten stund! Känner att jag kommer vara helt slut innan de här två veckorna är slut. Första träningen utomhus i 50:a, härligt! Förutom vädret så kändes det bra, glider på bra. I slutet kändes det som några muskler inte vill vara med mer men så ska det vara! 7500m blev det och det kommer det bli mer av.

Nu ska jag sova för imorgon ahr jag morgonträning 8-10, sen simkollo 10-13 och eftermiddagsträning 17-19. Kanske blir löpning till och från badet också.
Ha det gött!

JAG VILL HA SOL, SNÄLLA SOL SOL SOL!!!


hemma

Jag måste klippa mig.
Det känns som jag har en död katt på huvudet!

Nu har man varit hemma i tre dagar, träffat massa härligt folk. När det är studenttider så är alla så lyckliga men jag kan inte fatta att det är ett år sedan man själv tog studenten. Vad har man gjort i ett år?

I måndags sprang jag 9km, grymt för att vara jag. Alltid lika kul att springa med Henrik, han försvann med vinden. I tisdags var jag tränare/simmare i nya badhuset, visst väldigt fint men jag saknar de gamla. Idag blev det en simtur med Johanna, bubbelpoolen upptagen hela tiden. Dessutom blev det att fota Cassandra inför balen. HON VAR GRYMT SNYGG! Därefter räkbuffé på Mastis med föräldrarna.

      
   
     
Fotograf Saga Hjalmarsson

Imorgon ska jag på Sofias mottagning, ska bli så roligt att se henne igen. På fredag ska jag fotografera Olivia dessutom ska jag försöka att gratta två studenter i Kristinehamn och kanske en i Karlskoga. Det blir nog utgång på kvällen. På lördag blir det att kolla på balen i Kristinehamn och fotografera några kompisar. Sen fira mamma som fyller 53år med middag. Sen på söndag åker jag tillbaka till Östersund för att jobba och träna. Härligt!!

Nu blir det dejt med kudden!
Ha det gött!


torsdag den 3 juni

Jag har klarat all psykologi,
Väldigt nöjd över mitt C!


I Tisdags träffade jag Johanna som var på besök i Östersund med Joe Labero. Jag fick två gratisbiljetter så jag & Jennie hade en kul kväll med Joe Labero. Grymt bra var det! TACK JOHANNA!

Igår var det simavslutning med Utmanartävling, lekar och grillning. Haha, kommer sakna mina små barn! Jag tror vi körde världens nervösaste kubb spel. Mitt lag låg under hela matchen men i slutet blev det tajt men det räckte inte hela vägen. Galet!

 

Imorgon är det sista tentan och sista tentafesten i Östersund. GALET! Jag har en plan över morgondagen. Klockan 6 blir det morgonträning. Distanspass med 3*1000m fartlek som huvudfokus om min rygg godkänner det. Träningsvärk kanske från kubbspelet igår, vilket skulle vara skamligt. Sen börja skruva och packa ner alla mina grejer. Det blir nog lite pluggande också innan tentan som börjar 14.00-19.00, VILKEN JÄVLA TID! Men behöver nog inte sitta hela tiden. Beroende på hur länge jag får sitta bestämmer vad jag ska göra efteråt men som det ser hur nu blir det shoppning med Louie. Hem för en snabb dusch och sen in till stan för tentafest, vi är några få kvar i klassen men tentafest är tentafest. Och vem vet kanske blir det utgång!
Lördag blir packning och städning för senare på dagen kommer mamma upp och på Söndag åker vi hem till Kristinehamn för en vecka med studenter och baler. Söndag den 13 juni åker jag tillbaka upp till Östersund för jobb och träning.

BMR
KVINNA : 655+(9,6*kg)+(1,8*cm)-(4,7*år)
MAN : 66+(13,7*kg)+(5*cm)-(6,8*år)

Nu tillbaka till pluggandet!
Ha det gött!


RSS 2.0